2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
ببخشید وسط حرفتون اومدم من الان یک سال تو این تاپیک هستم از ۱۰ اسفند ماه قبل هم ورزش نکردم بنا ب د ...

سرگروه عزیز دل منییییی ک اینطوری انگیزه میدی قربونت شم 

@عروسترکم  

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم خیلیم عالیه مشکلی نداره گلم اتفاقا واسه اب کردن شکم عاالیییهه👌🏻👏🏻

سلام گلم تولدتتتتتت مبارکککک انشاءالله زیرسایه اول خدابعدخانواده همیشه لبت خندون وسلامت باشی😍😍😘😘😘😘😘🌼🌼🌼🌷🌷🌷💛💚💙💜♥🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎂🎂 

نه بابا فعلا کمر درد گرفتم نمیدونم کی خوب بشه بتونم دوباره ورزش کنم😔 تو این یه هفته هم همش 600 گر ...

بدون ورزش ۶۰۰ گرم کاهش داشتی؟؟؟؟

ایول باباااا متابولیسم😅😅

الهی عزیزم😢انشاالله خوب بشی زودی🥰⚘

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

دیشب دیگه خواهرم قضیه این پیشنهاد کاریو فهمید

بعد بهم پیام دادکه مااااائددددده شوهرم چی میگه؟

میخوای مارو ترک. کنی😔😔😔 خواهرم 4سال ازم بزرگتره و 2تا بچه داره یه دختر 13 ساله و یه پسر 9 ساله

بهش زنگ زدم که باهاش حرف بزنم قطع کرد

پیام داد که نمیتونم حرف بزنم گریه ام میگیره بچه ها میفهمن😔

انقدر بغض کردم

بعد شوهرم زنگ زد به شوهرخواهرم، گفت هنوز که هیچی معلوم نیست بریم یا نریم

گوشیو بدین به مریم، مائده باهاش حرف بزنه

گوشیو گرفتم گفتم. خواهرجون (از بچگی بهمون عادت داد که خواهرجون صداش کنیم) 

دیدم داره گریه میکنه ولی برای اینکه من ناراحت نشم به زور میخندید

اصلا نتونست باهام حرف بزنه😭

شوهرخواهرم گوشیو گرفت گفت بی خیال الان مریم حالش خوب نیست😔😔

از دیشب دلم گرفته

@بامدادخمار

@kiarash_mami

@عروسترکم

@مامانجوجوبودم  

سلام بچه شیر میدم ۲ ماهشه ۷۵ هستم میخوام به ۶۰ برسم چکار کنم

سلام رژیم نگیر فعلا زوده

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@مهدیه24 سلام گلم تولدتتتتتت مبارکککک انشاءالله زیرسایه خداوبعدخانواده همیشه لبت خندون وسلامت باشی😍😍😘😘😘😘😘🌼🌼🌼🌷🌷🌷💛💚💙💜♥🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎂🎂 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
دیشب دیگه خواهرم قضیه این پیشنهاد کاریو فهمید بعد بهم پیام دادکه مااااائددددده شوهرم چی میگه؟ میخو ...

الهی عزیزممم

بهرحال مهاجرت سختی های خودش و داره

به خواهرت حق میدم سخته

ولی برا پیشرفت باید سختی کشید

انشاالله که هرچی صلاحته برات پیش بیاد

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
تغییر گروه یعنی ترفیع درجه عزیزم. یعنی ی پله رفتی بالا و سبز شدی ب امیدخدا😊

اها من که ۸۰۰گرم کم کردم فعلا ۷۱ شدم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

الهی عزیزممم بهرحال مهاجرت سختی های خودش و داره به خواهرت حق میدم سخته ولی برا پیشرفت باید سختی ک ...

سلام رقیب چیکار کردی چند کیلویی

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

گزارش#  

@عروسترکم  

سلام من گوشیم امروز به دستم رسید حذف ک نشدم؟ 

کالری مجاز ۱۶۲۰

کالری مصرفی ۱۶۲۳

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@بامدادخمار     @مهدیه24     سلام عزیزم  بنظرتون چرا اکثرا وزنمون تغی ...

عزیزم کجا اکثرا کم نشدن  تا الان که من نگاه کردم بیشتریا ۸۰۰ تا ۱/۵ کم شدن 

ببشتر بچه هایی که کم نشدن صد در صد خوب رعایت نکردن موارد کم نشدن وزن رو بخون و ببین کدوم رو داشتی اینهفته کامل رعایت کن ورزشت رو تغییر بده اگه هفته ی بعد اصلا کاهش نداشتی یا زیر ۵۰۰ گرم بود شوک بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام رژیم نگیر فعلا زوده

وقتی خمارجون آیلاند میشه حس میکنم رییس جمهور تشریف فرما شدن   

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم