2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
گفتیم علووووس شدی یادت رفته بیای سایت یه خبری از این رفیقا بگیری 

ن علوسم نشدم هنوز 😳 خاک تو سره کرونا 

همه چیمون عقب افتاد

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولیش که استرس و ناراحتیه وقتی شیرینیجات هم زیاد میخوریم ، بعد چند لحظه ای گرسنگی و ضعف شدی ...

سمیه جون از زینب خبر نداری گلم 

@zahra1376 عشقم تو گزارش نمیدی دیگه ؟ اخه امشب ندادی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اون تاپیکه بسته شده  توی امضاشونم از نحوه ورزش چیزی نگفتن

اره اون قفل هس،، فقط واسه مطالعه هستش....

توضیح دادن..

بزن روی این

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره از دیروز میخورم اون استها کاذب ندارم  مرسی سمیه جون خیلی گلی عزیزدلی

🌸🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اولیش که استرس و ناراحتیه وقتی شیرینیجات هم زیاد میخوریم ، بعد چند لحظه ای گرسنگی و ضعف شدی ...

ممنونم از توضیحت سمیه جانی چند سالته من نزدیک ۳۳ هستم مال من از ناراحتیه

تو ۱۴ روز گذشته شاید ۱۰ روز از صبح تا شب تنهام حتی شب تنها میخوابم شوهرم یا میره کوه ورزش شبم میمونند یا پی کاراش این ور اون وره یا سرکار .کارش شیفتیه ۲۴ ساعت سرکار ۴۸ ساعت خونه

من برم بورزشم بعد ستایش ورزش خوبه😁

من بعد یه سال و نیم اینجوری شدم 😭من گفتم اگا حامله شم این اضافه ها با اضافه های بارداری جمع میشه می ...

😂😂😂😂😂😂😂

من بعد ۳ سال ب خودم اومدم😅😅😅😅😅

دقیقا منم ب این موضوع فکر کردم😆😆

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم  اره دیگه سایت نیومد رژیم نیستم رو ترازو نرفتم اصلا ولی هر روز ورزش دارم خفن هر ...

سلام کمر باریک من.. سر بزن خووو ....

بابا وزنت عالیهههه دیفوووونهههههه......

الان دیگهههه مهم سایزههه.. 

بگیم عکس بده و شروع کنیم به کو کو درست کردن😅

سمیه جون از زینب خبر نداری گلم  

تا دیروز تو سایت بود فکر کنم.. اون ورجه وورجش زیادهه😂یه جاا ارومییی نداره....

خب یه قاشق بسه دیگه.. مزه اش را هم فهمیدی،، باور تهش هم مزه شیر میده😅

چشششم عشقوم😘😘

دیگه نگاه هم نکردم به اونا

ولی جالا امشب که بهت گزارش رو بدم خودت، میبینی😅یک کم داشتم میرفتم سمت انتحاری که سریییع خودم رو جوع کردم خوداروشکر😜

مثلا پاستیل 1 گرم😂گذاشتم رو ترازو دیدم 1 گرم بود به خدا 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
تا دیروز تو سایت بود فکر کنم.. اون ورجه وورجش زیادهه😂به جاا ارومییی نداره....

😂😂😂

اسم کاربریش همن زینب یا نه 

تا دیروز تو تایپک بامداد بود 

من ندیدمش

صبحانه تخم مرغ ابپز یدونه با یک شکلات تلخ  ۱۱۰کالری

میانوعده سیب  ۷۰ ک

نهار ۲ ک د سنگک با ماست کیسه ای ۲۳۰ ک 

عصر یک خیار ۱۸ ک 

شام ۱ ک سنگک با یک ق ماست کیسه ای

و  یک بیسکوییت فرخنده ۱۵۰ ک

مصرفی ۶۰۰ تا

@هستی،بانو  

گزارش#  

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم