2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833032 بازدید | 290067 پست
خیلی دردناک بود🥺 میدونی سپیده من مچ دستم لاغره خود دستم پهنه. رو حساب مچ دستم دو خریدم.تو دست کرد ...

وااااای راس میگی مرضیهههه😍😍😍😍

خیلی خیلی مبارکهههههه عزیزم انشالله ب خوشی و سلامتی توش زندگی کنی همراه همسرتو جوجه هات🙏🙏

خوب میشه مرضیه سخت نگیر مهم اینکه الان مستقل شدی 💃💃💃💃💃💃

@هستی،بانو  

سلام میدونم نباید الان وزن کنم خوذمو

و... 

ولی ترازو ندارم

مادرشوهرم داره

امشب رفتم آوردم وزن کردم خودمو

کلی شامم خورده بودم البته

میدونم نباید وزن میکردم. برای بار چند هزارم🙈

81 بودم😀😀😀😋😀😀😀

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سلامتیییی و خوشی و شادی💃💃💃💃 مبارکتون باشه.. داخل کلیی حال کنید😆😆😆 همینکه مست ...

فداااای تو دوستممم🥰🥰🥰

😁😁😁ایشالا😅🤦‍♀️

وای اره بخدا یه دنیا میارزه همین مستقل شدنش ...

انشاالله قسمت همه اونایی که خونه ندارن،زوده زووود خونه دار شن😍😍🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اهان خب باشه عزیزم

گزارش#  

ص(بربری+چای+نیمرو=۱۳۷)

ناهار(ززشک پلو +سیب زمینی سرخ شده+پیاز خام=۱۸۵)

میان(خیار+گوجه=۲۴)

شام.(سیب زمینی پخته+تخم مرغ آب پز+لواش=۱۸۳)

مصرفی ۵۲۹

ورزش:۲۰ مین حلقه+دوتا چالش شکم = ۴۳۷ سوزانیده 💪🏻💪🏻

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

انگیزشی#  

هییی روزگار.. شکمش چقدر خوب شده 😶کمرووو جوووون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم عالیه👏👏👏👏 فقط چرا نتونستی سحری بخوری،؟؟ خواب موندی؟؟

نه بیدار بودم اشتهانداشتم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
انگیزشی#   هییی روزگار.. شکمش چقدر خوب شده 😶کمرووو جوووون

یعنی کسی که شکم بزرگ داشته باشه بارژیم وورزش پوست شکمش شل نمیشه؟ اخه یه جایی عکسی دیدم زنه خودشو لاغرکرده ولی پوست شکمش بی حد ضایع شده بود کلا افتاده بود

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

واقعاااا اینا چکار میکنن😔😔

خداییش کدومتون شبیه سمت چپیه هستین؟؟😓😓😓😓

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من 🤗🤗

میشه در مورد ورزش بگید که چجوریه؟ چ ورزشی خوبه چقدر ورزش کنیم

امضای استاتر تو توضیح رژیم، قسمت ورزشش توضیح کامل دادن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

چون گفتی خدایی راستشو.گفتم 🤐🤐

واقعاااا اینا چکار میکنن😔😔

اینا رژیم سالم وورزش.من خیلی ازاینادیدم بیشترشون دوسال طول کشیده بود تا به اندام دلخواهشون برسن‌. انگیزه مهمه

اصلاااااا دور از انتطار نیس پریسا جان. امضام سند حرفامه😊

ممنون عزیزم ان شا الله منم مثل شما با اراده پیش برم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍