2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835118 بازدید | 290067 پست
عزیزم من پریودم اگه اشکالی نداره امروز وزن نکنم🙏 وزن شروع 66.5 فعلی رو نمیدونم🙈 من 3روزه دارم ...

عزیزم وقتایی که پری هستی با این علامت به من یاد اوری کن🎈

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی سرگروهت اسمتو وارد کرده  فرمول کالریت رو حساب کن و رژیم و ورزش رو شروع کن هر روز هم گزارش ...

ممنونم عزیزم چشم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزیزم چرا میان وعده نداری؟؟؟ خیلی سحری رو سنگین خوردی

@عروسترکم  

وزن این هفته ۸۵.۵۰ کیلو 

چون گوشی نداشتم کالری شماری نکردم ورزش هم نکردم نتونستم زیاد وزن کم کنم 

ان شاءالله هفته بعد میترکونم😙

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
😂😂😂😂باورت میشه متنفرم ازش سزارین شدم پرستارهی میومدمیگفت شیاف بزارمیگفتم نه اصلأ دیگه چی بعدش ام ...

😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@mahdis_joooooon  

😤قوانین تاپیک چی میگه تو روزای  یکشنبه

همه اعلام کردن جزع شما😑

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار    الهه جون ۱۲ نفر من تکمیل شد😘😘

باشه عزیزم ممنون 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باشه پس ب مهدیه میگم الهه سه نفر جا دارم دیگه ی نفر میره زرد😳😳 @مهدیه24     @sargo ...

باشه عزیزم😄😄

بیا مادر پروفتو درست کن

@sargole  

عزیزم خوش اومدی به گروه زرد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396

@بامدادخمار

سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالله 

شروع وزن74/500

هفته پیش ۶۸/۵۰۰

امروز ۶۷/۹۰۰  😁

۶۰۰ گرم کاهش داشتم خداروشکر...مرسی سمیه جون والهه جون خدا خیرتون بده😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@سمیه1396

@بامدادخمار

سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالله 

شروع وزن74/500

هفته پیش ۶۸/۵۰۰

امروز ۶۷/۹۰۰  😁

۶۰۰ گرم کاهش داشتم خداروشکر...مرسی سمیه جون والهه جون خدا خیرتون بده😘😘

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سهیلا جان یه چیز دیگم هس من نزدیکه دو ماهه تو ۶۸ و ۶۷ موندم یا تغییر نمیکنم یا خیلی کم قبلا الهه گف ...

متابولیسمتو قررربوووون😍😍😍.

چیزی اضافه نداری خودتو اذیت نکن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396   @بامدادخمار   سلام به همگی😘😘😘روزه نمازتون قبول باشه ان شاءالل ...

سلام عزیزم آفرین خیلی عالیه 😍😘😍❤️👌