2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
تو باید ببینی از اون جی دوسداری. بهش بگی اونجوری باشه. افتاد؟👇👧👇

افتاد اون ته😂😂😂😂😂😂😂😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
😅اخه یه بار قبلا پرسیده بودم ماه رمضون نبود گفتم فست هاشو میتونم روزه بگیرم گفتی نه گفتم شاید تو ر ...

نه گفتم بهتره روزه نگیرید ولی میشه روزه هم باشید اشکال نداره

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوووون بیاااا💃💃💃💃🌷🌷🌷💜😘😘

سپیده جون من تازه وارد گروه شما هستم من شب نمیتونم آن بشم میتونم صبح گزارش بدم یعنی گزارش امروز رو فردا بدم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خدا نکنه😘🥰

سلام عزیزم روزت بخیر گزارش#   صبحانه  یک قاشق خامه شکلاتی با دوکف دست نان    ناهار 15قاشق استانبولی با یه کاسه سالاد شیرازیویه پیش دست سبزی   شام  کباب شامی  یک عدد با نصف جوجه کباب و یه کف دست نان    میان وعده    پنج لیوان چایی  پنج تا خرما   یه برش طالبی   هشت لیوان اب   ورزش   چالش دراز نشست  نیم ساعت پیاده روی    خذف چالش قند مصنوعی

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
الان ده تا شدم دیگه. تو لیست اعلام وزن گفتم ک سه تاشون رفتن.

دهنت سرویس 🔫

جون من درست لیست بزارید 

الان لیستت ۱۳ نفره من میرم عدد لیستو نگاه میکنم  

اونایی هم که تغییر گروه دادن تگ نکردی الان من بخوام پست تشویق بزارم باید هی بپرسم کاربری درسته یا نه 

کلا لیستت اشتباهه لطفا مثل نمونه بزار 🙏🏼😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام دوستای خوب به منم انگیزه میدین? من چاقم 78کیلوباقد160 کمکم, کنید ازامروز99/2/29شروع میکنم.  ...

عزیز دلم این گروه خودش کلی انگیزس انگیزه# بزن روش بخون ❤❤❤❤موفق باشی به جمع ما خوش اومدی ☺️☺️☺️

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
نه گفتم بهتره روزه نگیرید ولی میشه روزه هم باشید اشکال نداره

چهه خوب مرسی گلم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام دوستای خوب به منم انگیزه میدین? من چاقم 78کیلوباقد160 کمکم, کنید ازامروز99/2/29شروع میکنم.  ...

سلام چاقالو🙋

اینم انگیزه.

تا بخودت بیای و کم کنی که دیگه یکی مث من بهت نگم چاقالو😡.

....شوخی کردم. ب دل نگیری ها😘😘

از امروز استارت رو بزن و پیش ب سوی بااااربی شدن💃💃💃💪💪💪.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خب چرا همون روز نمیدی؟؟

خب من امروز تاز شروع کردم کامل نشده که تا شب 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@ashoojooni     آذر جان شمام به گروه سبز صعود کردی گلم. بهت تبریک میگم افرررررین ب این ...

وزن الان و شروع و هدفش را برام میفرستی بزارم داخل لیست؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸