2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829340 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد ناراحت بودم تند تند تگ گردم 😁ولش کن ناراحتیم برطرف شد به قول پسرم عصبانیم رفت😂اینجا خیلیا ترب ...

سلام عزیزم شما چند وقت طول کشید از۱۰۸ب ۹۲رسیدین؟ماشاءالله همینجور ادامه بدین تا ب وزن هدفتون برسین🤲من همش دارم خودم تو لاغری تصور میکنم همش تو رویاها سیر میکنم😬😬😬

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
@بامدادخمار     الهه جان من وقتی ورزش می کنم روی بدنم چن تادونه میزنم،دونه هاجوریه که ان ...

چون حرارت بدنت میره بالا و بیرون بدنت خنک هست

اینارو میزنه دیگ

بعد ک دمای بدنت و بیرون بدنت متعادل میشه از بین میره

گزارش#   سحر:نان+ران مرغ(۳۵۱) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:سوپ+کاهو(۳۲۰) میانوعده:چای+خرما+بادام ...

اره منم میدم حتما مگه اینکه به قول شما نتم تموم شده باشه یا خیلی گیر بچه ها باشم که اونم خبر میدم

راستی عزیزم دیروز نتونسم گزارش بدم پسرم خیلی بدحال بود فقط یه دقه اومدم به سهیلا گفتم و رفتم که احطار نگیرم

اما رعایت کردم ورزشم کردم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اره منم میدم حتما مگه اینکه به قول شما نتم تموم شده باشه یا خیلی گیر بچه ها باشم که اونم خبر میدم ر ...

خدابد نده عزیزم الان بهتره؟ 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام عزیزم شما چند وقت طول کشید از۱۰۸ب ۹۲رسیدین؟ماشاءالله همینجور ادامه بدین تا ب وزن هدفتون برسین🤲 ...

به طور رسمی از اول دی ماه.تو آذر شروع کردم شدم ۱۰۵.

از اول دی تا الان شدم این😁منم همینم تصور میکنم لاغرم خوش هیکلم همینجوری باید تصور کنیم تا تحقق یابد😁

خدابد نده عزیزم الان بهتره؟ 

بهتره عزیزم ممنون

فقط میترسم باز شب بیحال بشه تبش بره بالا باز🥺🥺😩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بچه های بنفش فردا روز اعلام سایز آماده باشید📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💃💃💃💃💃💃💃 ...

سلام عزیزم باشه چشم من از ذوقم روزی ک خاستم شروع کنم ب رژیم تمام سایزامو گرفتم فردا استرس دارم ببینم کم شده یا ن🥺روزای ۱شنبه و دهم هرماه برام استرس زا وبعدش اگه نتیجه دیده باشم از خوش حالی بال درمیارم حتی روز قبلش قبل خاب ب این فکر میکردم فردا چ وزنی شدم یا چ سایزی😬😬

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
 موفق باشی در پروژه کینوا خوردن😊 میگن که به خاطر کربوهای سالم و فیبر بالاش، سیرکننده هس و هم ...

ممنونم سمیه جون 

فعلا که خوردم ببینم تا کی سیر نگه می‌داره

دو قاشق پخته شده روی سالاد ریختم فعلا اوکیم

روزه که نیستم ولی فستمو انشاالله بتونم با ۵٠٠ببندم

تو هم تو پروژه سرکه خوری موفق باشی🤣🤣🤣🤣

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
به طور رسمی از اول دی ماه.تو آذر شروع کردم شدم ۱۰۵. از اول دی تا الان شدم این😁منم همینم تصور میکنم ...

منک میخام مانتو سر عقدم بزارم جلو چشمام تا بلاخره دوباره تنم بشه وای خدا چی میشه تنم کنم و دکمش راحت بسته شه🥴

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
خب چه کاریه زعفرون بریزید چرا یکیتون گلاب میریزه یکی زیره 😁😁😁😁😁

خخخخخ..والا  نه خب زعفرون دیکه کلا طعم خود برنج رو میگیره ولی گلاب نه زیاد😋😋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عشقم چیکارا باید بکنم برا هیکلم ورزش بازو فعلا نمیتونم برم چون کتف چپم درد میکنه  برا بقیه اش ...

واییی خوشگلم توام عالییییب بودی که

چالش ران وچالش شکم وحلقه هم حتما انجام بده چربی های اضافه رو اب میکنه

من تو امضام گذاشتم ببین

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲