2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
عزیزم منو کسی عضو نمیکنه میشه بگین چکار کنم برای گروه بنفش

گلم من تک کردم دیگه خود سرگروه اسمت رو وارد کرده شما فقط لینک توضیح که تو امضامه بخون و پروفایل و امضاتو درست کن 

هر روز هم گزارش بزار 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من تک کردم دیگه خود سرگروه اسمت رو وارد کرده شما فقط لینک توضیح که تو امضامه بخون و پروفایل ...

بامداد جون منم عضو میکنی

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
متوجهم من خودمم بين دو راه قطعا كالري شماريو انتخاب كردم چون به انتخابم ايمان داشتم  فقط برام ...

اخه همچین گفتی از استرس تیکه پاره شدم 😐 واقعا انقدر هم استرس نداره فوقش روشت رو دوست نداری میتونی تغییرش بدی چیزی رو از دست ندادی بجز چند کیلو اضافه وزن که بخوای تیکه پاره بشی 

این یه واقعیته تو با هرررر روشی وزن کم کنی و بعدش بشینی مثل قبل بخوری و رعایت نکنی دوباره اضافه وزنت برمیگرده اصلا سریع و کند هم نداره مگر اینکه خوب ورزش کرده باشی و عضله ساخته باشی 

و سالم خوری رو درست یاد گرفته باشی کلا ماهایی که اضافه وزن داریم باید تا آخر عمرمون رعایت کنیم و مواظب باشیم ولی وقتی روش غذا خوردن و لایف استایلت رو تغییر بدی این رعایت کردن خیلیی برات راحت تر میشه و بهش عادت میکنی (اونی که میخواد به متابولیسمت یا نمیدونم کجات شلیک کنه تا آخر عمر باید بهش هزینه بدی دنبالت باشه بهت شلیک کنه 😆)   

من و خیلی از بچه های اینجا یکی دوساله تو تثبیتیم و وزنمون اضافه نشده ( یعنی چی تثبیت معنی نداره 😶) 

البته من میگم برمیگرده ولی نه یکی دوروزه که مثلا دوروز سرما بخوری ده کیلو چاق بشی 🤐 فوقش یکهفته رعایت نکنی یک تا دوکیلو اضافه میشی (که نصفش هم کاذبه و اب و غذاست ) دوسه روز باز رژیم میگیری و کمش میکنی دیگه وقتی خودتون راه لاغری رو بلد باشید و به کسی وابسته  نباشید اینکار رو همیشه میتونید انجام بدید  

خگخ هم نوشتم اجباری نیست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   عزیزم سلام....من چند وقتیه تاپیک رو خاموش میخونم امشب بالاخره شوهرم اجازه داد ع ...

سلام عزیزم خوش اومدی وزنت چنده میخوای چند بشی ؟

@بامدادخمار   چیکار کنم من کی سرگروهم میشه؟؟

وزن کن ببینم چند شدی 

هر کی که جا داشته باشه خخخ که هیچ کدوم هم جا نداره 😂😂😂😂 @بامدادخمار   الهه جونم واقعا چ ...

نه از بچه های خودمون میتونن برن تو گروه های بعد 

خب از گروه ابی هم احتمالا یکی میره سبز دیگه و جا خالی میشه 

گزارش#  

افطار ۴ کف لواش ۱۵ق سوپ جو.۲خرما.۲چای.۱۰۰گرم سبزی(۴۳۱)

شام یه تیکه کوکو لوبیا سبز.سالاد و ۱ق روغن زیتون.ماست و دوغ هرکدوم ۱لیوان.۱۵زیتون.(۶۲۰)

میانوعده.۱۵گوجه سبز.۱۰توت فرنگی.۲انجیر.۲چای.۱لیوان شیر.۳۰گرم کنجد.۳گردو.۱مووز(۷۱۷)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۷۶۸

اب ۶لیوان

ورزش نیم ساعت رقص.۲۰۰طناب.۵۰شنا دیوار.چالش شکم.

@sepiiiiiideh  

سلام گلم امروز وزن كردم خودمو ٧٤٣٠٠

سلام گلم افرین عالیه 😍😍👌به سرگروهت بگو وارد لیست کنه 

پروفایلت رو هم درست کن 

بامداد جون منم عضو میکنی

عزیزم وزنت چنده و میخوای چند بشی ؟

@بامدادخمار     سلام من امروز روز ۴پریوده همون وزن هفته قبلم احساس میکنم وزنم سخت پایین ...

سلام عزیزم. روز چهار وزن نکنی بهتره

متابولیسمتو بالا ببر مدل وررش کردنت رو تغییر بده اینهفته اول قدرتی کار کن بعدش هوازی 

اینهفته کامل رعایت کن و اینهایی که گفتم انجام بده اگه کاهشت خیلی کم بود هفته ی بعد شوک بگیر