2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836476 بازدید | 290067 پست
سلام رها جونی چه طوری میشه گروه زرد @مهدیه24     از بچه های قدیمی هستن عزیزم

مرسی عششقمممم خوبم بع روم نیارین ک گشاد شدم تو رژیم☹☹☹

😘😘😘😘 

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
@عروسترکم     وزن این هفته ۸۵.۵۰ کیلو  چون گوشی نداشتم کالری شماری نکردم ورزش ه ...

اشکال نداره این هفته حتما رعایت کن عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   @عروسترکم     سحری بال مرغ  افطار چای مویز شام کتلت خیارشو ...

نوش جون..ورزش؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@هستی،بانو  

گزارش#  

ناشتا ابلیمو و دارچین 

ص:نان ۲۶ گرم و پنیر و گردو و رطب و کره عسل ۳۰۲ کالری 

ناهار:کتلت و کاهو و سالاد فصل و ماست ۲۵۹

م و : گوجه سبز و سیب و انجیر و بادام  ۵۸۹ کالری 

شام:کباب برگ و ماست ۲۵۴ کالری 

بعد شام شیر و رطب ۱۵۶ 

مجاز و مصرفی ۱۵۶۰ 

ورزش متاسفانه این دو روز خیلی شلوغم وقت نمیکنم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

سلام سرگروه عزیزم  

گزارش#  

@مهدیه24    

صبحانه:یک تخم مرغ نیمرو+دوکف دست بربری==»274

نهار:6قاشق برنج+3قاشق قورمه سبزی+ماست یه پیاله==»362

شام :خیار+ گوجه+ یه کف دست نون==»159

میان وعده ها:سیب+شیر+چای زنجبیل و دارچینی+مویز و کشمش==»508

آب==»بالای8 لیوان

کالری مجاز ==»1340

کالری مصرفی ==»1305

ورزش 40 دقیقه هوازی 40 دقیقه قدرتی به همراه همسر مهربانم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
@مامان_الیساهستم     من امروز تو خوردن‌نون زیاده روی کردم البته درخد مجازم بود ولی خب ن ...

آذر جون ورزشات رو زیاد نکن فعلا.

همونا که میری کافیه.چون بیشترش کنی بدنت ب اون مقدار عادت میکنه و دیگه با اون مقدار واکنش نشون نمیده و باید بیشتر کنی باز.

اضافه کالریت هم ک فردا جبران میکنی. اگه تونستی فردا نون نخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من چون خاطره بدی دا م ترسیدم😩😩😩گفتم دو هفته ای فست نگیرم باز دوباره بگیرم

اره یه مدت فست نگیر فعلا. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزيزم من سوپ شير درست كردم خامه اينام ميزنم هميشه كالري شماره زيره دارم ميشه ببيني سوپ شير ١٥٠ ...

۱۵۷کالری داره

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@مامان_الیساهستم     سلام سهیلا جونی  گزارش#   صبحانه دو کف دست نان ...

سلام عزیزم.

گزارشت خوب بود افرین کالریتو خیلی خوب بستی 👏👏👏فقط اون مقدار ک زیاد شده فردا از مجازت کمش کن.

@donyay_kochak     سلاااااام سحری:7ق غ لوبیا پلو +1لیوان سبزی خوردن افطار:1خرما+نصف لی ...

عزیزم وزنن دادی چرا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

دوستان عزیز اعلام وزن کردین عایا؟؟

@زی_زی_گولووو  

@bano_114n  

@yektabanoo  

@sepiide66  

@بادوم،هندی