2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

گزارش#  @kiarash_mami  

صبحانه نان دوکف دست گردو110

ناهار:ماکرونی.گوجه .179

میان وعده باقلوا .عسل.شکلات 200

شام سیب زمینی 112

کالری 604تا

امروز انگار سرماخوردم حالم خوش نیست واسه همین کم خوردم کرونا نباشم 😢😂😂😂لرزدارم کمی 😂

وااای از دست این شوهرا، منم خولم بدک نیستم فقط ورزشام کمه که واقعا هرکاری میکنم وقت نمیشه با دوتا ب ...

😆😆😆😆😆

اره منم با دوتا بچه و البته شوهرم بدتر از اونا وقت ورزش اصصصلا ندارم

اگه ورزش کنم میرقصم و ایروبیک و چالش ۳۰ روز تناسب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش روز هوازی و قدرتی  ۵۰دقیقه پیاده روی  ۱۵دقیقه حلقه زدم  حرک ...

افرین👏👏👏

چالش ها فاصله بیفته، دوباره شروع کنی نمیتونی دوباره از همون مرحله بری چون سختت میشه.. و باید از مرحله قبلش شروع کنی..

۵ تا ۵ تا اضاف کن روی حرکاتت هر ۲ هفته...مثلا ۱۵ تایی را ۲۰ تایی کن..

البته بستگه به بدنت هم داره. میتونی هر ۳ هفته یا ماهیانه زیاد کنی ورزشتو...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95   سلام عزیزم من این برنامه رو نصب کردم حالا کدوم قسمتش رو برم برای ماهیچه پ ...

سلام عزیزم بیین اینا هرکدوم قسمتاش یه سطح و دوره داره 

از یکیش شروع کن برو جلو استارت بزن خودش روزارو میاره واست 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اوف سمی چه کرده  همه رو دیونه کرده  بابا ارادههههههه انگیزههههه اشتهام کوررررر کوررررر ش ...

😅😅😅

چههه عالیییییی... پس پروژه با موفقیت سپری شد..افرین.. پس همیشه فقط روزای فست بهخور💪💪💪

روزای دیگه نخور..

منم بعدا امتحان میکنم 😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
يه سوال بپرسم سهيلا جوني شيراز غذاس؟

ن عزیزم. ی نوع خوراکیه که برای صبحونه س بیشتر. مث پنیر.از محصولات لبنی محلی مونه.

خیلی خوشمزس با کره هم میخوریم معمولا.

با دوغ درست میشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
افرین👏👏👏 چالش ها فاصله بیفته، دوباره شروع کنی نمیتونی دوباره از همون مرحله بری چون سختت میشه.. و ...

مرسی😘💐

آره چالش شکم رو شروع نکردم گفتم بذارم بعد ماه مبارک که اذیتم نشم...قدرتی  هم که از وقتی شروع کردم هر هفته۵ تا بهش اضافه کردم تا الان که شده هر ست ۳۰ تا باز تا دوهفته دیکه که اضافه کنم بهش..هر وقت هم که اضافه کنم بهت میگم تا باز ایرادهام رو بگی عزیزم..😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه ها   بچه ها یه لباس خریده بودم نتونستم بپوشمش حتی قایمش کردم شوشو نبینه 

یه هفته پیش امتحان کردم تنگم بود الان اندازمه😍😍

سایزش ۳۸ 

وییی خدا چقدر زود سایزم کم شد 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
دور ساعد30 دوربازو34 دورسینه102 دورشکم93 دورکمر87 دورناف101 دورباسن114 دورران63 دورساق پا42 ...

عزیزم تاپیک سایز هم بذار

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
😅😅😅 چههه عالیییییی... پس پروژه با موفقیت سپری شد..افرین.. پس همیشه فقط روزای فست بهخور💪💪💪 ...

اتفاقا خوشمان آمد امروز هم خوردم 😁😁

من شوهرم هی میگه بسه دیگه رژیم کویر شدی خشکی هیچی تو دستم نمیاد شبا شام میگه بخور برا همین نهار ا  که نیست نمی‌خورم یا کم 🤪که شب جلوش بخورم امروزم نهار سالاد خوردم خوب بود بعد که میاد شکمم در حال غاروغور ولی میگم آخ چقدر سیرم از بس گیر میدی بیا نگا کن خوردم 😉آی ام چوپان دروغگو🤣

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
لنا جون شما گروهتو عوض کردی نباید به من بگی؟ 😏😶😶😶 حس 📯📯📯📯📯دارم بووووووق

قربونت برم سرگروووووووه تو عشق منی😍😍😘😘

من غلط کنم بدون اجازه شما برم 😌😌

همین الانم بگی نرو  زودی خودمو یه کیلو چاق می کنم برمی گردم تو گروهت😍😍😍😍

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
واااای راست میگی به اون دقت نکرده بودم 😅🤣🤣 ببخشید زحمتت میدم عزیزم خیرشو ببینی😘💐 آره رفتم مقا ...

خوب باید ورزش مخصوص زیر شکم بری

از پیاده رویت کمتر کن، قدرتی شکم را بیشتر 😉

مثلا

زیر شکمی

پلانک

بچه ها   بچه ها یه لباس خریده بودم نتونستم بپوشمش حتی قایمش کردم شوشو نبینه  یه هفته پیش ...

پستت رو با انگیزه# میزدی.

بخاطر ورزش کردنه ک سایزت کم میشه 😍.

👏👏👏

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..