2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
فرنی درحد کالری مجازم بخورم که چاق کننده نیست  ازامروز بامیه رو حذف کردم 😢 البته الان کالریم ...

دو، قاشق  غذاخوری بزدار  که مزه اش را ببینی.. کافیه..😅

تا تهش بخوری، همون مزه ی اول را میده😅

ولی با قاشق چای خوری  بخورش که زیاد معلوم بشه🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نياز ب فكر نداره ديگه  تو لوازم قنادي اگه گفته واسه غذاس ديگه ن وزن ادميزاد دلبندم

والااولین باره میشنوم تولوازم قنادی هم ترازوبفروشن نه دیدم نه شنیدم

ولی به نکته ظریفی اشاره کردی 

ممننان

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من امروز رفتم دکتر بخاطر سرگیجه،علایم گفتم میگه علایم میگرنه،حالا پرانول و اینا و نورتریپتیلی ...

وقتی داروت هس و باید مصرف کنی، بخورش ولی قبل  خواب  بخورش😉

اب هم زیاد بخور در طول شبانه روز

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم میگممم. بزرگ خوبهه ولییی خودم برای خودم کوچیک  میخوام😆 ولی ببینم مال یکی با. سن و سین ...

عزیزم😅😅من سایزای شمارو قبلاً دیدم الگوجان من اگه سایزسینم اندازه شمابشه خوبه😌😌البته باید خوابشوببینم سایزشمابشه  😂

عزیزم😅😅من سایزای شمارو قبلاً دیدم الگوجان من اگه سایزسینم اندازه شمابشه خوبه😌😌البته باید خوابشوب ...

هههه یادش بخیر 👹👹👹

سایزامو اپدیت کردم  جدید فرستادم.. فضایی شدن سایزام🚀

ولی تا ۲ ماه دیگه دوباره درست میشه😤

گزارش#  

سحري:نرگسي+خوراك لوبيا چيتي+لواش+تافتون+چاي+خرما+ماست(٤٠٢)

افطار:٢٠٠ گرم اش رشته+بربري+پنير لاكتيكي+خرما+چاي(٣٩٧)

شام:كوبيده+لواش(٣١٥)

كالري مصرفي:١١١٦

كالري مجاز:١٢٥٩

الان اصلا جا ندارم ولي يكي دو ساعته ديگه يه ليوان شير ميخورم با خرما كه پر بشه كالريم

ورزشم از شنبه ميكنم تا جمعه نيستم خونم

@mamanali95  

@مامان_الیساهستم‍ 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ن عزیزم. ی نوع خوراکیه که برای صبحونه س بیشتر. مث پنیر.از محصولات لبنی محلی مونه. خیلی خوشمزس با کر ...

اهان 

هي ميگم خدايا مگه شيراز شهر نيست پس اين چيه ميخورن اسمش شيرازه😁😁

شما كجايي هستين

من تركم خودم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عالی از امروز دیگه الگو منی 😍😍😍😍 میخوام سایزام مثل تو بشه😋😋 فاطمه جون واسه مانتو چه سایزی می ...

عزیزمی قرربونت برم تو به من لطف داری😘💐

ان شاءالله به هدفت زودتر برسی عزیزم 🤩💐

عزیزم باورت میشه برا عیدم هنوز لباس نخریدم آخه از خونه بیرون نمیریم از وقتی کرونا اومده همون لباسای قبلم رو هی تنگ میکنم هی تنگ میکنم ببینم آخرش یه  نخ مونده ازش🤣🤣😋😋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عالی هستی💪💪💪

فدااات بشم الگوی من😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
انگیزه# سینه اینجوری محوباشه😍😍😍شکم اینجوری تخت باشه هیییییی خدا😖

قسمت شمالیش ، کویر لوت هس😅

قسمت جنوبیش هم کوه های الپ

درازنشست قدرتی هسس ولی کافی نیس... مرسیی عزیزم 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘

چشم پس پیدا کنم بهت نشون میدم ببینم خوبه که اونارم برم..

خواهش میکنم عزیزم😘💐