2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832759 بازدید | 290067 پست
@عروسترکم     گزارشمو بنویشم راحت تری یا اسکرین از اپ بذارم؟؟

فرقی نمیکنه عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اولت از آخر من لاغرتر بودی 😏 حجابتم رعایت کن دخترم 

😁😁😁

تازه با حجابش‌کردم.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینا کجایی دقیقا کجایی  امروز ازت خبری نبود خوبی عزیزم😟؟؟؟ @عروسترکم    

مریم‌نت نداشتم..تازه گرفتم😒😳

نمیدونم چرا جدیدا زود تموم میشه

قبلن بسته یک‌ماهه میگرفتم تا ۲۳ روز میرفت

ن اینستا دارم ن جیزی دانلود میکنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@هستی،بانو‍ 

گزارش#  

سلام عزیزم

صبحانه نان لواش +سیب زمینی (140)

میانوعده چای و خرما کالری (80)

نهار یک کفگیر پلو+مرغ +ماست کالری(500)

میانوعده پرتقال کالری (100)

شام کشک بادمجان +نان سنگک (400)

میانوعده آخر شب شیرکالری( 100 )

کالری مجاز 1400

کالری مصرفی 1400

ورزش روز هشتم اپ برای هر 5 قسمت بدن

پیاده روی نیم ساعت

پروانه و دوچرخه خوابیده و طناب هر کدوم 50 بار

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من فک میکردم سایز گیری رو سرگروه ها واسه خودشون دارن . اتفاثا ازت هم پرسیدم ما نداریم🙈 منم الان میگ ...

ندیدم پستتو عزیزم..مگر ن بهت جواب میدادم

دهم‌هر ماه سایز میگیریم و هر کسی خودش میذاره

سایز#  

فقط وزن رو ب ما میگین و سرگروه ها خودشون لیست نیدارن

من فک میکردم سایز گیری رو سرگروه ها واسه خودشون دارن . اتفاثا ازت هم پرسیدم ما نداریم🙈 منم الان میگ ...

سایز#  

سایز#  

عزیزم قبلش حتما بهم خبر بدین ک اخطار نگیرین. امروز کالریتو کمتر ببند. ورزشم حتما بکن.چون سنگین خور ...

چشم عشقم❤❤

راستش سعی مو میکنم کمتر بخورم ورزش فعلا نمی تونم بکنم ولی پیاده روی میکنم بعدازظهر میرم حیاط با بچه فوتبال بازی میکنم 💃

مادر شوهرم از دیشب میگه برو دکتر یه آزمایش بده قند نداری خیلی از یه ماهه پیش لاغر شدی😉 آخه خبر ندارم رژیم دارم بهش گفتم اشتهام کم شده میلی به غذا ندارم 😂😝

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
منم با بطری شن کار میکنم. حتما وزنش کن.چون بعداز یه مدت باید سنگینترش کنی. من تو بطری نوشابه خانوا ...

چند ماه با این بطری کار کردم سنگینترش کنم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
چشم عشقم❤❤ راستش سعی مو میکنم کمتر بخورم ورزش فعلا نمی تونم بکنم ولی پیاده روی میکنم بعدازظهر میرم ...

خوب جوابشو دادی. 😁.

بگو مال فصله. زمستون چاق میشم باز. ببین چ میگه😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@هستی.بانو    منم گروه نارنجیم جا برا من دارید منم بیام

عزیزم توی 7ماه 4 کیلو همش کم کردی؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز