2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836490 بازدید | 290067 پست

سلام مهدیه جان  

گزارش#  

@مهدیه24    

صبحانه:سیب+1عددنیمرو+6 ق ماست پرچرب+1/5کف دست سنگک==»437

نهار:20ق سوپ جو==»156

شام:20سوپ(عااااشق سوپم  )==»156

میان وعده:شیر+یک عدد بیسکویت کرمدار+چای سبز+خرما+سیب+گوجه فرنگی==»395

آب ==»بالای8لیوان

کالری مصرفی==»1146پر میکنم

کالری مجاز==»1322

ورزش==»40 دقیقه هوازی+40 دقیقه قدرتی

قرص مولتی باید بخرم ندارم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دست توو..🧐 کلا قرار بر این بود که اول صبح، گزارش روز را بدیم که مجبور بشیم طبق همون پیش بر ...

☹️☹️☹️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چقد قشنگه اینطوری برام تایپ کردی😍کامل معلومه چقد وقت گذاشتی و برات اهمیت داره🌹مرسسی❤ عزیزم لازانی ...

ببخشید دیگه گل من یه کم حجم کارم زیاده دو نفرم بیشتر نیستیم غذا زیاد درست می کنم چند روز‌ میمونه می خوریم ولی حتما سعی می کنم دیگه تکرار نشه😂❤️

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
باشه عزیزم من ۷۴.۵ رو وارد کردم این درست تیس؟

سلام عزیزم.دیروز نگرانت شدم از الهه جون احوالتو پرسیدم.دستت بهتره؟اذیتت میکنه؟

اره عشقم ببخشید دستشویی نرفته بودم ۷۵ بودم ولی بعدش شدم ۷۴.۵ یعنی ۷۴.۵ درسته؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
عالی بود فاطمه جان.👌👌👌. کالریتو حتما پر کن تا شب. ورزش هم فعلا نکن ک خوب شی. اگه تونستی پیاده ...

چشم عزیزم

اگ تونستم باشه چون پرودی من دردناکه همیشه تا روز سوم همینم بعد بهتر میشم😞😞

به حکمتش دل بسپار 🌿
[QUOTE=135334277]شما کالری شمار     بله یه ماهه . 5کیلو کم کردم

یه سوال دارم اینکه مثلا کالری مجاز من 1210هستش دقیقا باید همونقدر مصرف کنم؟اگه کمتر بشه اشکالی داره؟

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
چشم عزیزم اگ تونستم باشه چون پرودی من دردناکه همیشه تا روز سوم همینم بعد بهتر میشم😞😞

گل گاوزبان دم کن بخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
همه سرگروها عشقن تازه من بدشونم😁 ۱۲ ساعت از خوردن سحری بگذره خدا نکشت دختر نصفه اعلاناتم پیامای ت ...

عشقی😍😍😍

دیگه چیزی نمیگم🤐🤐🤐😢😢😢

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
یه سوال دارم اینکه مثلا کالری مجاز من 1210هستش دقیقا باید همونقدر مصرف کنم؟اگه کمتر بشه اشکالی داره؟

نه وزنت استب میکنه دقیق همونقدری که هس بخور

چن تا تابیک  استاترم بخون خودت میفهمی چی به چیه ...  

چن کیلوی؟؟

🥰 🥰
آویشن و چای کوهی دم کردم خوردم ندارم قراره شوهرم عصر گل گاوزبون و تخم هویج بخره موج دوم داروهامم ش ...

ایشالا ک نتیجه عالی میگیری نفس من.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..