2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
خوب خواهر جان اين مشكي ك پوشيدي هيچي معلوم نيست  از بغل بگير با لباس روشن تر

لخت بندازه. دقیقتر میشه نظر داد😶

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

زیبااا من یه راه جدید کشف کردم واسه خوردن سرکهه😆

اون مقداری را که میخواهیم بخوریم را داخل یه  نایلون کوچیک میندازیم. سرش را گره میزنیم... یه گوشش را سوراخ  خیلی کوچیک میکنیم وو  میندازیم تو دهن..

جوریکه که تو حلق چکه چکه کنه.. بعدش ما هم یواش یواش قورتش میدیم..

باید دراز بکشی یا یه جوریکه سرت عقب باشه...

اینجوری اصلااا به دندونااا نمیخوره....تضمینی✋

با نی امتحان کردماااا ولی بازم به دندون تماس پیدا میکرد.

@kiarash_mami  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خانما من ده کیلو میخوام کم کنم قبل ماه رمضان با رژیم و ورزش خوب پیش رفتم الان با اینکه کم می خورم ولی اصلا وزنم  تغییر نمیکنه ورزش نمیتونم انجام بدم چون افت فشار دارم حتی بعد افطار هم حالم خوب نیست به نظر شما من چکار کنم دیگه از این کمتر نمیتونم بخورم 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
عزیزم ورزش یه ربع چی ؟؟؟ مصرف کربوتم بالا بود یه کم رعایت کنی خوبه ❤😘

رعایت نمیکنم که 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂هی کم میکنم بازم نمیتونم حذف اش کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ورزش که پری جون فرستاد ❤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گزارش_سرگروه#  

🌸به نام خدا🌸

کالاری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالاری سوزی ۴۵۰

—————————-

سلام خوبین همگی ایشالا نماز و روزه هاتون قبول باشه

سلم گلم

خیلی وقت بود که نبودی🌸

سلم گلم خیلی وقت بود که نبودی🌸

سلام عزیزم

اره نمیومدم نت

ولی الان دیگه هستم

چه خبر

روال عادی برگشته یا هنوز توی چالش هستین

من باید به کی گزارش بدم سمیه جان

الان 74 کیلو هستم عزیزم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام خانما من ده کیلو میخوام کم کنم قبل ماه رمضان با رژیم و ورزش خوب پیش رفتم الان با اینکه کم می خو ...

سلام گلم

افرین به ارادت👏👏👏👏

رژیم ما طبق کالری  شماری هست که امضای استاتر را بخونید، توضیح رژیم را دادن...

احتمالا خیلی کمتر از چیزی که باید بخورید،، غذا و انرژی به بدنتون میرسه.. به خاطر همینه که ضعف دارید..

استپ وزنیتون هم به خاطر درست نبستن کالریتون هس..

سپیده تب سنج برار زیر بغلی ک درد دستش کمتره و اذیت نمیکنه

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام عزیزم اره نمیومدم نت ولی الان دیگه هستم چه خبر روال عادی برگشته یا هنوز توی چالش هستین من ...

خوش برگشتی ..

نه همون روال عادی کالری شماری هس ، فقط دوباره گروه بندی شدیم  و هر گروهی ، سر گروه داره. و هر شب باید گزارش بدیم .

الهه تو امضاش همه جی را توضیح داده، در مورد گروه بندیا..

مهلت عضو گیری تموم شده😢 حالا به خود الهه بگوو، بچه های قدیم را احتمالا یه شانسی میده..😉