2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
خودمم تقریبا همینجوری میخورم فقط فکرکنم متوجه شدی بیشتر علاقه م ب میان وعده هاس فردا حتما فست میگیر ...

میان وعده میوه بخور. شیر بخور.سالادبخور.

700 تا خوبه.میتونی بگیر

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
میان وعده میوه بخور. شیر بخور.سالادبخور. 700 تا خوبه.میتونی بگیر

👍👍

حتمااااا

اخه ۵۰۰میگرفتم قبل از ماه رمضان حالا فردا ۷۰۰تایی بگیرم بیشتره راحتتر🤦‍♀️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی سرگروه جون من الان پری شدم یکشنبه نمیتونم وزن کنم دیگه درسته؟😔

اره این هفته وزن نکن. ولی تگم کن که یادم بمونه برات علامت پری🎈 بذارم عزیزم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
👍👍 حتمااااا اخه ۵۰۰میگرفتم قبل از ماه رمضان حالا فردا ۷۰۰تایی بگیرم بیشتره راحتتر🤦‍♀️

ایشالا عزیزم.

برنامه ریزی کن از صبح ک چی بخوری. که یه دفعه ای نزنه بالا کالریت.

اب هم زیادتر بخور فردا

سلام همشهری.😊. عزیزم برنج باید در هفته3بار خورده بشه اونم بخاطر اینکه ریزش مو نگیریم.وگرنه برنج سی ...

ممنون عزیزم متاسفانه فقط با برنج میتونم خودمو نگه دارم .

نون مثل برنج نیست ؟و اینکه نهایت چقد میتونم بخورم ؟

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
سلامم عزیزم خوب بود گلم فقط اگه به جای اون قندا خرما یا کشمش میخوردی عاالی میشد👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

باشه چشم عزیزم ممنون

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلام پری جون بله اخطار داره ولی اگه بیای اطلاع بدی که نمیتونی اون روز گزارش بدی اخطار ممیگیری سرت ...

سلام عشقم بهترم 

والا من ندیدم که تصمیم عوض ش گزارش اجباریه بعدش درگیر شدم. حالا عیب نداله خداروشکر حذف نشدم😊😅

بیرون ماشین وایساده بودم یهویی پسرم درو باز کرد خورد کنار پیشونیم  زخم نشده ولی خیلی درد داره  انگار استخونش از داحل اسیب دیده 😣

پیدا نیست تو عکس  بیشتر درد داره

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😔😔😔 ذوق داشتم یکشنبه نزدیکه ذوقم خشکید🤪

عیب نداره عزیزم. ایشالا هفته بعد دوبرابر کم میکنی و موقع وزن کشی دوبرابر ذوق میکنی چون خیلی خوب رعایت میکنی کالریتو بهارجان. 👍👍

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۴ گرم و پنیر و گردو و رطب و کره عسل و شکلات تلخ ۲۹۲ کالری

ناهار :برنج ۴ قاشق و خورشت فسنجان و سالاد فصل و سس ماست و  و زیتون 

م و:اسموتی رژیمی و بادام و گوجه سبز۶۱۳ کالری

شام:خوراک عدس و سبزی ۳۴۶ کالری

ورزش:یه ربع حلقه و چالش شکم 

مجاز ۱۵۶۰ مصرفی ۱۵۴۸

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
سلام همشهری.😊. عزیزم برنج باید در هفته3بار خورده بشه اونم بخاطر اینکه ریزش مو نگیریم.وگرنه برنج سی ...

سلام مالکم دستت خوش به   

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

افطار ترکوندماااا خخخخ هرچی میدیدم یه توک‌میزدممم....

ورزش هم از صب پای گاز بودم و کلی کوزت بازی کردم...

البته تو‌برنامم هو جمعه ها ورژش نذاشتم که باخیال راحت به خونه و بچه ها برسم

کالری مجاز ۱۱۰۰

مصرفی ۱۰۸۱

نون زیاد خوردم 🙄⁦

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ممنون عزیزم متاسفانه فقط با برنج میتونم خودمو نگه دارم . نون مثل برنج نیست ؟و اینکه نهایت چقد میتون ...

نون رو در روز باید 40، 50 گرم بخوری. البته لواش.

ولی نون بربری و سنگک چون سنگینه میتونی چند گرمی بیشتر بخوری.

عیب نداره عزیزم. ایشالا هفته بعد دوبرابر کم میکنی و موقع وزن کشی دوبرابر ذوق میکنی چون خیلی خوب رعای ...

مرسی عزیزم فقط چون ی کم درگیرم کم میتونم بیام تاپیک ولی گزارش رو حتما میدم ممنونم که وقت میزارین 🥰

سلام عشقم بهترم  والا من ندیدم که تصمیم عوض ش گزارش اجباریه بعدش درگیر شدم. حالا عیب نداله خدا ...

بلا به دور پری جون