2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
سلام به همگی خوبید؟ وای بچه ها من امروز وحشتناک افسردگی گرفتم در حال آبغوره گیری هستم شب هم افطاری ...

سلام پریسا جان چرا. چیشده

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام پریسا جان چرا. چیشده

نمی دونم چم شده هر حرفی که تو این یکسال بهم زدن هر تیکه ای هرکی انداخته یا حتی تنهایی های خودمو بچه ها تو دوره سربازی شوهرم که خیلی کسی به روی خودش نمی آورد همش میاد جلو چشمم اعصابم خورد شده نمی دونم چر اینقدر بدبین شدم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم.واینکه من نزدیک پریودمه فردا میتونم برم رو ترازو ؟؟؟؟

اگه قراره یکی  دو روز دیگه بشی  و بدنتم ورم کرده، نه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😘😘😘😘😘😘😘😘سلام بروی ماهت به چشمونه....نمیدونم چه رنگی بوددوقلب قرمز جاش بود😂😂😜😜

😂😂😂چشمام رنگش عین موهام، خرمایی هس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
[QUOTE=135014313] میان وعده هات کووو،. فکر کنم‌حجم غذاهات زیاد بودن[/QUOاره سوپ زیاد خوردم.دیگه ...

گلم سعی کن که کالاریت را دقیق حساب کنی

چشم🙂🙂 مممنون دو روز اومدیم از لالایی بگیریمش خودش یاد بگیره بخوابه تو اون دو روز انقدر گریه کرد ...

اذیتش نکن طوری نیست.باید خستش کنی تا وقتی خوابش گرفت از خستگی بخوابه.و درگیر مدل خواب نباشه.من میخوابیدم کنار تخت پسرم و اروم نوازشش میکردم تا یادش رفت 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
شام پلو نخور صبا جان. روزایی هم ک پلو میخوری نون کمتر بخور. نصف لواش زیاده.

سلام عزیزم والا ماه رمضان همینطوریم خیلی حریص میشم انشالا بتونم خودم کنترل کنم کربوهیدرات رو کمتر بخورم 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

گزارش#  

۲/۱۳

@سمیه1396  

سحری:نان جو۳۵گ،دو تاخرما،کمی کاهو کلم(۲۰۸)

افطار:بربری۳۵گ،پنیر۱۵گ،خامه۱۰گ،عسل۱۵گ،خیار ،گوجه،(۱۹۵)

شام:عدس پخته،کاهو(۸۰)

مجاز۵۰۰

دریافتی۴۸۴

اب۵/۵لیوان

ورزش:پیاده روی۵۰۰۰گام،چالش شکم،انشالله

سلام عزیزم اگر منظورتون منم چون اسم من چاندی چشم حتما ❤خوب شد اومدم همه گروه رو خوندم فهمیدم که منو ...

سلام گلم..

هههه عه اشتباه تکت کردم...اسمت بالا نمیاد تو تک کردن...

همین بود فقط

خوبه که پیگیری😉

اون مورادی را که گفتم رعایت کنید .. امروز هم سعی کنید غذای سبکتر بخورید که فردا روز وزنکشی و وزن کنید...

آهان پس شدبه چشمونه خرماییت چه خاصه سرگروهمون😍😍😍😍😘😘😘

😆😆😆😆 🌸🌸🌸🌸

سلام  به همگی  وبامدادخمار عزیز

من  هم به  نوبه  خودم  ازت تشکر میکنم  به خاطر  تاپیک  ارزشمند وزیبات  واین همه  کمکی  که به  ماها کردی من شمارو خاموش دنبال  میکنم  برعایت قوانین تاپیکت تونستم به هدفم نزدیک شم تاالان  ۷ کیلو کم  سه تادیگ کم شم به هدف میرسم ممنون  خانم  الهه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد