2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
من یک عدد معتاد نینی سایت با گوشی این تاپیک هستم با سیستم پربازدیدا    

رسیدی ب 66؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396     گزارش#   صبحانه:یک عدد تخم مرغ آب پز+60گرم بربری=243کالری میانوعد ...

گلم از اونجایی که ناهارت خیلی سیر کننده نیس، از میان وعده قبل ناهارت یه موز کم کن و بزار روی میان وعده بعد ناهارت..که تا شب گشنه نشی😉 

گلم یه چالش بازو برو کافیه، مخصوصا که پری هم هستی... فقط قبلش بدنتو گرم کن👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رسیدی ب 66؟؟

اره البته من با لباس وزن میکنم میرم بهداشت قبل رفتن لباسام با وزنه اشپزخونه وزن میکنم خخخ

دقیق 65/5هستم بی لباس

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
دیگه کار من با صلبات راه نمیفته    

😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره البته من با لباس وزن میکنم میرم بهداشت قبل رفتن لباسام با وزنه اشپزخونه وزن میکنم خخخ دقیق 65/5 ...

پس مث همیم.

منم با لباس وزن کردم یکشنبه 66 بودم. نیم کیلویی برای لباس و کفشم گذاشتم.

شکم دارم و بازو ولی😥.اب نمیشه لامصب

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گلم از اونجایی که ناهارت خیلی سیر کننده نیس، از میان وعده قبل ناهارت یه موز کم کن و بزار ر ...

چشم عزیزم😙😙

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

دوستای گلم

@sh_saadat  

@elli_arad  

کجایید سبزی های من🌸🌸🌸

وقتی اسم کاربری نگین جان رو تایپ میکنم اسمش توی لیست میاد انتخاب میکنم آبی هم میشه ولی بعد ارسال رنگ ...

دقیقا برای منم همین بود

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پس مث همیم. منم با لباس وزن کردم یکشنبه 66 بودم. نیم کیلویی برای لباس و کفشم گذاشتم. شکم دارم و با ...

شکم.خر.است#  

☹️☹️☹️☹️ اره سختترین قسمت بدنه

پس مث همیم. منم با لباس وزن کردم یکشنبه 66 بودم. نیم کیلویی برای لباس و کفشم گذاشتم. شکم دارم و با ...

من سینه وشکم دارم 

قدت چنده هدفت 60گذاشتی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@kiarash_mami     گزارش#   افطار: دو کف دست نان+میرزا قاسمی ۴ قاشق+سالاد هویج و ...

عزیزم این الان گزارش امروزه؟دیروزم ک ندادی گزارش اصلا منظم نیستی☹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami   سلام زیبا جون خوبی عزیز دلم؟ @بامدادخمار   سلام اسقف اعظم😀چطوری؟ به ...

سلام عزیزم❤❤❤وای چققققد خوب خدا کنه هرچی صلاحه همون بشه خیلی خوشحال شدم راستش بنظرم پیشرفت ب غربت و دل تنگی و همه چیز می ارزه👍👍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

دیشب به من گفتن لاغر و سیاه شدی 

پسرخالمم گف فک کردم زن همسایتون هست 

منم تو دلم فحششون دادم 

گزارش#  

@kiarash_mami سلام 

سحری قرمه سبزی .نان 3کف دست .ماست خیار.تخم شربتی294

افطار خاگینه .نان بربری 2کف دست .225

شام سیب قرمز  90

میان وعده گردو 78

سالادشیرازی21

کلش شد709تا

کالری مجاز 1130تا

منن نمی تونم بااینا امروزوسرکنم 😂😂😂😅😅😅

اب 10لیوان