2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
فاطمه جون من بلد نیستم گزارش# تثبیت و تگ کنم  بهم یاد میدی

جوونم آره عزیزم

گزارش_تثبیت#

اول که هشتک می زاری بعدم خط فاصله بزرگ رو و بعدم تثبیت رو بعدم از تو لیست انتخابش میکنید یا خودش آبی میشه کلا...منظورت همین بود عزیزم😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خالم ( مادر شوهر ) رفتم‌افطار نذاشت برگردم 😏😏😏😏😏شارژ گوشیمم تموم شده بود شارژر نداشتم 😕

عه

چه جالب عزیززززم

شما هم خالتون مادر شوهرتون هستن؟ 🤔

یک سوال 

راضی هستین از اینکه خاله شده مادر شوهر؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلم باریکلا ورزش👏👏👏👏👏👏

دیگه گفتم جبران دیروز هم بشه یک کم😉

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیز دلم مصرف کربوت خیلی خیلی بالا بود شنیدم بستنی ام خوردی بترکی 😏😏😏😏 رعایت کن کالریتم با شیرو ...

😂😂😂خوبه مادرشوهر سرت تو دیگ بوده عاره.😉

چی کوفت کنم آخه من خیلی بد غذام خوراک لوبیا و‌..‌ دوس ندارم ۲ قاشق نخورده میکشم کنار 

اخه گوشت کوبیده کوفتی چقد کربو داره😭😭😭

بستنی ام مامانالیسا گفت هرچی کربو داره بره برا اون 😂😂😂😉.

شیر ام خوردم اصن هرچی میخوردم میگفت ۲ تا کالری داره

حالا اگه فست بودم میزد

خیار قلمی ۵۰۶ تا کالری😂😂😂شانس نداریم خواهر که.

چَشِم کربو کوفتی رو میزارم کنار ایشالله که یکشتبه رو سفید بشیم خواهر البته من بعید میدونم😂😂

من فقط مونوم تو ۷،۸ماه مردم ۳۰ کیلو کم میکنن 

من تو همین مدت خیلی کم کنم ۱۰کیلو😭😭😭😭.

نه من میخوام بدونم این بدن که من دارم خاک به سرش کنم

.وای چقد چرت و پرت گفتم سر صبحی😆😆من برم بخوابم 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
ب داداشم بگم استوری بزاره خواهر مست کرده چطوری مستیشو بپرونم🤣🤣🤣🤣اینطوری طبیعی تره

خدا نکشتت دختر  

سر صبحی چقد خندیدم 😂😂😂😂😂😂

هی مامانتم تاکید میکنه که نه عفریته اس 😂😂😂😂😂

اینقد خندیدم شوهرم یه هوووووم کرد  منم میخواستم عین تو فرار کنم این ور اونور😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا دلم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خداروشکر زن عموت فالورش نیست

فقط خداروشکر کنا🤗🤗🤗

ناراحت نشی این همه خندیدما 😘😘😘😘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

@sepiiiiiideh  سلام سپیده جون خوبی؟پسرگلت چطوره تبش آمد پایین الان داشتم میخوندم باورمیکنی قلبم درد گرفت قلبم درد میگیره هربچه ای تب می‌کنه یه خاطره بد دارم هربچه ای تب می‌کنه استرس کل وجودمو میگیره.دختر من چند ماه پیش تب کرد پایین نیومد انقد حالش خراب بود جیغ میکشید بردم دکتر دکتر ناشی سه تا آمپول تویه سرم زدن به بچه فرداش کل وجود بچم حساسیت زدبردم دوباره دکتر سریع نوشتن بستری شه۳روز تو بیمارستان بستری شدبدترین روز زندگیم بود جلو چشام بچم روزبه روز داغون تر میشد.گفتن امپولایی که زدن باعث شده آنزیم کبد و کلیه بالا بره انقد نذر کردم تا مرخصش کردن.خدا هیچ بچه ای رو راهی بیمارستان نکنه و مریض نکنه.ببخش طولانی شد واقعا وقتی یادش میفتم حالم خراب میشه

سلام صبحتون بخیر عزیزان

گزارش#  

@هستی،بانو  

🧡صبحانه:۳۰گرم مان روستا+۱قوطی پنیر+نصف ق غ کره...۲۰۵کالری

🧡م.و:۱عدد کیوی..۳۳کالری

🧡ناهار:۱۰گرم سیب زمینی سرخ شده+۱عددتخم مرغ نیمرو+۳۰گرم نان روستا+۱پیاله سالادشیرازی..۵۰۰کالری

🧡م.و:۱عددکیوی+۵۰گرم کرم کارامل۱۱۸ کالری

🧡شام:۳۰گرم نان روستا+۳۰گرم پنیر+۱عددخیار..۱۱۸ کالری

🧡م.و:۱عدد پرتقال +۱عدد کیوی ۱۰۰کالری

🧡کالری مجاز ۱۰۵۰

🧡کالری مصرفی ۱۰۵۰

🧡ورزش هم نیم ساعت پیاده روی+۶۰پروانه+اپ ورزشی

🧡آب:۸لیوان 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
گروهت جا خالی داری؟؟ این هفته بیام؟؟

۳ تا گروهه ابیه که الهه جون تصمیم میگیرن کجا بری اگه دوست داشتی بیای به الهه جون بگو ببین چی میگه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خیلی ممنون نگین جانم😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
رعایت نمیکنم که 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂هی کم میکنم بازم نمیتونم حذف اش کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ورزش ...

اینطوری کاهش نخواهی داشتا خدایی نکرده 😕

چشم گلی❤

عه چه جالب عزیززززم شما هم خالتون مادر شوهرتون هستن؟ 🤔 یک سوال  راضی هستین از اینکه خاله ش ...

سلام گلم بله خالم مادر شوهرمه خداییش از حق نگذریم خیلی هوامو نو دارا از نظر خورد و خوراک و هر چیز دیگه جوری که این داره ارذیتم میکنه یه روز نرم خونشون پیگیرمن هرجا میرن میگن شمام باید بیایین مهمون میاد خونشون زنگ میزنه حتما باید برم و چون تک عروسم بالاخره یه توقعاتی دارن همش میخوان کنارشون باشم منم از تنهایی بیشتر خوشم میاد اذیتم حقیقتا❤