2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست
عزیزم من پریودم اگه اشکالی نداره امروز وزن نکنم🙏 وزن شروع 66.5 فعلی رو نمیدونم🙈 من 3روزه دارم ...

عزیزم وقتایی که پری هستی با این علامت به من یاد اوری کن🎈

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی سرگروهت اسمتو وارد کرده  فرمول کالریت رو حساب کن و رژیم و ورزش رو شروع کن هر روز هم گزارش ...

ممنونم عزیزم چشم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزیزم چرا میان وعده نداری؟؟؟ خیلی سحری رو سنگین خوردی

@عروسترکم  

وزن این هفته ۸۵.۵۰ کیلو 

چون گوشی نداشتم کالری شماری نکردم ورزش هم نکردم نتونستم زیاد وزن کم کنم 

ان شاءالله هفته بعد میترکونم😙

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
😂😂😂😂باورت میشه متنفرم ازش سزارین شدم پرستارهی میومدمیگفت شیاف بزارمیگفتم نه اصلأ دیگه چی بعدش ام ...

😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@mahdis_joooooon  

😤قوانین تاپیک چی میگه تو روزای  یکشنبه

همه اعلام کردن جزع شما😑

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار    الهه جون ۱۲ نفر من تکمیل شد😘😘

باشه عزیزم ممنون 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باشه پس ب مهدیه میگم الهه سه نفر جا دارم دیگه ی نفر میره زرد😳😳 @مهدیه24     @sargo ...

باشه عزیزم😄😄

بیا مادر پروفتو درست کن

@sargole  

عزیزم خوش اومدی به گروه زرد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396

@بامدادخمار

سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالله 

شروع وزن74/500

هفته پیش ۶۸/۵۰۰

امروز ۶۷/۹۰۰  😁

۶۰۰ گرم کاهش داشتم خداروشکر...مرسی سمیه جون والهه جون خدا خیرتون بده😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@سمیه1396

@بامدادخمار

سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالله 

شروع وزن74/500

هفته پیش ۶۸/۵۰۰

امروز ۶۷/۹۰۰  😁

۶۰۰ گرم کاهش داشتم خداروشکر...مرسی سمیه جون والهه جون خدا خیرتون بده😘😘

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سهیلا جان یه چیز دیگم هس من نزدیکه دو ماهه تو ۶۸ و ۶۷ موندم یا تغییر نمیکنم یا خیلی کم قبلا الهه گف ...

متابولیسمتو قررربوووون😍😍😍.

چیزی اضافه نداری خودتو اذیت نکن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396   @بامدادخمار   سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالل ...

سلام عزیزم آفرین خیلی عالیه 😍😘😍❤️👌