2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

صبحانه حلوا شکری 74کالری

نان سنگک 122

نهار

آب گوشت 76

نان سنگک144

گوشت گوسفند کم چرب 62

میان وعده

فندق 65

بادام 57

شام

شیرینی رولت 279

سیب زمینی پخته 33

شرینی نخود چی 84

موز 25

بستنی58

15دیقه حلقه 60 تا شنا دیوار 

کلا کالری 1500

مصرفی 1384 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی فردا سومین روزمه میشه وزن کنم

روزسوم پریودت؟؟؟اگه روزسومت باشه نه وزن نکن ممکنه کاذب نشون بده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
احتمالا وزنت را بیشتر نشون بده... بعدش هم مطمعن نیستی که اول‌هفته میشی یا اخر هفتهه... اگههه ...

وزن میکنم😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
 به خدا پناه ببر از شر شیطان😅 بپر یه چایی دم‌کن بخور یا اب بخور هر وقت هوس چیزی کردی

فعلا که یک ونیم لیتر تااین ساعت آب خوردم اون نون خامه ای هارو هم دادم به شوهرم که رفت پیش دوستاش شب نشینی راحت شدم ها😂😂

نه گلم.. کالاری سوزی را‌نباید از کالری مصرفی کم کنید... کالاری مصرفی= کالری مجاز

نمی‌دونم چرا دیشب اینقدر گشنم بود .حتما رعایت میکنم . فستم میکنم گلم نمی‌دونستم امروز روز فست گروهه. من تو ماه رمضان روزه میگیرم دو روز در هفته هم ۵۰۰تا۷۰۰ کالری بستم از هفته دیگه با گروه شنبه ها فست میکنم..

ممنون که انگیزه میدی

عزیزم فردا وزن کشی هست ،وزنت رو صبح ناشتا بعد اجابت ،ویکساعت بعد بیداریت بهم بگو

ببخشیدچون روزه میگیرم و سر صبح نزدیک با وعده ی سحری هست ی وقت ممکنه وزنی که نشون میده کاذب باشه؟!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

بچه های گل و گلاب

📣📣📣📣📣📣📣📣

⭕️یادتون باشه فردا بعد از ساعت ۴ وزنکشیههه تاااساعت ۷ حتما  همهه وزناتون را بفرستید و سرگروهتون را تک کنید،،که سرگروه هااا لیست را میبندن..🌸

⭕️وزن هفته قبل+وزن جدید

⭕️بچه هایی هم که روزه  نیستند ، همون اول صبح ناشتا🌸

⭕️کساییی هن که پری هستند.. وزن نمیکنند و سرگروهشون  را اطلاع میدن که پری هستند🌸🎈(اگه اطلاع ندن از لیست جا میمونند)

❌❌❌❌❌

کسایی که وزن کم نکردن یا کاهششون کم بوده، برن داخل امضای استاتر،،، علت کم نشدن وزن را توضیح دادند....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@عروسترکم  

سلام مینا جون . خسته نباشی 😘

🍳صبحانه 👈 خرما ( ۱۹ کالری

🍎میان وعده 👈 خرما + چای سبز (۱۹ کالری )

🍔 ناهار 👈 خیار ( ۱۴ کالری)

🍏میان وعده 👈 خرما + چای سبز ( ۱۹ کالری)

🍗 شام 👈 یک پنجم سینه مرغ + فلفل دلمه ای + گوجه + زیتون + سبزی خوردن + سالاد کلم + ماست کم چرب + دوغ  ( ۳۷۲ کالری )

🍹 میان وعده 👈 دمنوش

💗  کالری مجاز 👈 فست

💓 کالری مصرفی👈 ۴۵۰ کالری

🏃 نیم ساعت حلقه + نیم ساعت فرمدهی

وزن میکنم😁

😎 💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فعلا که یک ونیم لیتر تااین ساعت آب خوردم اون نون خامه ای هارو هم دادم به شوهرم که رفت پیش دوستاش شب ...

افرین👏👏👏😂😂😂😂😂

نمی‌دونم چرا دیشب اینقدر گشنم بود .حتما رعایت میکنم . فستم میکنم گلم نمی‌دونستم امروز روز فست گروهه. ...

اشکالی نداره.. راه میفتید😉

قوانین تاپیک را با دقت بخونید🌸 داخل امضای استاتر و من

مرسي عشقم يه سوال الان منظور اين  يعني چند تا سته چند تايي بزنم

یه ست 16 تایی. 

یا 16ثانیه باید بری.

وقتی بزنی معلومه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..