2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
فرمدهی باستن بعد ورزش موز @فقطخداجون     @پسرزمستان    

عالی هستی عزیزم👏👏👏👏نوش جونت😋😋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزم این هفته رو دقیق رعایت کن کربوهیدارتت رو کم کن سبزیجات ومیوه بیشتر بخور.شیرینی مصنوعی حذف کن ب ...

قربونت برم گلم چشم

کربوهیدرات چیان؟ 

سیب زمینی و نان؟ 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون

صبحانه نان لواش ٣ كف دست ٢٠ گرم پنير و يك عدد خيار١٥٠ كالرى

ناهار دوتا تخم مرغ آب پز ١٦٠ كالرى

شام عدس پخته ٢٠ قاشق ٢٨٠ كالرى

ميان وعده٢٠٠ گرم طالبى  يك عددپرتقال قهوه بدون شكر ٤تا انجيرخشك و ٤تا گردو ٤ گرم شكلات تلخ دوتا كيوى ٤٧٢ كالرى

آب ٦ ليوان

كالرى مجاز ١١٤٠ مصرفى١٠٦٢

ورزش هم تا الان نكردم خداروشكر😞😞😞ايشالا انجام ميدم

پرفکت عالی لایک  دختر مگه قدت چنده میخوای بشی ۴۳

قدم که چیزه🙈کوتاهه😶158 اینا باید باشه(دقیق نمیدونم) 

ولی کلا استخونی دوست دارم بشم دیگه 😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خوبه هستی جان. کالریتو پر کن حتما. چای کمتر بخور کمخونی میاره. برنجت هم قاشقتو کم کن. شامتم اگه ...

کالریمو پرمیکنم ولی خوب هنو زوده گذاشتم 200تا بممونه شاید چیزی خوردم چاییم به خاطر سوزش ادرار میخورم از دیروز انقدر آب چای خوردم دارم میمیرم اندازه سینه مرغم خیلی کمه بیشتر سالاد میخورم  مرسی که یاد آوری کردی

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلام گلم چونکع چقدر طول میکشع که ورزش ها را انجام بدی هم تاثیر داره، هر چی تایم ورزش بیشنثتر بشه، ک ...

اها پس همینه🤔

ولی من که کل اون، مدتی که ورزش هست که ورزش نمیکنم 

گاهیی وسطاش اینقدر خسته میشم که یک کم میشینم، بعد حرکت رو میرم😅

کالری هم باشه 

امروز فکر نکنم بتونم فست باشم😞

نزدیک پری هستم و گاو درونم، به شدددت بیدار شده🤒

مامانم هم پیراشکی کرِم دار و کلوچه زنجفیلی. و.. درست کرده😋

دیگه دارم دیوونه میشم فعلا با دهن روزه و بد تر اینکه نمیتونم بخورم از اینا 😣

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش#  

@عروسترکم  

سحری،ماکارانی، چای ،مویز

افطار ،چای ،قند،الویه ۴تا قاشق،

میان وعده ،شیر‌۲تا لیوان،پرتقال،

شام ،ماکارانی ،۱لیوان و نصف،

مجاز۱۹۰۰

دریافتی۱۵۰۲

بقیشم با میوه پر میکنم،

خواستم شام سبک بخورم ولی مهمونی هستم ،😢

💕💞

@kiarash_mami سلاااااامممم بر سرگروه قشنگمممم 😍😍😍❤❤😘😘

طاعاتت قبوول 🤗

گزارش#  

افطار 👈آب گرم و عرق طارونه+ماست +خرما

کلم پلو(۷ق)+سالاد فصل بدون سس+ته دیگ(۵۴۶)کالری

میان وعده👈 کرم کارامل +شیر کم چرب+عسل +کشمش +بادام+پسته +هندوانه+سیب(۵۹۷) کالری

کالری مصرف۱۱۴۴

کالری مجاز👈۱۱۶۰

آب ۶لیوان

ورزش 👈یک ساعت پیاده روی +نیم ساعت حلقه +چالش ران +چالش بازو 💪❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خوبه عزیزم قدرتی هم کار کن

چون 🎈بودم نتونستم 

فكر كنم تا چند روز قدرتي نتونم كار كنم🤦‍♀️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
اها پس همینه🤔 ولی من که کل اون، مدتی که ورزش هست که ورزش نمیکنم  گاهیی وسطاش اینقدر خسته میش ...

امروز ک فست نیست

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
قربونت برم گلم چشم کربوهیدرات چیان؟  سیب زمینی و نان؟

بله عزیزم مثلا نون تو صبحانه وشام تا دو کف خوبه

شام نون نخوریم که خیلیم بهتر

مثلا من غذایی مثل کوکوسیب زمینی والویه رو با کاهو وکلم لقمه میگرفتم دوتا کربو باهم نخوریم عالیی

من ان شاالله این هفته رعایت کامل کنم ۱شنبه بعدی وزن کنم استوپ بودم باهم شوک میگیریم👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

صبحونه نخوردم 

ناهار ٥تا قاشق عدس پلو با يه قاشق گوشت چرخكرده

ميانوعده موز سيب 

شام لازانيا 🤦‍♀️دو تكه ١٠ در ١٠

ورزش پياده روي ١.٥ 🙄

كالري دريافتي ١٥٠٠

مجاز ١٦٠٠

@عروسترکم  

گزارش#  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
هیچی بخدا 😭همین جوری حالت تهوع دارم 

سحری خوردی؟؟؟

ورزش انجام دادی،؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸