2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835564 بازدید | 290067 پست

@بامدادخمار

الهه جون یک ایده 🤔

میگن که مثل روز های یکشنبه همه وزن کشی میکنن یک روزی رو هم تعیین کنیم که هر کس دلش میخواد عکس قبل و بعدش رو بفرسته تا واسه بقیه انگیزه بشه😉

اینطوری هم بهتره هم بعضیا مثل خودم😕نمیان سایت ببینن جا تَره و بچه نیست😅

میتونیم تقویت_اراده# یا عکس_بازی# یا هر چیز دیگه ای هم بذاریم 🤔

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

سلام 

صبحانه ارده+عسل+نون تافتون

ناهار سالاد+ماست 

شام یه تیکه گوشت کباب+نون +چای خرما 

دریافتی ۶۵۰ فستم زیاد شد هزموقع همسر میاد خونه رژیم سخت میشه😑

اب ✔

دراز نشست ۱۲۰ تا 

پرس سینه سه ست ۲۰ تایی

مشت زدن با دمبل سه ست ۲۰ تایی 

چالش 

یوگا

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انگیزه#   رفتین بیرون و دونات یا بستنی میبینی😋 پر از کرم و شکلات ..از تصویرش پر ...

واقعا ایولللل مهدیس خانوم 👌👌عالی بود👏👏👏

اسکرین گرفتمش.گاهی نیازه یه نگاهی بش بندازم✌

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خب منکه ازت پرسیدم چند سالته که بدونم باهات چجوری حرف بزنم..تو هم گفتی نصف سن مارو داری خب کوچیکی دی ...

😜😜😜😜😝😝

میخواستم اتفاق بهت بگم از آخر که چند سالمه ولی یادم شد🤦‍♀️(گفتم ناراحت نشی یه موقع😘) 

بنده مهدیس جون هستم 18 ساله و همشهری شما خانم گل😊

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
واقعا ایولللل مهدیس خانوم 👌👌عالی بود👏👏👏 اسکرین گرفتمش.گاهی نیازه یه نگاهی بش بندازم✌

قوروبونوت😘

امیدوارم همین متن ساده باعث بشه تا خییییلی زود تر از چیزی که فکرش رو میکنی باربی بشی و به اندام دلخواه برسی🤩

گزارش#   @مامان_الیساهستم   صبحانه : حلوا 😐(۲۰۰ تا) ناهار : نان و شامی (۴۵۶ تا) ...

وای وای چقد ناسالم خوردی امروز.

چون همیشه خوب بودی این یه بار اشکالی نداره .ولی سعی کن این چیزا رو که هوس میکنی هم اینکه دیر ب دیر بخور.هم اینکه باهم نخور.واز همه مهمتر یه کوجولو بخور که هوست بخوابه.

اینم بگم ک ورزشات عااااالی بود💪💪💪

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامان_الیساهستم     گزارش#   سلام  صبحانه ارده+عسل+نون تافتون ناهار سالا ...

سلام عزیزم.

تا 700 جا داری زیاد نیست خوبه.

ورزشهات خیلی خوب بود. مرررسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..