2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
جز کدوم گروه میشی؟ عضو جدید نمیگیریم. مگه سرگروهی توی گروهش ظرفیت داشته باشه عزیزم

ممنون که جواب دادی گلم. نمی‌دونم گلم . من ۵ کیلو دیگه باید کم کنم احتیاج به انگیزه داشتم اومدم درکنار شما ها باشم. اگه عضو جدید نمیگیرید برم

اما منم هم خوب وزن کم کردم هم سایز الان دو هفته است استپ  شدم . برای همین اومدم تا باشما باشم . بازم اگه باید برم بگید بهم گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام گلم ، 

فعالیت امروز زومبا ۱۰ دقیقه و+ چالش شکم + ۲۰ تا دراز نشست جدا

لیوان آب ۸ لیوان

مجاز ۱۲۰۰ مصرفی ۱۲۱۵

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه ها مسالتُن یعنی من دارم یک سوال😂😂😂 من دیدم اکثر خانومایی که باردار شدن و زایمان کردن بعدش ش ...

نه عزیزم خیلیاهم شکم نمیمونه براشون مخصوصا اگ طبیعی زایمان کرده باشن یا شکم نداشته باشن و باردار بشن👍

جاری من دوتاشکم زایید یه ماه نشده دوباره شکمش تخت تخت بود مث قبل حتی وزنشم همون میشد👍ژن خوب ب شماهامیگن دیگ خخخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

#گزارش‍ 

@مهدیه24  

صبحانه نخوردم ۳ تا کیوی خوردم ناهار عدس پلو با مرغ ۱۰ قاشق عدس پلو ۳ قاشق مرغ سرخ شده 

شام ۵ تا قاشق عدس پلو امروز اصلا حال هیچی نداشتم همشم برنج خوردم 😪دو تا لیوان دوغ کل کالری مصرفی ۱۰۰۰ تا کالری مجاز ۱۳۸۰ تا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
بچه ها مسالتُن یعنی من دارم یک سوال😂😂😂 من دیدم اکثر خانومایی که باردار شدن و زایمان کردن بعدش ش ...

طبیعی بودی یا سزارین،؟؟

بستگی به بدن هم داره خیلی ها حتی ترک هم نمیزنه پوستشون ولی خیلی ها هم ترک های بزرگ میزنه عین من..هنوز بعد از ۲سال ترک های بارداریم جمع نشده

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

@donyay_kochak  

سلااااام

صبحانه:2 تا خرما و 2 کف دست نان تافتون=137

میانوعده:4تکه ملون+10 تا گوجه سبز=256

ناهار:1 تخم مرغ نیمرو +دو کف دست نان لواش+1 ق غ سویا=267

میانوعده:1سیب+1 پرتقال=148

شام:1 قوطی کبریت پنیر تبریز+سه کف دست نان لواش=182

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1002

14 لیوان آب،35 دقیقه حلقه،پروانه،شنا دیواری،چالش ران،30 دقیقه قدرتی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
@donyay_kochak     سلام عزیزم خوبی جان من گزارش اجباری نباشه اصن چیزی که اجباری برا آدم ...

سحر بترکی 🥴😂کم تر برنج بخور دیروزم خوردی امروز هم سحر هم شامممممم ؟؟؟؟؟ فقط سه بار در هفته میشه برنج خورد تو فاصله یه روز سه بار خوردی 🙄🙄🙄🙄🙄 والا گفتیم اجباری نباشه همه گفتن نه اجبار باشه از دست شما موندیم بخدا 

من.دیگه.رد.داااااادم#  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak      سلااااام صبحانه:2 تا خرما و 2 کف دست نان تافتون=137 میانوعده: ...

عشقم ممنون خوب بود فقط یکم مصرف نونت زیاد بود ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak     گزارش#   سلام گلم ،  فعالیت امروز زومبا ۱۰ دقیقه و+ چال ...

عزیزم مصرف کربو هیدراتت بالاست و اینکه چرا وعده به این مهمی یعنی صبحانه رو مفید تر نمیخوری 🤨

@donyay_kochak     عزیزم امروز دهم اندازه گیری سایز باید کجا بگیم.؟ به شما یا ..؟

عزیزم تو تاپیک سایز باید بزارین 

سلام نگین جان، شب بخیر @donyay_kochak       گزارش#   (رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کی ...

ممنون عزیزم بابت گزارش عالیت❤