2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
بچه ها لطفا نظر بدید @ایده     @گل_گلاب4859     @pigili   ☝☝☝☝☝☝

عزیزم برای گزارش اگه باشه بهتره.از این که باید گزارش بدیم خجالت میکشیم، کم تر کربو هیدرات میخوریم.لاغری مون سریع تره،مثلا من اگه به شخص خودم باشه ترجیح میدم نون بیشتر بخورم چون واقعا با 2 کف تافتون سیر نمیشم.ولی آوانس بدین مثلا هر فرد مجاز باشه در هفته اگه نتونست 2 روز گزارش نده که باعث نشه حذف بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

ص👈شیر خرما(۱۴۰)

ناهار 👈دلمه (۲۰۰)

میانوعده👈آب هویچ(۶۰)

شام👈 سالاد +روغن زیتون(۲۰۰)

مصرفی ومجاز👈۷۰۰

ورزش👈یک ربع تردمیل+ دمبل قدرتی

مصرف اب👈۸لیوان

سپیده جون ، من راضی ام ک هر روز گزارش بدم ک خطا نکنم، برای عضوگیری جوری باشه ک خودتون اذیت نشید و بتونید به همه برسید، رنگ پروفایل من نظری ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام

گزارش#

@هستی،بانو

سلام عشقم

امروز تو خونه فقط 4 قاشق فسنجون داشتیم برا همین برنامه ام یکم عجیب غریب شد

صبحانه تا شام: 4 قاشق فسنجان + 4 کف دست نان + یک عدد ملون + یک عدد سیب + 50 گرم آجیل سویا  : 850 کالری

شام: یک سیخ جوجه + یک کفگیر برنج + یک بشقاب سالاد: 550 کالری

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من نمیدونستم😑

🤨🤨🤨توضیحاتو نخوندی 😏تا الان چند کالری مصرف کردی ؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خسته نباشی. آفررررین ب تو💪💪💪. کپل برای حجم دهی با.سنه.خیلی خوبه. منم از انروز میخام برم تو کار ...

میسییی عشق من 😍😍

وای اره از منم کوچیکه و بیخود😖😒

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

سلام 

ممنون @بامداد_خمار    @مهدیه24    عزیزم ممنون که منو تو گروه پذیرفتید

وزن اولیه :۶۸    وزن الان :۶۶  ☺️  وزن هدف : ۵۰

گزارش#  

@مهدیه24    

🎈🎈🎈🎈🎈

صبحانه: تخم مرغ ،توت فرنگی .۱۰۰کالری

نهار: سیب ۷۵ کالری

میانوعده:نصف لیوان شیر کم چرب ،چای،خرما،کشمش ۱۳۳

شام :۱۰۰ گرم سینه مرغ ،سالاد ۱۹۰

روز فست

مجاز :۵۰۰

مصرفی:۴۹۸

پری بودم ورزش نکردم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@مامی_خوشگل   مرضی چ کردی درآوردی النگوتو؟

سپیدههه🥺🥺داغون شد دستام دااااغون شد😭😭

انقد درد گرف پوستشم رف

بچمم‌ داش گریه میکرد رحم‌ نکردم😢😢

حالا میگم اینهمه خودمو داغون کردم فرقی هم داشت با وقتی که بچینه؟؟؟تو قیمتش

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش#  

سحری نخوردم

افطار یک لیوان شیر و دو خرما ۱۴۶ ک

شام پیراشکی یک عدد ۲۵۰ ک🙄خوشمزه لعنتی😁

میان وعده میوه ۱۰۰ ک 

مجموع ۴۹۶ کالری

ورزش یک ساعت پیاده روی امروز زدم ب طبل بی عاری😁

آب حداقل هشت لیوان

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
خوشگلای من خبر دارم براتون😍😍😍 از امروز گزارش دادن اجباری نیست. میتونین گزارش ندین.ولی اگه میدونی ...

سهیلاااا براچی گزارش غیر اجباری شد؟؟؟؟؟خیلی بد شد😕

@donyay_kochak  

من با گل و عکس اندام جفتش موافقم 🤓گل بیشتر دوست.کسی هست روزه باشه ورزشم کنه بیاد بمن انگیزه بده 😐امروز بعد از ۴روز کارای خونه رو انجام دادم کلی تمیزکاری کردم دیدم زنده م و هنوز نمردم 😐😈👹شوهرم بفهمه میخام ورزش کنم دیگه نمیذاره روزه بگیرم 😒

انشاالله از فردا ورزشمو شروع میکنم 💪ببینم بازم زنده میمونم😂

خدایا شکرت