2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
گلم ممنون مثل همیشه حرف نداری❤

ممنون عزیزم

ولی فکرنکنم این هفته ام کاهش داشته باشم😔😭

هفته پیش که ورزشم داشتم اضافه شده بودم الان که ورزشم نمیتونم بکنم😔😭

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
خخخخ من ادم ربا نیستم 😝😝😝😝 از امروز گزارش دادن دلخواهه اما به نظرم بدین حتی شده ۱۲ شب ایراداتون ...

عزیزمی❤اره بنظرمنم گزارش دادن خوبه👌

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌بخشید میشه یه کوچولو راهنماییم کنید 

من توضیحات تایپک رو کامل خوندم 

بعضی هاشون قفل بود و نتونستم اطلاعاتش رو بخونم

من ترازو ندارم برای اینکه وارد گروه بشم باید ترازو بخرم؟ 

و اینکه تو ماه رمضان شما چطوری عمل میکنید مث قبلا؟ 

منم خیلی دوست دارم 16 کیلو کم کنم

ممکنه کمکم کنید🙏

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام عزیزم ببخشید دیر شد حالم بد شد خوابیدم

سحری:برنج ۵ ق_تن ماهی ۲_خیار و گوجه (۲۶۲)

افطار:لواش ۵۰گرم_سبزی_خیار و گوجه_گردو ۱۲ گرم_شیر ۱ لیوان_بامیه ۲ عدد_(۵۱۴)

کالری مجاز ۷۰۰

دریافتی ۷۶۶

اب فکر کنم ۵.۶ لیوان

ورزش نتونستم ولی کار خونه زید انجام دادم

یه سوال چجوری روزه ایم ورزش کنیم؟زمان افطار تا سحرم کمه

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@مهدیه24  

سلام عزیزم خوبی

شبت بخیر

مهدیه جان امروز ۱۴۰۰کالری مجازمو مصرف کردم

ناهار جوجه با نان سنگک

شام نان و پنیر خرما سبزی و یکم زولبیا

میان وعده یکم بیسکوییت

تصمیم دارم از فردا شام و سحری رو یکی کنم یعنی غروب فقط افطار کنم بعد ساعت ۲ اینا سحری بخورمو بخوابم چطوره؟ اینجوری یه وعده حذف میشه

🦋فقط خدا🦋

@سمیه1396

سلام🌺

سحری 👈 کباب تابه ای 75 گرم+ نان لواش سبوسدار 13 گرم + خرمای خشک 1 عدد

افطار 👈 نان لواش سبوس دار 10 گرم + پنیر محلی 10 گرم + گردو 7 گرم + شیر یک لیوان + نان شیرمال یک کوچولو(5 گرم)

شام 👈 هیچی

میان‌وعده👈 بیسکویت کاکائویی 2 گرم + پاستیل 1 گرم + نان پنجره ای 5 گرم( اینجا همون نقطه حساسه که داشته به انتحاری تبدیل می‌شده ولی خوشبختانه کنترل شد💪) + خرما خشک 1 عدد + پفیلا حدود 20 گرم یا کمتر + توت فرنگی حدود 100 گرم

ورزش ها 👈 فرمدهی ران و باس ن(  سوزانده 716 کالری)   + 100 شنا روی دیوار

کل کالری 👈 555 تا

آب 8 لیوان ✔️ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
مرسی عزیزم بدونی چقدر سخته بخدا شب ها از دردش از خواب بلند میشم میگم دیگه فلج شدم بلند میشم از دیوار ...

سلام عزیزم من پست های شماروخوندم شما هم دیسک کمر داری؟

منم دارم من تقریبا چندسال قبل پام شکسته بود بعد اذیت میکرد دکترای شهر خودمون میگفتن باید عمل بشم دوسال پیش یه دکتر خوب رفتم تهران گفت اصلا مشکل پات نیست کمرته گفت دیسکت سیاه شده وبهم کلی هشدار داد گفت اگه رعایت نکنی میزنه بیرون وباید عمل کنی منم تاحدودی رعایت کردم اما وزنم رفت بالا ودیسکم زد بیرون یعنی منم فلج میشدم اگه حتی یه چیز سبک دستم میگرفتم حتی یادم نمیره کمرم گرفته بود امتحانای یه ترممو نتونستم بدم ومشروط شدم اونقدر اذیتم کرد که دیگه به فکر این افتادم وزنموکم کنم ازوقتی وزنم اومده پایین خیلی خیلی بهترشدم هم کمرم هم زانوهام آخه وحشتناک زانوهامم درد میکردبعداتفاقی رفتم پیش یه دکترطب سنتی گفت دیسکو اگه عمل کنی بدترمیشه میشه ازطریق همین طب سنتی درمانش کردگفت خیلیا بودن که باطب سنتی جوری دیسک شون خوب شده که از بقیه ی دیسکای سالمشونم بهترشده البته اگه اونقدر اوضاع بدنشده باشه که دیگه کاراز کار گذشته باشه منم ازش دستورشو گرفتم اما هنوز شروع نکردم ولی مطمانم خوب میشه یه مرکز بزرگم توی قم هست که کارشون همینه تو زمینه طب سنتی سالیانه کلی مریضی لاعلاج رودرمان میکنن شما ام به نظرم قبل عمل تحقیق کن اگه نتیجه نگرفتی عمل کن ببخشید خیلی حرف زدم 😂😁گفتم تجربه مو بهت بگم امیدوارم هرچه زود تر خوب خوب بشی ونیاز به عمل نداشته باشی😘

گزارش_سرگروه#  

🌸به نام خدا🌸روز فست

كالري مجاز فست٥٠٠/ مصرفي 280

کالری سوزی ۴۸۰

——————————

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه بیشتر وقتها هست این ۱۴ روز ۱۰ روزش تنهام خوب اخه از صبح خونم کسی رو نمیبینم تنها بمونی شبم تنها ب ...

تا کی اینجوریه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام🌺 سحری 👈 کباب تابه ای 75 گرم+ نان لواش سبوسدار 13 گرم + خرمای خشک 1 عدد ...

سلام گلم🌸

عالیی بودییی... مخصوصا تو لحظه ی انتحاری که جلو خودتو گرفتی.

قوییی‌کیییی بودیییی توووو👏👏👏👏👏👏

میدونی چون بعد افطارت شام نخوردی، زیر پوستی گشنت شده و دلت میخواسته که تنقلات بخوری😉

بسم آلله الرحمن الرحیم

صبحانه : 1.5 قاشق حلورده +3 کف دست نان =229

نهار : 2 تخم مرغ آب‌پز +4 کف دست نان+ 1گوجه +0.5لیوان کاهو=349

شام: نمیدونم شاید 2کفگیر لوبیا پلو با گوشت باشه=598

میان وعده: 5خرما= 100

سرجمع تقریبا میشه 1300

کالرب مچازم 1400

قطعا بیشتر خواهم خورد ولی بیسش اینه

حتما ورزش مو ادامه میدم

بعد چند جلسه ب وصوح سایز کم کردم

@هستی،بانو  

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سلام عزیزم من پست های شماروخوندم شما هم دیسک کمر داری؟ منم دارم من تقریبا چندسال قبل پام شکسته بود ...

اتفاقا دوست من میره پیشش تو قم

اسم دکترش یا م رفته خیلی کارش خوبه 

دکتر هم بهش گفته بود وضعش خیلی خراب باید عمل کنه ولی از موقعی که میره پیش این وضفیش عالی شده

این بنده خدا میگفت وقتی دردم میگیره تا بخوام برم دستسویی خودمو خیس میکنن به شدتی درد داشتم که نمیتونستم خودمو برسونم دستشویی فک کن چقد خراب ووضعش

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
اتفاقا دوست من میره پیشش تو قم اسم دکترش یا م رفته خیلی کارش خوبه  دکتر هم بهش گفته بود وضعش ...

بنده خدا😔

آره بعضی اوقات روشای سنتی واقعا معجزه میکنه ومنم ازاین موارد زیاد دیدم

اونی که من میگم یه مرکز بزرگه شبیه یه بیمارستان طب سنتی انگار ویزیتشم رایگانه اسمشم مرکز آل اسحاق

خدا همه ی گرفتارا رو نجات بده از درد ومریضی🙏

سلام بامداد جان و دوستان دیگه.یه سوال داشتم الان که ماه رمضان هست چه موقع از روز خودمون رو وزن کنیم که درست باشه؟

من ۱۲ ساعت بعد از سحری خودمو وزن کردم ۶۹:۵۰۰ بود البته قبلش ورزش هم کرده بودم.میخوام بدونم این وزن درست بوده یا کاذب.ممنون