2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام💃💃 عالیههههه عزززیزدلم❤❤❤💜💜💜❤❤❤👏👏

سلام خوبی عزیزم از گل پسرت چه خبر تبش پایین اومد؟؟ زیاد اذیت نشدی؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سحری:خامه دوقاشق یک قاشق غ عسل نصف عدد نان لواش 350

افطار یک لیوان شیر سه عددخرما150

شام :خوراک مرغ. 4 کف دست نان سنگک 500

م وعده :سیب و پرتقال وکیوی 200

ورزش نیم ساعت تردمیل 20 دقیقه قدرتی 

8لیوان آب. مصرفی 1300

@مامان_الیساهستم

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

گروه_نارنجی2#  

کیک رژیمی بدون روغن وشکر

۱ لیوان آرد

۲ عدد تخم مرغ

۱٫۲ لیوان شیر

۱۴ عدد خرما

۱ عدد موز بزرگ

۴ قاشق غذاخوری کاکائو

۱ ق چ وانیل

۱٫۲ لیوان مغز دلخواه

۲ قطره آبلیمو

۱٫۲ استکان آب جوش

ابتدا هسته ی خرماهارو درمیاریم، خرماهای بدون هسته رو داخل یک ظرف میریزیم و روی اون آب جوش میریزیم، ده دقیقه صبر میکنیم تا خرماها نرم بشه، وقتی خرماها نرم شد، اون رو به همراه آبی که داخلش هست با کمک همزن دستی پوره میکنیم.💛

حالا داخل یه ظرف دیگه تخم مرغهارو میشکنیم خوب با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف کنه حالا همزن برقی رو خاموش میکنیم و شیر رو به مواد اضافه میکنیم، با همزن خاموش مواد رو هم میزنیم، حالا همزن رو کنار میذاریم، خرماهای پوره شده رو به مواد اضافه میکنیم و آهسته با قاشق هم می‌زنیم. بعد موز پوره شده رو به مواد اضافه میکنیم خوب با قاشق هم می‌زنیم تا مواد مخلوط بشن💛

حالا مقداری از مغزها(دلخواه)رو درشت خرد کرده بقیه ی فندقهارو پودر میکنیم مثل آرد💛

حالا در ظرفی مغزها وانیل، پودر کاکائو(ی الک شده) و آرد (ِالک شده)رو با هم مخلوط میکنیم و این مخلوط رو به مواد اضافه میکنیم به خوبی با قاشق هم می‌زنیم در حین هم زدن آبلیمو رو هم اضافه و به خوبی با قاشق هم می‌زنیم تا مواد یکدست بشن.💛

از اونجایی که داخل این کیک روغن نداره، باید قالب رو خوب چرب کنیم با کمک روغن جدا کننده تا کیکمون راحت از قالب جدا بشه، حالا روغن جدا کننده رو چطور درست کنیم؟ خب یک ق چ روغن جامد(یا کره)+ یک ق چ روغن مایع+ یک ق چ آرد رو با هم ترکیب میکنیم خوب هم می‌زنیم و بعد با کمک براش یا با انگشتمون این ترکیب رو به کف و دیواره ی قالبمون میمالیم. «مطمعن باشین با این روش اصلا کیکتون به قالب نمیچسبه»💛

حالا مواد رو داخل قالب گرد به قطر ۱۵ سانت میریزیم (من از قالبهای سیلیکونی کوچیک استفاده کردم شما میتونین از قالب مافین و کاپ کیک هم استفاده کنین) و داخل فری که از پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم (حتما بعد ازین زمان چک کنین خلال دندون رو به مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی به خلال نچسبید پس کیکمون پخته اما اگه بهش چیزی چسبید باید باز هم زمان بدین تا کیک بپزه بعد از هر پنج دقیقه چک کنید که کیکتون نسوزه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@sepiiiiiideh    سلام سپیده جون خوبی؟پسرگلت چطوره تبش آمد پایین الان داشتم میخوندم باورمی ...

سلام مریم جوون خوبی عزیزم؟

دیشب تا صبح بیدار بودم بغلم بود راه میرفتم آخرش دیگه با شیاف تبش اومد پایین و خوابید😫😫😫😫

از درد زیاد بالا میاورد بچم😭😭

اره خداییش مریضی بچه خیلی سخته من حاضرم صدبرابر مریض شم ولی پسرم مریض نشه😞😞

ممنون ک حالشو پرسیدی💜💜❤❤💜💜

آره عزیزم 😔 نمی دانم بعضی وقتا چرا اینجوری میشه برای همین محض اطمینان نگین رو ریپلای میکنم که پیام ...

منم مشکلم این بود رفتم تو تنظیمات صفحه کلید تبلتم یکم دستکاریش کرد،م خودمم بلد نبودم چی به چیه الکی تغییرش میدادم درست شد ، شمام ایراد از صفحه کلید گوشیت باشه فکر کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها توروخدا😭😭😭

النگوهامو باید در بیارم در نمیاااااد توروخدا بگید چیکار کنم😭😭😭

یه پلاستیک کردم تو دستم زیر رو روشو پر کف و کرمو اینا کردم حسابی لیز

در نمیاد😭😭حالا ورم میکنه توروخدا بگید چطوری در بیارمممم😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اره گلم اومد پایین آخرش شیاف براش گزاشتم تا اروم شد خوابید😞😞

خدا روشکر

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بچه ها توروخدا😭😭😭 النگوهامو باید در بیارم در نمیاااااد توروخدا بگید چیکار کنم😭😭😭 یه پلاستیک ...

سلام مرضیه جون ❤❤

من ب دستم روغن مایع زدم بدون نایلون درآوردم ی کوچولو زخم شد ولی دراومد😫😫

😪😪😪😪قبول دارم خواهر نمیدونم چ مرگم شده همش دارم اشتب میزنم😂😂😂 امروز ک دیگ نگم برات از کالریم ...

🤕🤕🤕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲