2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826711 بازدید | 290067 پست
ميگم من اولين بارمه با اين برنامه چالشيا ورزش ميكنم فردا روزه دومشو برم واسه شكم؟يا اينكه يه روز در ...

روز دومش رو برو. طبق برنامه خودش پیش بری روز استراحت هم داره.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عه سلام 😍 ما هم گروهیم و وزن هدفمون یکیه 😍😍😍

سلام عزیزم اره 🤩

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_الیساهستم   سلام عزیزم ممنونم بابت انگیزه ای که بهم میدی  وزن هفته گذشته 77/200 ...

سلام عزیزم صبحت بخیر.

خواهش میکنم گلی کاری نکردم اراده خودته.

کاهشتم مباااارک.همینکه کاهش داری خیلی خوبه.👍👍👍

نزدیک دوره ماهیانه ت نیس؟

دسشویی رفتی؟یبوست نیستی؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامان_الیساهستم     سلام عزیزم،، میگم همونطور ک میدونی من ۲۸فروردین موعدم بوده ک نشدم ...

سلام نفس. اره وزن کن. 

خوب دوستای گل و بلبل 

من همچنان خشمناکم😡😡😡 نمیدونم کی یه کم حالم خوب میشه. روزه ام نگرفتم چون بدتر میشم

دیشبم ۱ دونه نون چاودار خوردم انتحاریم نون سنگک بود که ۲ تا کفه دست شد با یه کم خورش قیمه 

بعد سریع پاشدم تا بیشتر گند نزدم

صبح بدون هیچ حرف و حدیثی این دشوری بی تربیت همکاری کرد فک کنم فهمیده بود اعصاب ندارم😂

(دشوری فهمید بقیه نمیفهمن موندم🤔)

وزن هفته قبل ۶۵/۲۰۰

وزن این هفته ۶۴/۴۰۰

یعنی ۸۰۰ کاهش 

خیلی عالی بود دمش گرم 

اصن بدنم جیگری شده که نگو 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@مامان_الیساهستم   جا داری شما فردا به امید خدا کم کردم بیام گروهتون؟؟

مبارکباشه عزیزم.

یکی از بچه هام یه مدت نمیاد. شما بیا فعلا. 

@مامان_الیساهستم     سلام عزیزم،، میگم همونطور ک میدونی من ۲۸فروردین موعدم بوده ک نشدم ...

زن داداش منم همینجوری بود

آز منفی بی بی منفی بعد رفت سونو گرافی ببینه جی شده گفتن بارداری ۷ هفته ای

نمیخوام امیدوارت کنم ولی بعضی وقتا اینجوری هم میشه 

مراقب خودت باش کار سنگین زیاد نرو شاید خبرای بود

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@مامان_الیساهستم     سلام عزیزم من هنوز پریود نشدم ولی توی دورش هستم  لطفا برای من ...

سلام پری جان. باشه

الهه باز منع روزه و رژیم شدم حالم امروز خیلی بد بود خونه خالمم بودم بیمارستانی شدم هر چی دم دستش بود ...

نه دیگه کاذب باشه چه اشکالی داره چهار شنبه وزن کن ولی صداشو در نیار 😉

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزدلم چه جوری پیام بدم بهشون

عزیزم من تگ کردم بیاد خودش میبینه و عضوت میکنه 

شما توضیح امضامو حتما بخون

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

[QUOTE=135089768]سلاااااامممم الهه جووون قشنگممم😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤🤗🤗 خوبی عزیزم 😍 کلیییییی میدوستمت مهرب

سلام عشقم 😘😘😘😘❤️❤️❤️

قربونت مهربون جون لطف داری  😍😍😍😍 

تو خودت پر ازانرژی مثبتی 🥰🥰🥰