2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست
خوب جوابشو دادی. 😁. بگو مال فصله. زمستون چاق میشم باز. ببین چ میگه😂😂.

راستی عشقم گزارش ا جباریه اون سری گفتی اجباری نیست 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم‌نت نداشتم..تازه گرفتم😒😳 نمیدونم چرا جدیدا زود تموم میشه قبلن بسته یک‌ماهه میگرفتم تا ۲۳ روز ...

اره منم جدیدا زود تموم میشه

البته تو فیلیمو فیلم میبینم فقط سریال دل رو ی گیگ میخوره خاک تو سر برا ۴۵ دقیق😐

راستی عشقم گزارش ا جباریه اون سری گفتی اجباری نیست 

اره عزیزم اول قرار شد اجباری نباشه ولی اکثر بچه ها گفتن گزارش بدیم بهتره. دیگه الهه جان گفتن مث قبل اجباری بشه. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چ اسمای قشنگی 💜💜💜 خدا برات حفظشون کنه چندسالشونه جوجه ها؟❤❤💜❤❤

ممنون گلم ۶سالشونه.امسال میرن کلاس اول

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بعداز یکی دوماه. خودت متوجه میشی کی سنگینش کنی.چون دستت قوی میشه و وزنه برات سبک میشه

😍😍😍 آهان ممنونم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
خیلی هم عالی موفق باشی گلم😍

مرسی مهربون🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@عروسترکم    

گزارش#  

سلااام خانم

صبحانه

۱۵ گرم حلواارده+۲ ق خامه+۲ کف سنگک+ی لیوان اب پرتقال

ناهار

ته دیگ😎+ برنج ۵ ق+خورشت بادمجون ۵ ق+دوغ ی لیوان

میانوعده 

اب هویج+اب پرتقال نصف لیوان+خرما ۵ تا+ بیسکوییت کرم دار کوچولو دوتا😫

شام

الویه ۳ ق +۲ کف نون سبوس دار+نوشابه نصف لیوان(اگه تونستم نمیخورم 😃😃😃😃

مصرفی ۱۷۰۰

مجاز ۱۹۰۰

ورزش صفرتا😢البته اگه موفق شدم بقیه خوابیدم‌حلقه میزنم😥

اب ۸ لیوان

@termeeee1393  

@مامان_پوریاااااا  

ببخش عزیزم.یعنی روزی ۱۰۰ تا شناروی دیوار زدی ۴سانت دور بازوت کم شد یا ورزش دیگه هم رفتی

پروانه هم میرم و با وزنه هم برای بازوم کار میکنم البته الان از آذر ماه دارم شنای دیوار میرم اوایل کم نکردم این ماه سوپرایزم کرد 😍

منكه بهت گفتم🤨 همه چيز تو امضاي اسي و صفحه اوله🧐😏

🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم اسي جون کیه 

ولی امضای الهه جان رو خوندم☺️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام عزیزم  گروه زرد میشی و سر کروهت @مهدیه24    هست   توضیح امضامو حت ...

ممنون عزیزم ❣️🌹

خیلی مهربونی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چجوری شما چای سبز میخورید خیلی بد راهکاری دارین برا خوردنش بعداز خوردنم سرم گیج میره میخوام پس بیفتم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم باشه بیا گروه من  پروفایل وامضاتم زرد کن

چشم❤️

ممنون

سلام مهدیه جون شب یه نفرم با من میحرفید بذار تگش کنم خواست اونم عضو کن  @امید_به_اینده   ...

😍😍😍😍😍

ممنونم❣️

فقط خداکنه تا من ترازو بخرم از گروه حذف نشم