2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829362 بازدید | 290067 پست
به منم بدین من گروه نارنجیم نصب کنم

چرا وزن ندادی ؟؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@kiarash_mami     گزارش#   طاعاتت قبول عزیزم سحر خواب موندم افطار :نون.سبزی.خی ...

سلام گلی قبول باشه افرین عزیزم عالیه👌👌😍😍😍😍

@بامدادخمار الهه جان ببین کاربریشو خیلی سخت تگ میشه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اون برنامه ک گفتی.عکسشم فرستادم

شکلش با من فرق داره اگه همونیه که من گفتم بهتون آره خوبه👍🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها جونی میشه چالش درازنشست و برام بزارین اونی که الهه جون گذاشت برام باز نشد

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام گلی قبول باشه افرین عزیزم عالیه👌👌😍😍😍😍 @بامدادخمار   الهه جان ببین کاربریشو خیلی ...

😂😂 درد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@kiarash_mami       زیبا جون گزارش امروزم یع جورایی بع خودم جایزه دادم ولی زیا ...

عزیزم چنان گفتی جایزه دادم گفتم لابد ۲۰۰۰ کالری خوردی😆😆😆

خوبع گلم ولی لازم نبود کمتر ببندی💋کالریتو حتما پر کن

چالش حذف قند و دراز نشستم از این ب بعد تو گزارشت بهم بگو😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام گلی قبول باشه افرین عزیزم عالیه👌👌😍😍😍😍 @بامدادخمار   الهه جان ببین کاربریشو خیلی ...

زیبا راحت تگ میشه که خودش  با بار اول میاد بالا 🤔🤔🤔

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😂😂 درد 

😆😆😝

بچه ها جونی میشه چالش درازنشست و برام بزارین اونی که الهه جون گذاشت برام باز نشد

سه تا حرکته اولی رو همینقدر بیا بالا که تو عکس هست

دومی دراز نشسته با پای جمع که تو عکسه 

سومی دراز بکش پاهات میاد بالا و پایین نباید پا به زمین بخوره 

چالش_دراز_نشست#  

خداروشکر واقعا...ولی یجورایی قلق بدنمو بلد شدم ...مثلا اصلا نمی زارم یبس بشم همه غذاهامو با کاهو وسب ...

عالیههه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سحری:سبوس گندم+تن ماهی+نان+خرما=425 افطار و شام:خرما+سوپ+نان+استیک+سالاد=562 کالری مصرفی:987 ورزش ...

چرا انقد کم مصرف کردی گلی؟😒انققققد نون نخور دیدی کاهشت خوب نبود؟☹😩

گزارش چالشهایی ک الهه ام گذاشته بود بده هرشب چالش حذف قند و چالش دراز نشست

سه تا حرکته اولی رو همینقدر بیا بالا که تو عکس هست دومی دراز نشسته با پای جمع که تو عکسه  سوم ...

بچه ها این حرکت سوم اگه کمر درد دارید میتونید دستتون رو زیر باس ن بزارید 

پا میاد بالا و میره پایین نباید پا به زمین بخوره چند سانتی زمین نگه دارید