2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
خوبه افرین👍👍👍👍👍👍

عشقم سلام خوبي

ميشه من امروز گزارش ندم؟

اصلا اصلا زياد نخوردم فقط مريض شدم حالم خيلي بده وزن نكردمو وارد نكردم سحريو 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش# ،برای سپیده جونم 🌹🌹🌹🌹

ص👈نان جو+ پنیر+عسل (۳۵۰)

ن👈آش جو (۴۰۰)

م و👈شیر، موز، سیب، پسته،مویز(۵۰۰)

ش👈کشک بادمجون +سبزی، نان (۳۵۰)

ورزش👈۲۰مین رقص💃قدرتی دمبل شکم پهلو بازو

مصرفی ومجاز👈1640

مولتی ویتامین👈مصرف شد 

مصرف آب👈۸لیوان 

@sepiiiiiideh

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
۷۰ بودم یهو شدم ۶۶  نمیدونم استپم یانه نه شوک نگرفتم ولی الان ۴.۵ ماهی هست ک ۶۶ هستم حتی ۱ ...

عزیزم این هفته رو دقیق رعایت کن کربوهیدارتت رو کم کن سبزیجات ومیوه بیشتر بخور.شیرینی مصنوعی حذف کن ببین چی میشه

اگه تغیر نکردی بیا باهم یه شوک میگیریم

منم چند ماهه استوپم رو ۶۱😕😶😕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@امیروفا    

نگین جون سوال دارم؟؟؟؟

دیشب من مهمون داشتم کالری شماری نکردم(زرشک پلو کشک بادمجون کیک مرغ آش دوغ سالاد الویه)از همشون به مقدار کم خوردم،نون نخوردم برنجم 4 قاشق خوردم،ولی فکر میکنم کالریاشون بالا بود،امروز صبحانه 110 کالری خوردم،نهار 5 قاشق خورشت قیمه و 2 قاشق برنج300کالری خوردم،شامم دعوتم فسنجون دارن،بنظرت چیکار کنم؟

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
عنرنسارا بگیر دود کن خودتو بگیر روش. 

گزارش#  صبحانه چای 2لیوان کرم کنجد 1ق مربا خوری شیراز 3ق لواش 2کف میان وعده 2پرتقال 1سیب نهار برنج 10ق گوجه کبابی 3عددمیان وعده عصر گوجه سبز 20عدد آب هویچ 2لیوان شام 1تیکه سینه مرغ سرخ شده لواش 2کف سالاد زیاد آها راستی چای فراوان آبم فراوان  کالری شد 1200کالری مجاز 1400

ورزش چالش ران شکم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

@مامانجوجوبودم  

ص. نیمرو  دو کف دست نان 

ن. عدس پلو ۸ق و سالاد شیرازی 

م و پرتقال نصفی و نسکافه +نوتلا و دو کف دست نان

شام هم پرتقال و سیب میخورم .مجاز ۱۲۰۰مصرفی ۱۲۰۰

ورزش ۶۰۰۰گام .شنا روی دیوار ۱۸۰تا .حرکت بازو ۱۵۰تا.حرکت قیچی ۱۲۰تا 

عشقم سلام خوبي ميشه من امروز گزارش ندم؟ اصلا اصلا زياد نخوردم فقط مريض شدم حالم خيلي بده وزن نكردم ...

سلام گلم. ایراد نداره ولی از کالریت بالا نزنی. پس فردا وزن کشیه ها

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#  صبحانه چای 2لیوان کرم کنجد 1ق مربا خوری شیراز 3ق لواش 2کف میان وعده 2پرتقال 1سیب نهار ...

خوبه هستی جان.

کالریتو پر کن حتما.

چای کمتر بخور کمخونی میاره.

برنجت هم قاشقتو کم کن.

شامتم اگه سینه مرغ رو ابپز بخوری بهتره.😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام گلم. ایراد نداره ولی از کالریت بالا نزنی. پس فردا وزن کشیه ها

نه حواسم هست زياد بخورم معدم درد ميگيره

البته فكر نكنم زياد اومده باشه پايين وزنم چون هم ورزش نكردم هم يادت باشه سه روز پيش تركوندم خودمو خفته كردم گزارش ندادم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
نه حواسم هست زياد بخورم معدم درد ميگيره البته فكر نكنم زياد اومده باشه پايين وزنم چون هم ورزش نكردم ...

بله میدونم تیک لرزان گرفتی😌.

ایشالا ک خوشحال میشی یکشنبه

نگین جون سوال دارم؟؟؟؟ دیشب من مهمون داشتم کالری شماری نکردم(زرشک پلو کشک بادمجون کیک مرغ آش دوغ سا ...

کالری شماری امروزتو ادامه بده دیروزو بیخیال فردا ام فسته نمیتونی از امروز کم کنی ایشالله جبران میشه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بله میدونم تیک لرزان گرفتی😌. ایشالا ک خوشحال میشی یکشنبه

😁😁

از فردا صد در صد ورزش ميكنم هرجور شده