2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام گلم 

سحری هیچی نتونستم بخورم جزیه لیوان آب

افطار#پنیرسفید+سبزی+گوجه+نان تافتون+چای سبز+خرما=کالری افطار۲۰۳

شام=بادمجان کبابی+با ماست+نان تافتون=۱۲۵کالری

میان وعده شام=سیب زرد=۹۶کالری

ورزش=نیم ساعت حلقه صبح 

نیم ساعت حلقه سه ساعت قبل افطار

فست امروز۵۰۰ کالری

کالری مصرفی۴۲۶

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#   @عروسترکم     کالری مجاز ۱۶۲۰ کالری مص ...

باشه عزیزم بذار🙏🙏❤❤کالریتو پر کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گرارش امروزته یا دیروز؟؟ خوب بود. چرا مریض شدی؟؟؟ضعیف شدی شاید.ی مدت برو تثبیت.

خودمم نمیدونم چرا مریض شدم از بس سرگیجه سر درد داشتم مجبور شدم سرم آمپول بزنم میگم شاید به خاطر سقطی که داشتم کم خون شده باشم الان بهترم فعلا همینحوری ادامه میدم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
@هستی،بانو     سلام صبحتون بخیر سرگروه جون فردا که سایز ها رو میگیم برای اندازه گیری سا ...

سلام عزیزم ،اره باید ناشتاباشی ،چون با خوردن سایز شکم و معده یکم تغییر میکنه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
منم همینطور 🙄🤔 تا امشب یوبس بودم همین امشب مشکلم حل شد😅 ‌شما هم سحری برنج میخورین؟ 

آره عزیزم برنج میخورم ولی درحد ۶ قاشق با کاهو وسبزی زیاد

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
باشه عزیزم بذار🙏🙏❤❤کالریتو پر کن

دیگه خواب موندم نشد پر کنم وگرن من ک از خدام بود😢😢بدون سحری روزم الان منو ببینی دلت برام میسوزه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@عروسترکم  

سحری ک هیچی نخوردم از افطار حساب کردم و زیادم حساب کردم کالریم پر شه

کالری مجاز ۱۶۲۰

کالری جذب شده ۱۶۰۶

اون بقیشم با یه چیزی پر میکنم 

ایرادامو توروخدا بهم بگو سری قبل گفتی خوب کم کردم من ناراحت نمیشم چالش شکم رو هم برنامشو دانلود کردم از امشب انجام میدم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

‍ 

گزارش_سرگروه#  

گروه_نارنجی2#  

گزارش۹۹/۲/۸

سحری 💛تخم مرغ آبپز+نان سنگک (۲۰۰کالری

افطار.  💛 شوید لوبیا ۷ق+گردن مرغ پخته+سالاد+سبزی(۴۰۰کالری

شام    💛نان سنگک+گوجه+یکم کالباس مرغ +سبزی(۳۰۰کالری

م وعده💛ارده+خرما+شیره خرما(توپک انرژی)+چای(۱۸۰کالری

کالری مصرفی۱۰۸۰✅

مجاز۱۰۸۰

آب ۸لیوان ✅

مولتی ویتامین✅

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

گزارش ۹۹/۲/۹

سحری 💛نخوردم

افطار.  💛سالاد فصل بدون سس+سیب زمینی آبپز+نان سنگک(۳۰۰کالری

م وعده💛خرما +چای(۴۰کالری

شام.   💛تخم مرغ آبپز+نان سنگک+گوجه+کچاب(۲۰۰کالری

کالری مجاز بدون فست۱۰۸۰

کالری مصرفی ۵۴۰✅

آب ۸لیوان ✅

مولتی ویتامین✅

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

گزارش# @عروسترکم  

سحر استانبولی ماست سالاد540

افطار نان سنگک پنیر گردو شکر خرما 540

میان وعده آش کشک کیوی شکوفه ذرت سیب شیر عسل خرما شکلات تلخ 626

دریافتی 1705

مجاز 1760

آب تقریبا 8 لیوان

ورزش حلقه 20مین تردمیل 10 مین

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

گزارش#  

افطار .۱لیوان شیر دارچین.۱لیوان چای.۱خرما.۳۰گرم پنیر کم چرب.۲گردو.۴کف لواش.گوجه و خیار(۳۵۹)

شام ۱لیوان خوراک لوبیا چیتی.نصف ق روغن زیتون.۱پیاله ماست کم چرب(۲۸۹)

میانوعده ۲۰۰گرم طالبی.چای.۱انجیر .خیار ۳عدد(۹۲)

مصرفی ۷۴۰

اب ۶لیوان میخورم

ورزش ۳۰دقیقه پیاده روی.۵۰شنا دیوار. چالش شکم

@sepiiiiiideh  

سلام

گزارش# @عروسترکم  

سحری خواب موندم😮

افطار  2 کف دست سنگک با یه قوطی کبریت پنیر

شام یک لیوان آش شله قلمکار

میان وعده نسکافه و پاپ کورن

کالری مجاز 1960

کالری مصرفی 700 فست هستم

ورزش چالش 30 روزه با پیاده روی

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون
اینطوری کاهش نخواهی داشتا خدایی نکرده 😕

حذف میکنم کربوهدرات رو😊

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩