2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

ص👈نان،پنیر،گردو،شیر(۴۰۰)

ن👈ماکارونی،سالاد( ۴۰۰)

م و👈بادام زمینی،سیب،پسته،خرما،موز(۴۰۰)

ش👈مرغ بخارپز+روغن زیتون سالاد(۴۰۰)

ورزش👈🎈هیچی

مولتی👈مصرف شد 

مصرف آب👈۸لیوان

مصرفی ومجاز👈۱۶۴۰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزم💜💜 کاش میرفتی داروخونه ای جایی وزن میکردی

اره حس میکنم اگه میرفتم انگیزه میگرفتم چه کنم که شوهرم رفته و من نتونستم جایی برم 

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

@kiarash_mami زیبای مهربونممممم سلام ❤❤💋💋🤗

طاعاتت قبوول عزیز دلمممم 

گزارش#         99/2/21

افطار 👈آب گرم +عرق طارونه

ماست+خرما+نان سنگک (۲کف دست)+پنیر+گردو+سبزی (۳۸۱)کالری 

شام 👈بعد از چهار ماه و نیم رژیم میخام ساندویچ همبر گر بدون سس بخورم🙈ایرادی نداره عایاااااا؟؟؟؟؟ 😋+هندوانه +بادام+پسته+کشمش(۷۲۷)کالری 

ورزش 👈نیم ساعت حلقه +یک ساعت پیاده روی +چالش ران+چالش بازو+دراز نشست ۵۰

آب👈6لیوان

کالری مصرفی 👈۱۱۰۸

کالری مجاز 👈۱۱۶۶

کالری سوزانده 👈۵۴۰

عزیزم ب نظرت ورزش هام خوبه؟

نمیخاد تغییرش بدم؟؟

این هفته انقددد رعایت کردم فقط ۳۰۰گرم کردم😞

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
@هستی،بانو     @بامدادخمار     سلام عزیزاااای من ، من اومدم با کلی خبرای ...

مبارکه عزیزم 

ایول عجب رقیب خوبی بد فرم زدی جلو 

ایشالله همیشه موفق باشی گلم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
ورزش فرمدهی ب،ا،سن بعد ورزش پسته و پفیلا کم روغن خوردم  اول ۲۵دقیقه هوازی @فقطخداجون   ...

عزیزم این چه برنانه ای هست

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

سلام شرمنده من مهمون بودم الان یادم افتاد 

@مامانجوجوبودم  

من میرم گروه زیبا 

@kiarash_mami  

@بامدادخمار  

وزنمم شدم ۶۵

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
ورزش فرمدهی ب،ا،سن بعد ورزش پسته و پفیلا کم روغن خوردم  اول ۲۵دقیقه هوازی @فقطخداجون   ...

آفرین بهت عزیزم داری خوب پیش میری خدا قوت 😊💪

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
من از اون ک شما گرفتی خریدم عزیزم راضی هستی؟؟

منم دو روزه دستم رسیده 

والا نمیدونم راضی ام یانه وزنم با جابه جا شدنش متغیره

حالا نمیدونم واقعا این مقدار کم میکنم یا ترازو منو کمتر نشون میده. 

حتما حتما رو سرامیک یا پارکت بزار بعد وزن کن به هیچ عنوان رو موکت و فرش خودتو وزن نکن که کاذب هست

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@donyay_kochak     عزیز من گرمی میام پایین الان ۷۰.۴۰۰ وزن شروع     &nb ...

سلام عزیزم ۹۰۰ گرمیه ؟؟؟؟ نزدیک یه کیلو کاهش داشتی ☺️☺️☺️☺️خودتو تشویق کن تبریک میگم دختر 😘😘😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش# @مامانجوجوبودم  

صبحانه نخوردم حالم خوب نبود 

ناهار .برج ۷ق جوجه کباب۵تیکه و ماستو خیار یکونیم لیوان 

م و .سیب  

ش . شیر و خرما  .م و .خیار و پرتقال . کالری مجاز ۱۲۰۰مصرفی ۱۰۰۰تا آخر شب پر میکنم  .ورزشم نیم ساعت حلقه  . نیم ساعت رقص و یک ساعت قدرتی

ببخشید میشه یه سوال بپرسم ؟ شما که کاهش وزن داشتی پوست بدنتون شل نشده یا از این خطا هست سفیدا نزده ؟ ...

من از قبل ترک برداشته پوستم😢

خیلی بده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دقیقا مثل من 😑🥴

منم میدونم یه نصف 💨کم نکردم الانم پری ام از شانس وگرنه افزایشو میدیدم خدا بهم رحم کرد😥😥

ولی هفته دیگه جرررررش میدم عوضی رو باید برم ۶۳ اونم بدون‌گرم 

۶۳ خالی خال خالی😆😆😆

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒