2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
سلاااااام ب همگیییییی و سرگروه جان❤❤ @donyay_kochak     وزن اولیه ۸۹😩 وزن هفته قبل ۶ ...

عزیزمممممم بهت تبریک میگم افرین موفق باشی 😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم رفیق جان  انشاالله شما هم به هدفت برسی🙏🏻

سلام عزیزم منو شما هم تقریبا هم قدیم هم هم وزن

میتونم اندازه هاتونو بپرسم؟ 

من هدفمو گذاشتم ۵۷😑

هرچند میدونم تا۶۰هم برم خیلی خوب میشه..ولی همش گیر دادم ب ۵۷😑

الان ک هدف شمارو دیدم ب خودم گفتم ببین یادبگیر تو همش ب این بدن زور میگی😕

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
من خیلی سخت لاغر میسم غذام کم هست ولی این شکلیم زیاد اب میخورم  من پیارسال با دوقلوها وباشگاه ...

ای بابا☹☹☹☹پس راه سختی در پیش داری ولی حتما میشه😍😍😍👌👌👌

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
ممنون گلم که با انرژی مثبت جواب میدی و ممنون از راهنمایی هات و مهربانیت. عزیزم من پیامایی که جوابش ...

قربونت عزیزم💜💜

ورزش فرمدهی باید مابین ورزش موز یا بادوم زمینی یا تخم مرغ و اینا بخوری ولی لاغری همین چالش هایی ک هست و انجام میدیم و دراز و نشست و پلنک و... اینا میشه قدرتی 

پیاده روی و شنا و دو و پروانه حلقه و اینا میشه هوازی 

بازم تاپیک ورزش بامداد جون و بخونی بیشتر متوجه میشی

عزیزمممممم بهت تبریک میگم افرین موفق باشی 😘😘😘

قربونت سرگروه جان😍😍

چیزی تا۶۰شدن و رسیدن ب هدف دیرینه ام نمونده😍😍😍هدف طلاییم ک ۵۷😎

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
@هستی،بانو     سلام عزیزم  وزن شروع ۶۸ وزن هفته پیش ۵۹/۱۰۰ وزن فعلی ۵۸/۴۰۰ وزن ...

منم. دوستت دارم عزیزم 

بزار ببینم الهه جون نظرش چیه. @بامدادخمار  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

وزن شروع    وزن هفته قبل   وزن جدید    وزن هدف

79.                     66.                65.             55

@kiarash_mami  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@donyay_kochak     گزارش وزن سلام عزیزم وزن شروع۶۸..وزن هفته قبل۶۵.۸۰..وزن امروز۶۵.۲۵. ...

چراکاهش نداشتی عزیزم اون دوروزی که گزارش  ندادی رعایت کرده بودی ؟؟؟ شرایط وزن کشی رو رعایت کردی ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وزن اولیه:66 وزن هفته ی اول:66 وزن حال:66!! وزن هدف:52 هیچی کم نکردم!!! @هستی،بانو   &nb ...

دلایل کم نشدن وزن رو تو توضیحات امضای بامداد جون بخون حتما،منم الان یه بررسی میکنم بهت میگم احتمالا از کجا آب میخوره

قبلا وزنم بالا بود کم میشد  الان نمیکشم 😄 راستی چالشها چی بود

نخوندی مگه ؟؟؟ حذف قند مصنوعی و یه چالش درازنشت

قربونت سرگروه جان😍😍 چیزی تا۶۰شدن و رسیدن ب هدف دیرینه ام نمونده😍😍😍هدف طلاییم ک ۵۷😎

فدات انشالله هر چه زودتر یه سبزی تحویل سمیه میدیم 😝

وزن اولیه:66 وزن هفته ی اول:66 وزن حال:66!! وزن هدف:52 هیچی کم نکردم!!! @هستی،بانو   &nb ...

عزیزم روز قبل فست نبودی !!!!برای همین کاهش وزنتو نشون نداده