2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
اونکه عالیه ولی اگه خیلی وقته حلقه میزنی فعلا دیگه نزن مدل ورزش شکمتو تغییر بده  منم ۱ماهه دی ...

سلام مهدیه جوووووون 🤗

قبول باشه طاعاتت عزیزم ❤❤

میگم ی سوال من الان ۴ماهه حلقه میزنم..ب نظرت دیگه نزنم؟؟؟؟

ب جاش چ ورزشی خوبه؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آهای اوهوی 🤨 از اون تخمه و هندونه. و چایی های گاز داری که آورده بودیم پای گزارش من می‌خوردین ...

چه همه راا هم تک کردههه😂😂😂😂😂😂

این سری سپیده نذر داشته و پخششون کرده بود😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربون تو مهربووون همونو که شما میری منم به ورزشام اضافه میکنم 😘💐

خواهش میکنم گلم🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام مهدیه جون شب یه نفرم با من میحرفید بذار تگش کنم خواست اونم عضو کن  @امید_به_اینده   ...

اونو بهش گفتم عزیزم بیادش

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396       سلام عزیزم😍😘🌸

گزارش# ۲/۱۱.سحری:۳۳گ نان سنگک.۶۰گ قیمه‌.چای۲۰ گ خرما.هندوانه۳۶۴

افطار.شیردارچین عسل.۳۵گ.نان جو.۱۰گ پنیر.۲۴گ خرما.۲۹۶

میانوعده:۱۰گ فندق.۸گ شکلات تلخ۱۰۸

شام:۳۵۰گ سوپ جو.سالادسس فرانسوی۱۷۳

میانوعده:۲۵۰گ هندوانه۷۵.آب ۸لیوان.مجاز۱۰۲۰..مصرفی۱۰۱۸

ورزش:۳۰دقیقه هوازی.۶۰دقیقه قدرتی💚💚برنامه امروزبه امیدخدا🌸🌸

وای تو شیر میدی چرا روزه میگیری؟ اتفاقا نون سر سفره بذار ولی ب خودت بگو با نفسم میجنگم و نمیخورم.بذ ...

چه باحاااال، واقعا؟؟؟؟

خیلی جالبه😄😍

اخه گفتم بچم غذاخور شده شاید باید بگیرم و نمیگیرم 🥺🥺

شاید نگیرم دیگه😢اما اینو دلم نمیاد بخورم😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گزارش#   @سمیه1396    سلام عزیزم😍 صبحانه : ارده+عسل+نان👈 ۲۶۷ میان وعده : ...

سلام گلم

گزارشت حرف نداره، سبزیع نمونه 🌸💚

ن قلدر كلاس ك خودمم🤣🤣🤣🤪

باشه سمت قلدری مال تو 

پس مبصر کلاسم😐

منو دیدین  چی بودم چی شدم 🤪

شکمم و پهلوم دقیقا همینجوری تو عکس مونده 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چه باحاااال، واقعا؟؟؟؟ خیلی جالبه😄😍 اخه گفتم بچم غذاخور شده شاید باید بگیرم و نمیگیرم 🥺🥺 شاید ...

اره امتحان کن برای تقویت اراده و نفس خیلی خوبه.

امروز رو افطار کن ولی از فردا نگیر روزه. بچه شیر میدی نمیشه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
منو دیدین  چی بودم چی شدم 🤪 شکمم و پهلوم دقیقا همینجوری تو عکس مونده

@سمیه1396

@بامدادخمار

👆👆👆👆👆

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

با سایت درست کردی یا اپ؟

اپ رو من نتونستم بگیرم.

با سایت هم خارجکیه نمیدونم چی رو جی بزنم😩

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

عزیزم این برنامه رو از کجا دانلود کردی،؟؟؟

من ک هرچی گشتم پیداش نکردم 🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵