2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست

وای خداااااااااا 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها داشتم کمدمو تمیز میکردم 😋

مانتوی ۳ سال پیشم دوران نامزدیم که تنم نمیشد اونجا بود گفتم بزار بندازم بره اما عاشقش بودم نوی نو بود گفتم بزتر تن بزنم ببینم چقدر تنگه 🥴🥴🥴🥴🥴

واااااااای خدا من چقدر خوشحالم 😀😀😀😀😀😀😀

اندازم شد بدون هیچ تنگی 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ایشالله بزودی میام میگم بچه ها لباس عروسم تنم شد 😏😏😏😏

وای الهه یه دنیا ممنونت @بامدادخمار  

انگیزه#  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام ممن کلا گزارش میدم خوشم میادازینکار و موظف میشم ک رعایت کنم تا رسیدن ب هدف😎

موفق باشی پس پر قدرت میریم جلو 😀😎

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای خداااااااااا 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 بچه ها داشتم کمدمو تمیز میکردم 😋 مانتوی ۳ سال پیشم دوران نامزدی ...

چه حس خوبی،،،،😊😊😊

عروسیت چند کیلوو بودی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه حس خوبی،،،،😊😊😊 عروسیت چند کیلوو بودی؟؟

عروسیم ۵۸ کیلو بودم سمیه جون رونام فقط ۴ سانت کوچیک شه اون لباسم تنم میشه 🤨

وای خداااااااااا 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 بچه ها داشتم کمدمو تمیز میکردم 😋 مانتوی ۳ سال پیشم دوران نامزدی ...

ایییی جاااانممممم 

چ حاالیییی میدهههه😍😍👏👏👏👏

عالیه نگین بانووو❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
موفق باشی پس پر قدرت میریم جلو 😀😎

بلییییی سرگروه جان💃💃💪💪💪💪

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ایییی جاااانممممم  چ حاالیییی میدهههه😍😍👏👏👏👏 عالیه نگین بانووو❤❤🤗🤗

تمنا جون بخدا نمیدونی چقدر خوشحالم من یهو بعد عروسیم چاق شدم من فکر اینکه یه بار دیگه بتونم بعضی از لباسایی که واقعا عاشقشونم رو بپوشمو نمیکردم اما یکی یکی دارن اندازم میشن 🥰فداتم 

منم عروسیم ۵۸کیلو بودم کجایی جوونی😂😂قدت چنده نگین؟

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
منم عروسیم ۵۸کیلو بودم کجایی جوونی😂😂قدت چنده نگین؟

من قدم ۱۶۳ گلم 🙄😑کوتاه قد 😭

حالا کن من ی چیزی بگمممم😅😅😅

من عروسیم خخخخ چاق تر از الانم بودم 🙆🙆🙄😪

فیلم عروسی مو ک میبینم انقددد حرص میخووورررممم😤😬😬😬

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من هستم ننه

منم هستممممم 💪

واییییی نگین حستو کاملا درک میکنم با این تفاوت که من لباسای عقدم ومجردیم بسیار ازم گشاده🤣🤣🤣🤣

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من قدم ۱۶۳ گلم 🙄😑کوتاه قد 😭

کوتاه نیستی ک..خیلیم خوبی.😍😙😙

حالا کن من ی چیزی بگمممم😅😅😅 من عروسیم خخخخ چاق تر از الانم بودم 🙆🙆🙄😪 فیلم عروسی مو ک میبینم ...

من فیلم عروسیمو میبینم حسرت میخورم یه مانکن خوش اندام 😕😕😕😕همونم شده انگیزه هر وقت پر خوری میخوام کنم فیلم عروسیمو میزارم خوردنیارو میزارم کنار