2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829336 بازدید | 290067 پست
سلامم زینب جونم خیلیییی خیلییی عالییی کم شدی 🌼🌼🌼👌🏻👌🏻👌🏻 مباررررکک باشه گلم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ...

مرسی عزیزم با کمک شما البته  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
😁 حس میکنم بدنم به ورزش ها عادت کرده چون دیگه درد عضلانی ندارم

درسته کم کم ورزشات و بیشتر کن 💪ما میتونیم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامم زینب جونم خیلیییی خیلییی عالییی کم شدی 🌼🌼🌼👌🏻👌🏻👌🏻 مباررررکک باشه گلم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ...

سلام عشقم 

شروع وزن 66.50

وزن هفته پیش 🎈

وزن این هفته 63.75

وزن هدف 50

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@donyay_kochak     وزن اولیه:64              وزن فعلی ...

عزیزم صحبتای الهه رو خوندی ؟؟؟ وزن هفته ی قبلم باید بگی 

کاهشت مبارک 😘یه بار دیگه بنویس درست بنویس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خود شیرین 😂😂😂برو پیش سمیه 😀 هر کی ندونه من که میدونم چقدر میگی نگین فلان شی 😂😂😂بد اخلاقم که ب ...

نه نمیرم من تورو دوست دارم نمیخوام 

الهه منو از نگین جدا نکن بخدا بچه خوبی میشم الهه با من اینکارو نکن دلم براش تنگ میشه 😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@مامانجوجوبودم  

وزن اولیه:۸۲/۳۰۰     وزن هفته قبل:۷۸/۲۵۰    وزن امروز:۷۷/۵۰۰😕😕

همش ۷۵۰ تا کم کردم خاک تو سره زولبیا و بامیه نزاشت من این هفته خوب کم کنم😠😠

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
@kiarash_mami     سلام قشنگمممم  وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ وزن هفته پیش ۶۷/۴۰۰ وزن الان ۶ ...

عالی عزیزم 👏

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

وزن شروع.    وزن هفته ی قبل.     وزن جدید.     وزن هدف

۷۸.                 ۷۶۵۰۰.              ۷۵.                 ۶۰

@مهدیه24  

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جونی

وزن اولیه۹۷ 🌹وزن هفته پیش۹۲.۴ 🌹وزن فعلی ۹۱.۴🌹وزن هدف۷۰🌹

دپرس شدم دوسداشتم ۹۰بشم این هفته😭😭😭این هفته تلاش میکنم یکشنبه بعدی برم دهه ۸۰🥺 راستی سر گروه جون ۵کیلو کاهش داشتم

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
درسته کم کم ورزشات و بیشتر کن 💪ما میتونیم 

ممنون قشنگم 

چشم❤️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه نمیخوام ازتو جدا شم شده تا ۶۰ میرم  آخه قدم ۱۷۰ زیر ۶۰ خیلی لاغر میشم  نه الهه منو از ...

راستی کاهش نداشتیا بیشتر رعایت کن کیک بخوری با تفنگ الهه میزنمت 😂اگه هنوزم میخوای با من باشی 😃😃😃هدفتم عوض کن اگه نه که الهه رو تگ کن بگو بهش که میخوای بری 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@سمیه1396  

من دارم میرم دندونپزشکی 

وزنم ۵۷.۲۰۰ ولی از دیروز دسشتویی شماره ۲ نرفتم 

دیشب افطار ناشتا شیر ولرم و آب جوش خنک شده دو سه لیوان خوردم اثر نداشت

آخر شب هم ۵ ق حلیم خوردم جز سحرم بود و سحر خواب موندم

وزن سع هفته قبل ۵۸ بود البته یادته اون موقع گفتم حدودی ۵۸ هست احتمالا ۵۸ و خوردی بود

من استپ کردم میفهمم دو هفته است زیاد عوص نشدم.راستش مرغ و تخم مرغ و پروتئین کم خوردم چون نمیشه فعلا رژیم شوک بگیرم حواسم هست مواد پروتئینی و سبزیجات بیشتر مصرف کنم و کربو کمتر تا وزن کم کنمم ممنونم عزیزم

سلام عشقم  شروع وزن 66.50 وزن هفته پیش 🎈 وزن این هفته 63.75 وزن هدف 50

عاای بودی عزیزم موفق باشی