2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
بچه های سبزززز 💚💚💚💚💚 لطفاااا  قبل ۱۲ شب ، گزارشتون را بفرستید.. از فردا بعد ۱۲ دیگه ق ...

چشم مهربون

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
@viddaaa   عزیزم اولین اخطار ❌ @امیروفا   گلم اولین اخطار ❌ @gayran   اولین ...

سلام عزیزم من گیر ی مشت ادم سمج افتادم ک اومدن خونم..اونم توی ماه رمضان از شهرستان اومدن...اونا روزه نیستن من بیچاره این وسط روزه ام..ی سر باید بشورمو بسابمو بپزم...بخدا اصلا نرسیدم بیام سایت...فستمم باهر بدبختی بود رعایت کردم.توروخدا منو حذف نکنین من داغونم از خستگی ..متاسفانه تا چهارشنبه اینجان..دیگه اعصابو روان برام نمونده از بس داره توی ماه رمضان بهم فشار میاد😩😩😩😢

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ذره قدرتی کار کردم . آخه گفته بودی قدرتی کار کن . فرمدهی بیشتر شکم پهلو میزنم فعلا

قدرتی ک خوبه کار کن..ولی فرم دهی کار نکن فعلن تا وزنت بیاد پایین

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

فست

سلام مینا جون

سحری:۳۰۰ گرم خوراک لوبیا+۱۰۰ گرم کاهو

افطار:رطب ۲۰ گرم+چایی

شام:سینه ی مرغ پخته ۱۲۰ گرم+هویج ۵۰ گرم+ کاهو ۱۰۰ گرم

دریافتی ۵۰۵ تا

ورزش نیم ساعت پیاده روی و دویدن تند

آب هم ۷ لیوان

@عروسترکم  

گزارش#  

سحر سینه مرغ پخته+خوراک وبیا سبز+دوتا خرما+سیب جمعا ۳۶۹کالری

افطار نان جو۲۵ گرم+گردو۲گرم+خرما۲عدد+سبزی جمعا۱۳۹

میان وعده آلبالو +طالبی جمعا۳۶کالری

کالری دریافتی۵۴۵

آب۱۰لیوان

ورزش فقط چالش شکم 

@donyay_kochak  

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
گزارش_سرگروه#   صبحانه :دوعدد خرما و یه لیوان قهوه ۳۷ کالری  ناهار :۱۵۰ گرم ماست و ...

۶۰ گرم😒😒😒😒😒میدونی من چقدر میخورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تقریبا اگه دروغ نگفته باشم ۲۵ تا یا ۳۰ تا دونه درشت میخورم

خیلی دوست دارم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   @عروسترکم     @دوباره_زندگی     سحری.خوراک لوبیایه ملاقه با ...

عااالیه عزیزم آفرین❤❤

گزارش#   فست سلام مینا جون سحری:۳۰۰ گرم خوراک لوبیا+۱۰۰ گرم کاهو افطار:رطب ۲۰ گرم+چایی شا ...

عالیه عزیزم آفرین

قدرتی هم کار کن حتما

اکرم دیدی موهام ابی کردم؟؟خوشجل مشجل شدم.😊😊😂😂.

آره خیلی عزیز دلم😍😍😍😍😍😍😍

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

گزارش_سرگروه#  

سلام ب همگی🤗🤗🤗

فست امروز رو ب سختی تونستم نگه دارم با اون همه مهمون

صبحانه=چای دارچینی+خرما

میان وعده=آب هویج

ناهار=لوبیا پلو +سالاد شیرازی فراوان

میان وعده=توت فرنگی

شام=سیب زمینی آبپز+کاهو

جمع کالری=۶۰۰ تا

ورزش هم وقت نکردم امروز

۷ لیوان اب

گزارش#   سحر سینه مرغ پخته+خوراک وبیا سبز+دوتا خرما+سیب جمعا ۳۶۹کالری افطار نان جو۲۵ گرم+گرد ...

عزیزم گزارش بعد ۱۲ قبول نیس اگه مشکل داشتی باید بهم میگفتی در حق بقیه ظلم میشه دوتا اخطار دیگه بگیری حذفی حواست باشه گزارشت خوب بود هوازی نداشتی اما

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
۶۰ گرم😒😒😒😒😒میدونی من چقدر میخورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تقریبا اگه دروغ نگفته باشم ۲۵ تا یا ۳۰ تا دونه د ...

منم دوست دارم ۶۰ تاش شد ۷ تا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@مامان_الیساهستم  

گزارش#   

عزیزم ورزشای امروزم

چالش باسن...چالش سینه با دمبل

مصرفی ۷۷۴

البته صدتاشو زدم‌کالرب دستی...امروز زیاد غذا چشیدم خخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒