2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
گزارش#   @عروسترکم     🍳صبحانه:  اسپرسو تلخ 🍎میان وعده : دو تا عناب خشک ...

آفرین ب این گزارشت عالیهههههه👌👌👏👏👏👏

البته سعی کن روزهای دیگه وعده ناهار رو حذف نکنی..ک کالری مجازت درست تقسیم بندی بشه

موفق باشی عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

واقعاااا اینا چکار میکنن😔😔

یهویی که لاغر نشدن.. چقدر زحمت کشیده اند و جونشون دراومده تا اون چربیاا را اب کردن.. اونم نه یه روز دو روز ،،   

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کیا صورتشون با کالری شماری لاغر شد ازمن داره دوباره لاغر میشه😤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چه خوب عزیزم.انشاالله ما هم،هم اراده شما را داشته باشیم واسه لاغری هم خوشگلتر بشیم

ایشالااااا

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام 🥰🥰🥰 خدا قوت گزارش#   فست#   @عروسترکم    ‍  ...

عالی بود گزارش امروزت افرین👌👌👏👏👏👏👏👏

عوضش سالم بوده عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

شانشه😁😂

ساقیش خوب بوده😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلامی دوباره😁

گزارش#  

سحری ران مرغ پخته ۸۷گرم+خوراک لوبیا سبز+خرما==>جمعا۳۰۴کالری

افطار پنیر خامه ای ۱۳گرم+گردو+خرما+نان جو۲۷گرم جمعا۱۶۷گرم

شام کاهو +دوقاشق خورشت بامیه

کالری دریافتی ۵۶۱

ورزش حلقه ۴۰دقیقه+چالش شکمو پهلو+دمبل

@donyay_kochak  

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
خیلی😢😢😢باور کن چند بار اونقدر حالم بد شد رفتم بخورم روزمو دلم نیومد خدا هم کمکم کرد دیگه گرفتم

عزیزمممم😊😊😊خداروشکر

مرسی عزیزم 

قربانت🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
آفرین ب این گزارشت عالیهههههه👌👌👏👏👏👏 البته سعی کن روزهای دیگه وعده ناهار رو حذف نکنی..ک کالری ...

نه فقط فعلا روزای فست اینطوریه تا کم کم بتونم همون پونصد ششصد کالری رو تو کل روز تقسیم کنم . 

مينا جونم من گزارش امروز و دادم ساعت ١٦:٢٤ دقيقه صفحه ١١٩٢٦ ♥️♥️♥️ @عروسترکم     @عرو ...

اره فداتشم دیدم🙏🤗

منم نظرم اینه که گزارش باید داده بشه . تو گزارش دادن شیوه ی صحیح رژیم و یاد میگیریم . چه منی که گزار ...

عزیز دلم..ممنونم ک نظرتو گفتی

اره دقیقا منم مخالف اینم ک گزارش داده نشه

خوبه ک بدن  حالا تا آخر شب اشکال نداره