2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

@بامدادخمار  

سلام الهه ناز

الهه من روزه میگیرم اصلا توان ورزشو ندارم بعد افطارم یکی میخواد منو جمع کنه. ورزش نکنم چی میشه؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم کدوم گروه رنگی هستی ؟ آبی؟  @مامان_الیساهستم   @kiarash_mami   بچه ها کد ...

الهه جون من جا ندارم. 12 تام تکمیله. ولی اگه صلاح میدونی قبولش میکنم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشقم من امروز روز اول روزم بود سحر۷ ق برنج خورده بوردم الانم رو به موت بودم ۴۰ گرم نون خوردم 😭😭😭 ...

نه عزیزم اشکال نداره کربو شماری نمیکنیم سخت نگیر

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها لطفا تعداد اعضای گروهتون رو بگید چند نفرن ؟  لیست نمیخواد بدید فقط بگید تعدادشون چند تا ...

من12تا

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@بامدادخمار     سلام الهه ناز الهه من روزه میگیرم اصلا توان ورزشو ندارم بعد افطارم یکی ...

سلام عزیزم 😘 

کاهشت کم میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@مهدیه24   @kiarash_mami   @donyay_kochak   @sepiiiiiideh   @عروسترک ...

عشقم من ۱۴ نفر ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره دارم خیلی زیاد اصلا نمیتونم بشینم یه دفعه اینجوری شدم چرا همش من مریضم خسته شدممم😢😢😢

عنرنسارا بگیر دود کن خودتو بگیر روش. 

الهه جون من جا ندارم. 12 تام تکمیله. ولی اگه صلاح میدونی قبولش میکنم

نه عزیزم اگه ۱۲ نفر تکمیله دیگه عضو نگیر گلم ❤️

مرسی عزیزم 😍😍😍 گوجه سبز میخوام بخورم شش هفت تا گذاشتم برای فردا ولی نمیشه یه چند تا میخورم بقیه ...

کالریش خیلی کمه بخور

@kiarash_mami 🤗😍😍گزارش های چپ و چوله منو تا آخر رمضون داری🙆🙄..ببخشید قشنگمممم ❤🤗

گزارش#  

افطار👈أب گرم+عرق طارونه

خرما

حلوا

پیراشکی مرغ(۶۰۰)کالری 

میان وعده👈شیر+عسل+بادام +خرما +پسته (۳۶۰)کالری

کالری مصرفی۹۶۱...سعی میکنم پر کنم با سبزیجات و مغز 

کالری مجاز۱۱۶۰

ورزش پیاده روی یک ساعت+حلقه نیم ساعت +چالش فول بادی

آب ۶لیوان

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تو مگه ۱۳ نفر نبودی 🔫 

نه دیگه تا سه روز پیش ۱۳ بود پی روز یه نفر دیگه ام خودت گفتی اخرین نفر باشه @tulo عضو گیری کردم اما خبری ازش نیس نه بهم گزارش داده نه چیزی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مگه روزه نبودی تو؟؟  چون گفتی سحری خوردم

روزه بودم 

خب همسرم امروز خرید میخواستم افطار بخورم

ولی چون کالریش رو پیدا نکردم نخوردم

یکم همسرم ناراحت شد 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ارررهههه خیلی بیشترش ماله همینه پری بشی زود جمع میشه اشکال نداره حالا که دست خودت نیس ولی نگران نب ...

محتاجیم به دعا عریزم باشه حتما

وای مث مامانمی همش ناراحته وقتی پریوده 

انشاالله میگیری 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی