2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
من 66 کیلو ام و هدفم اینه بشم 52 کیلو

گروه نارنجی میشی.

دوتا گروه نارنجی داریم. اگه جاداشته باشن قبولت میکنن.

ازشون سوال کن.

هستی،بانو

مامانجوجوبودم   

سرگروه هاشونن. تگشون کن ازشون بپرس

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

صبحانه:یک لیوان کاهو+قهوه

شام:۱ عدد گوجه+۶۴ گرم هویج+۷ عدد مغز گردو+۱ قطعه پنیر+۲ لیوان کاهو+گوشت چرخکرده+دو قاشق روغن دنبه= جمع کالری ۸۸۴ جمع کربوهیدرات:۲۱گرم ورزش هم چون پری بودم نتونستم انجام بدم مرسی ازاینکه وقت میذاری عزیزم❤❤❤

@kiarash_mami  

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
گزارش#   صبحانه:یک لیوان کاهو+قهوه شام:۱ عدد گوجه+۶۴ گرم هویج+۷ عدد مغز گردو+۱ قطعه پنیر+۲ ل ...

عزیزم این برا امروزه شاممو الان خوردم دیگ نمیخورم😑

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
گروه نارنجی میشی. دوتا گروه نارنجی داریم. اگه جاداشته باشن قبولت میکنن. ازشون سوال کن. هستی،با ...

ببخشید این رنگ گرو ها طبق چ فرمولی محاسبه میشه؟؟

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
خدا قوت😁❤تولدتم مبارک عزیزم😍👏👏🌹🌹انءشالله ب تمام خواسته هات برسی💞💓💋👑👑

قربونت عزیزم.این دوروز که گوشیم نبود نوشتم تو دفترچه گزارششو بدم؟

فدات  بشم عزیزم انشاالله عاقبت بخیر بشی 😍

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

خانوما برای کاهش وزن خوب و سریع و برای اینکه بعد کاهش وزن ترک های پویتیتون خوب بشه و پوست سفتی داشته باشین حتما حتما کربوهیدراتتونو زیر ۳۰ گرم بیارین پروتئین زیاد استفاده کنین من با همین روش تو دوماه از ۸۲ رسیدم به ۶۵

چشمت روشن عزیزم😘😘

گزارش#  

صبحانه چای دارچین و یه خرما (20 )

ناهار ماهی سفید تو فر پخته شده یه کفه دست و یه پیش دستی سالاد کاهو (230)

شام  تخم مرغ آبپز ودو تا خیار یه گوجه (100 )

میان وعده چای دارچین وخرما و یه سیب و توت فرنگی 8عدد و گوجه سبز 10 تا و پسته 5تا و بادام زمینی 5تا زیاد (350 )

(700 )

کالری مجاز1100

کالری مصرفی 700

ورزش ها  رقص نیم ساعت و دراز نشست 50 تا و شنای دیوار 100

آب تا الان 8لیوان خوردم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
گزارش#   صبحانه:یک لیوان کاهو+قهوه شام:۱ عدد گوجه+۶۴ گرم هویج+۷ عدد مغز گردو+۱ قطعه پنیر+۲ ل ...

عزیزم امروز فست بوده و نهایت باید با ۸۰۰ میبستی زیاد تر شده کالریت❤خواهش میکنم🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
قربونت عزیزم.این دوروز که گوشیم نبود نوشتم تو دفترچه گزارششو بدم؟ فدات  بشم عزیزم انشاالله عاق ...

ن عزیزم نمیخاد❤گزارش امروزتو بده 🤗🤗🤗

فدات مرسی گلی🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

عزیزم توکربوهیدرات چی خوردی که شد 21 گرم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیزم توکربوهیدرات چی خوردی که شد 21 گرم

صبحانه:یک لیوان کاهو+قهوه

شام:۱ عدد گوجه+۶۴ گرم هویج+۷ عدد مغز گردو+۱ قطعه پنیر+۲ لیوان کاهو+گوشت چرخکرده+دو قاشق روغن دنبه اینارو خوردم گلم 

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جون میخام ی اعتراف کنم من دیروز چون تنها بودم و🎈کلا شد۵۸۰کالری مصرفمم بود بعد چون میخاستم گزارش بزنم هرچی میخوردم ب کالری۱۷۵۰نمیرسید رفتم ی کیک صبحانه رضوی خوردم🤦🤦🤦بعدش عذاب وجدانم گرفتم اخه الکی خوردم فقط بخاطر اینک خیلی کالری کم خورده بودم اون خوردم پر بشه🤦🤦🤦😫😫😫.

آخیش راحت شدم از عذاب وجدان خابم نمیبرد 😐😐سپیده جون فردا روزه پنجمه🎈میشه برم رو ترازو🥺🥺

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
 شكموووو انكار بريدنش.. چه خوب جمع شدههه

نیگاااااا کنینننن

دقت کردین همه عکس های لاغری شکمشون چقدر خوب جمع شده ولی رونشون دیگه ظریف و قلمی نشده؟ 😖

علتش چی میتونه باشه واقعااا؟ 😒

من رون قلمی میخوام😫

@سمیه1396  

@بامدادخمار    

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160