2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829700 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری محاز و مصرفی : ۵۰۰

کالری سوزی ۴۷۰

——————————

@sepiiiiiideh  سلام عژیژم...🌸🌸🌸 گزارشتوو ببینم😚

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم گزارش بعد ۱۲ قبول نیس اگه مشکل داشتی باید بهم میگفتی در حق بقیه ظلم میشه دوتا اخطار دیگه بگیری ...

من ب شما توصیح دادم چرا نیومدم😑

نمیدونم شما وقتی مهمون داری اونم ۶نفر دایم موبایل دستته؟؟؟والا من الان ک خوابیدن وقت کردم بگیرم دستم!!!

نمیدونم شایدم من نرمال نیستم لابد😐

در هر حال من گزارشمو میدم😄چ قبول باشه چ نباشه😄😄

چون انگیزه و هدفم واسم مهمه😉😉😉

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تایپیک نبودم عکساچیه؟چه موقع گزارش بفرستم😁

سلام گلم🌸🌸🌸

خوش اومدی به جمع سبزی هااا😁

گزارش هر چی زودتر بدید، بهتره... ولییی حداکثرش تا ۱۲ شب .. بعدش دیگه قبول نی...

امضای من هم بخونی ، داخلش هشتک سبز بری، اطلاعات دیگه هم هست....

اینم بزار روی پروفایلت، خوشگل بشه😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش_سرگروه#   سلام ب همگی🤗🤗🤗 فست امروز رو ب سختی تونستم نگه دارم با اون همه مهم ...

شرایط فست امروزتو فقط من درک میکنمو بس مینا😢😢

از روز یک شنبه ک مهمونام بی خبر اومدن تا امشب دهنم سرویس شده تازه فردام هستن..شاااید پنجدشنبه برن

فست امروز چنان بهم فشار اورد ک میخواستم روزمو باز کنم

چون همشون میشینن من بدبخت باید ببرمو بیارم..دیوونه شدم دیوونه

فقط منتظرم پنج شنبه بشه دو روز فقط بخوابم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
من ب شما توصیح دادم چرا نیومدم😑 نمیدونم شما وقتی مهمون داری اونم ۶نفر دایم موبایل دستته؟؟؟والا من ...

عزیزم قبلش باید میگفتی 😊منم که گزارشتو خوندم مشکل چیه من دوست ندارم به کسی اخطار بدم مریض که نیستم  یه بارم از ۱۲ گذشته بود گزارش دادی قبول کردم اما قانون اینه گزارش ۱۲ به بعد قبول نیس اگه میخواین اخطار نگیرین و نمیتونین گزارش بدین قبلش باید بگین بهم تا الان هر کی از ۱۲ به بعد گزارش داده من گزارشش رو خوندم اما اخطار گرفته چرا ناراحت میشی اخطار به معنی حذف نیس اگه ۳ تا بشه حذف میشه لطفا اگه روزی نتونسی گزارش بدی قبلش حتما بهم بگو‌💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم من تایپیک نبودم عکساچیه؟چه موقع گزارش بفرستم😁

راستی الان سبزی یا تثبیتی،

امضات با پروفایلت  همخونییی نداره چرااا😁😁😁

اگه سبزی، که وزن الان و هدف را برام بفرس که بزارمت داخل لیست...

چشم مهربون

چشمت رو گلهااا🌸🌸🌸🌸

عزیزم قبلش باید میگفتی 😊منم که گزارشتو خوندم مشکل چیه من دوست ندارم به کسی اخطار بدم مریض که نیستم ...

فقط خستم همین..تو ببخش❤

راستی الان سبزی یا تثبیتی، امضات با پروفایلت  همخونییی نداره چرااا😁😁😁 اگه سبزی، که ...

تثبیت چجوریه به بار الهه جان گفته بود برام اما یادم رفته😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
فقط خستم همین..تو ببخش❤

این حرفا چیه ویدا جون بخدا من همتون رو نشناخته دوست دارم ادمیزاده و هزاران مشکل درک میکنم خودمم زیر گروه بودم از این مشکلا پیش میومد ولی بخدا اگه نخوام اخطار بدم قوانین الهه رو زیر پا گذاشتم و اینکه در حق بقیه ظلمه  اگه بهم میگفتی اخطاد نمیگرفتی لطفا از این به بعد کار داشتی و نتونستی بدی بهم قبلش بگو 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
تثبیت چجوریه به بار الهه جان گفته بود برام اما یادم رفته😐

بزن روی تثبیت.  

سلام عزیزم سبزم😁وزن فعلی59،900.وزن هدف55

چی میشه این هفته وزنت مال من بشه 😭