2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836470 بازدید | 290067 پست
عزیزم خب حتما باید یاداوری کنی بهم علامت پری بزارم 

سلام آبجی خوشگلم خوبی چه خبرها 😍😍😍😍ببخشید چند روزه سرم شلوغه زیاد وقت نمیکنم بیام 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزيزم من سوپ شير درست كردم خامه اينام ميزنم هميشه

كالري شماره زيره دارم ميشه ببيني سوپ شير ١٥٠ گرمش چند كالري داره

دختر عمم كرفس داره زد برام گفت ١٥٧ ولي بازم مطمعن نيستم ميشه شما ام ببيني بي زحمت

@مامان_الیساهستم‍ ‍ 

@mamanali95      

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم من سوپ شير درست كردم خامه اينام ميزنم هميشه كالري شماره زيره دارم ميشه ببيني سوپ شير ١٥٠ ...

@مامان_الیساهستم  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش#  

@هستی،بانو  

سلام عزیزم ببخشید دیر شد جایی بودم دستم بند بود شرمنده

صبحانه ..نصف لیوان شیر و۳تا دونه بامیه ۳۳۳کالری

م.و..کیوی ۳۳کالری

ناهار..۳۰گرم نان +۴ ق واویشکای گوشت+۱لیوان ماالشعیر+۴ ق ماست چکیده۵۵۶کالری

م.و..پرتقال ۵۶کالری

شام..۳ عدد کیوی ۱۰۱ کالری

کالری مجاز۱۱۵۰

کالری مصرفی ۱۱۵۰

ورزش هم نتونستم عزیزم امروز .موقعیتش رو نداشتم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون  

صبحانه چاى با دوتا خرما٤٠ كالرى

ناهار ١٥٠ گرم كتلت و دوتا كف دست نان٤٥٥ كالرى

شام دوتا تخم مرغ آب پز و يك ليوان ماست كم چرب ٢٨٠ كالرى

ميان وعده طالبى چاقاله بادوم برگه زرد آلو ٤ تا خرما ٤ عدد چاى با قند(خاكتوسرم من اصلا قندخور نيستم نميدونم امروز چرا خوردم)١٧٥ كالرى

مصرفى١٠٣٠ مجاز ١١٤٠

ورزشهای روز فرمدهی باتسن مال دیروز

ورزشهای روز هوازی و قدرتی امروز

۵۰دقیقه پیاده روی 

۱۵دقیقه حلقه زدم 

حرکت چرخش پهلو دوتا۳۰تا

حرکت درازونشست دوتا۳۰تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۰تا

حرکت زیر شکم دوتا۱۵تا 

@سمیه1396

@پسرزمستان

@sanaz718‍ 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ممنونم بمب انرژی💖 از خوشحالی گریه کردم🙈😄

عزیزمممممم...😇

گریه خوشحالییی خیلیییی حال میده🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ورزشهای روز فرمدهی باتسن مال دیروز ورزشهای روز هوازی و قدرتی امروز ۵۰دقیقه پیاده روی  ...

افرین👏👏👏👏

خیلیی منظم و پر تلاشی...👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو  

@هستی،بانو‍ 

گزارش

افطاری:نان سنگک+املت+خرما+چای ۳۷۰

سحری:ماکارونی آب پز +پنیر گودا ۲۰۶

شام:فلافل +سس کچاپ ۵۹۱

میان وعده کیوی +سیب ۱۲۹

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۲۹۴

ورزش 

پیاده روی سریکع یک ساعت

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
@مامان_دخترای_گل     پریساجان اعلام وزن نکردی.فقط شما موندی. میخام لیستاتون رو بذارم

سلام عزیزم من چون سومین روزه رژیم هست فکر کردم همون وزن قبلی رو میزنید همان 77 هستم عزیزم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@helenaa96     @mamanarezoo     بچه ها  وزنتونو نگفتین وزن شروع وزن ...

سلام خوبی مهدیه جان ببخشید گزارش ندادم  وزنمم ندادم 

وزنموفرداغروب بهت میدم

مامانم مریضه سرم شلوغه خونشونم 

میام فردا 

ببخشید

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلامتی مهمتره یا کار خونه ؟ کدومش ؟ من انقدر وسواس داشتم الان توی راه رفتن هم موندم زانوم درد میکنه ...

😢😢😢😢😢

انشالله زودتر خوب بشی فدات شم😢😢نبینم درد بکشی

منم انشالله فردا دیگه کامل استراحت میکنم

برنج برای غذای شوهرم هست 

فقط قیمه میزارم

دیگه کلا استراحت میکنم و به دخترم میرسم

سوپ دخترمم برای فردا آماده است

فقط باید براش فرنی و. پوره رو تازه تازه درست کنم