2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست

گزاررررش#    @kiarash_mami    م  وعده بادام زمینی ۶۰ کالری خرما ۳۴ ماست کم چرب ۱۱۰،۹ هویج ۲۹   شام تخم مرغ ابپز ۱۵۲۰ نان جو۴۴ خرما ۴۴ کل کالری ۷۶۵  کالری مجاز ۱۳۰۰   ۹تا لیوان آب خوردم ورزش ۴۰ دقیقه پیاده روی و۱۰ دقیقه چالش باتشکر

خدایا شکرت

گزارش# سلام سپیده جان

ص👈کیک،شیر (۳۵۰)

ن👈کتلت،نان،سبزی(۵۰۰)

م،و👈سیب، پرتقال،مویز ،پسته(۳۵۰)

ش👈جوجه کباب،روغن زیتون،سالاد(۴۰۰)

ورزش👈نداشتم امروز فقط سرگیجه داشتم 

مصرفی ومجاز👈۱۶۴۰

مصرف اب👈۸

مولتی مصرف شد🛑

@sepiiiiiideh‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش# سلام سپیده جان ص👈کیک،شیر (۳۵۰) ن👈کتلت،نان،سبزی(۵۰۰) م،و👈سیب، پرتقال،مویز ، پست ...

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

@سمیه1396  

سلام عزیزم

سحری کروسان و موز و شیر شد 600 😑

افطار دو ملاقه سوپ دو کف نون و پنیر و دو تا خرما  300 تا

بعد افطار هم ژله میخورم یکم 100 تا و یه کیوی 30 تا

1030 تا جمعش

ورزش 25 مین زومبا

یه چالش شکم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

بچه ها 😭😭😭😭😭😭

۴ دقیقه مونده به افطار روزه من باطل شد .حالم گرفته شد 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
جاتون خالی کیک ارده و کنجد درست کردم عااااااالی شده هم بافتش هم طعمش

نوش جونت عزیزم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نوش جونت عزیزم

من که نمیخورم😂😂

بابام گفته هر وقت کیک درست کنین باید برای من بیارین

فردا شبم افطار خونه مامانمینا هستیم با خواهرمینا

همه اش یه شبه خورده میشه😛😛😛

چندتا برش هم میمونه برای شوهرم

من که نمیخورم😂😂 بابام گفته هر وقت کیک درست کنین باید برای من بیارین فردا شبم افطار خونه مامانمین ...

نوش جون هر کسی که می خوره 😜😜😜😜