2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
@zahra1376     @gayran     @beauty_queen     @امیروفا   ...

@donyay_kochak    

گزارش#  

من امروز داشت یادم میرفت که روز فسته گزارشم زیاد جالب نیس.

صبحانه 1تخم مرغ آبپز 1گوجه 1 خیار یک چهارم سیب:145

خیلی سیر نگهم داشت نهار نخوردم،غروب ساعت 6 ،شیش قاشق ماکارانی کم روغن خوردم:340

میانوعده:3تا فندق

دیگه چیزی نمیخورم تا بخوابم چون دیر یادم افتاد فستو برنامه ریزیم بهم خورد🙇

ورزش یک ساعت پیاده روی

کالری مصرفی 512

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
عشقم فست نمیگیری ؟

نه وزنم را منهای 200 کردم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه عزیزم نوش جونت

ممنون گلم😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
@donyay_kochak       گزارش#   من امروز داشت یادم میرفت که روز فسته گزا ...

عزیزم اگه گرسنه بودی میتونی با ۷۰۰ ببندی ماه اولو با ۷۰۰ میبندن الانم به خاطر کرونا اکثر فستا با ۷۰۰‌❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیز دلم حتما کالری تو پر کن خوب بود 😘

چشم حتما.من چون آشپزی میکنم یه کم هم میزارم واسه تست مزه ها.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
میشه منم راهنمایی کنید باید چیکار کنم تا جزو گروه لاغری بشم

گلم امضای استارتر رو بخون ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم اگه گرسنه بودی میتونی با ۷۰۰ ببندی ماه اولو با ۷۰۰ میبندن الانم به خاطر کرونا اکثر فستا با ۷۰۰ ...

بااسترس اومدم جوابتو ببینم گفتم الانه که ترور شم چون دیر گزارش دادم🙊 از بس که کار خونه کردم امروز😥❤باشه نگین جونم فعلا که گرسنه نشدم اگه شدم یه میوه یا شیرخرما میخورم❤

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
بااسترس اومدم جوابتو ببینم گفتم الانه که ترور شم چون دیر گزارش دادم🙊 از بس که کار خونه کردم امروز😥 ...

خخخخ من ادم ربا نیستم 😝😝😝😝

از امروز گزارش دادن دلخواهه اما به نظرم بدین حتی شده ۱۲ شب ایراداتونو میفهمین ❤

@هستی،بانو  

سرگروه عزیزم سلام

گزارش#  

صبحانه :۴کف دست نان تافتون +نصف قوطی کبریت پنیر(۱۴۱کالری)

ناهور:۱۰قاشق سوپ سبزیجات با گوشت چرخ شده خوردم ولی چون تو برنامه نبود زدم  15قاشق سوپ سبزیجات با مرغ (۱۰۸کالری)

میان وعده : بسکوییت ترد ۴عدد(۷۷کالری)

شام:گوشت گوسفند کبابی+جیگر کباب +۲کف دست نان تافتون (۳۴۹کالری)

کالری مجاز :700

کالری مصرفی:۷۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی

اب امروز کم خوردم فعلا ۴لیوان😪

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم

گزارش#  

افطار نون پنیر سبزی گردو گوجه خیار رطب۳۴۷.۱

شام سوپ ۷۰

سحری سینه مرغ ۱۵۰

کالری مجاز ۷۰۰ 

کالری مصرفی ۶۰۰

نمیدونم میتونم کامل رعایت کنم یا ن اخه من از افطار تا سحری بیدارم خداکنه بتونم نخورم😥😥😫

اب ۸ 

ورزش چالش شکم و تمرین بدن کامل 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
سلام گلم بله خالم مادر شوهرمه خداییش از حق نگذریم خیلی هوامو نو دارا از نظر خورد و خوراک و هر چیز دی ...

اها 

انشاالله تا آخر خوشبخت و دل شاد باقی بمونین😘

درکتون میکنم چو منم تنهایی رو خییییلی بیشتر دوست دارم😉

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه هااا کسی فرکانس جم فیتو داره؟؟

لطفا اونایی که باهاش تمرین میکنن رو تگ کنین که بیان بگن بهم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋