2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

سحر:نان+پنیر+گردو(۲۰۲)

افطار:چای+خرما(۶۲)

شام:نان+پنیر+گردو😶(۴۲۸)

میانوعده:چای+خرما+سیب+بادام(۴۵۱)

مصرفی:۱۱۴۳(تا وقت خواب پر میکنم ولی نمیدونم چی میخورم دیگ😔)

مجاز:۱۲۶۰بدونه فست

آب۱۰لیوان

ورزش:استراحت 😶(ازصبح سردردم وبی حال افتاده بودم یه گوشه انقدر داغون ک نتونستم افطاری درست کنم😩)اصلاااا حالم خوب نیس هم جسمی هم روحی😪

ببخشید اگ‌خوب نبود شرمنده😔

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@مامان_الیساهستم  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

سحری

برنج 2 ق

بادمجون نصف 

سحر ... خوراک مرغ توش سویا هم ریختم   4 کف نون 

زووووووووووووووووووووووووووووووولبیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قررررررررررر بده بیا  یک دانه کوچک

خیار2تا

هندونه 

تخمه 10تا

شیر یه لیوان 

اب 9

مصرفی1000

مجاز 1360

ورزش 25 دقیق دو 20 دقیق حلقه حرکات قدرتی سوزانده 500 تا

احساس میکنم تغزیم خوب نی باید نصف غزامو سبزیجات و میوه کنم 

مولتی هم امشب شوهر خریده میخورم 

فردام زینک میخورم

ماسک خیار برا بوست 

ماسک شیر برای باها و دستام گزاشتم  

@مهدیه24  

🥰 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هستی،بانو  

سلام

صبحانه: تافتون+پنیر  (129)
ناهار:لوبیا چیتی         (210)
شام:سوپ جو             (88)          
میان وعده ها:خرما+توت فرنگی+سیب (83)
کالری مجاز:500
کالری مصرفی:510

ورزش:30 دقیقه حلقه+درازنشست 20تا+چالش شکم

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50
@donyay_kochak     گزارش# سلام عزیزم ۸لیوان اب+۵لیوان چای دارچین ورزش:۱ساعت پیاده ر ...

ممنون عزیزم عالی بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
نگین جون چرا عکس پروفایل شما خوشگلتره

🤣🤣🤣🤣حسودددددد 

از الهه جون بپرس 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@donyay_kochak  

گزارش#  

سحری :خامه ۲ ق غ+نان لواش ۳ کف دست+چای ۲ لیوان+شکر ۲ ق غ=۳۱۳

افطار :هندوانه ۵۰ گرم+نان سنگک ۴ کف دست+سیب زمینی آبپز+تخم مرغ آبپز۱.۵ +دوغ کم چرب ۱ لیوان=۴۵۲.۷

کل کالری مصرفی =۷۶۵.۷

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یا ابلفض مگ امروز فسته  من چرا روزامو قاطیم خدایاااااااااااا

بله امروز فست بود

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خیلی حالم بد شد ...

عیب نداره انشاالله شنبه میگیری😊

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

صبحانه:چای+خرما ۱۹ کتلری

ناهار : دوتا زرده تخم مرغ+یه'کف دست نان ۲۱۰کالری

شام شامی کباب یک عدد+یککف دست نان ۲۵۹

میان وعده : یه هویج+یه سیب ۱۱۴

کالری مصرفی:۶۰۴

مجاز ۷۰۰

۹ لیوان آب

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

[QUOTE=135533637]🤣🤣🤣🤣حسودددددد  از الهه جون 

منم خوشگل میخام😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥰🥰🥰🥰

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
گزارش#   سحر:نان+پنیر+گردو(۲۰۲) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:نان+پنیر+گردو😶(۴۲۸) میانوعده:چای+خ ...

عزيزم يه سوال سحري نون پنير گردو خوردي گشنت نشد تا افطار؟🤔🤔🤔🤔🤔

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش_سرگروه#  

صبحانه :دوعدد خرما و یه لیوان قهوه ۳۷ کالری 

ناهار :۱۵۰ گرم ماست و ۲۰ گرم تافتون و ۵۰ گرم خورشت قورمه سبزی ۲۲۰ کالری 

میان وعده :دولیوان قهوه تلخ 

شام :۱.۲سهم پنیر تبریز یک کف دست و نصفی نان بربری و یه عدد بامیه 🥴🥴شوهر خواهرم درست کرده بود مجبوربه تستم کرد و یه لیوان چای ۲۰۰ کالری 

میان وعده :۶۰ گرم گوجه سبز و یه لیوان قهوه تلخ :۲۴  کالری 

کی میگفت کالری گوجه سبز بالاست ؟؟؟؟؟ 

@عروسترکم مینا کالری گوجه سبز بالاس یادمه گفتی شک کردم از نتم در اوردم ۶۰ گرم یعنی ۷ ۸ تاش ۲۵ تا داشت 🤔🤔🤔

کالری مصرفی من ۵۳۰ 

ورزش یه ربع حلقه 

یه چالش ران 

چالش شکم 

یه ربع رقص