2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

[QUOTE=134376649]سلام عزیزم من میونم باسبزیهاخوب نیست نه کلم ونه کاهوو اصن راستش دتدونام نمیگیره هضمم خوب نیست واسشون ...[/QUOTE

عزیزم ۱۳۴۰ فردا برات کاملتر میگم بچم داره غر میزنه😏

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یه مدل دیگه هم هس که از شوهرم یاد گرفتم😆😆😆 عین دمی گوجه هسسس ولی‌گوجه نداره😁 یعنی پیاز داغ ...

امتحان میکنم حتما.😋😋

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سميه من اون قضيه رو ب الي گفتم الي اوكي داد  ورزش و رژيم رو هم همونجوري ك بهت گفتم دارم از اول ...

خوبه👌👌👌👌

ان شاالله که به هدف وزنیت میرسی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم گزارش#  

سلام سهیلا جونی 

صبحانه چای تخم مرغ اب پز و دو کف دست نان

نهار دو ملاقه لوبیا چیتی و سه کف دست 

میان وعده شیر و سالاد فصل و پنج تا پسته 

شام نان وپنیر و گردو

ورزش پیاده روی و چالش مانکن شو و چالش ران 

کالری مصرفی ۱۲۵۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

😍  
پياز داغ و برنج فقط  ب صورت دمي؟

ارههه منم دفعه اول خوردم.. شوهرم درستیدش

دخترر خیلیی خوش مزه هستااا...

ولی این نباید شفته بشه .. ته دیگش هم خیلی خوشمزه هس

من درست میکنم و دمش میدم ولی خوب درنمیاد.. شفته میشه...

ولی شوهرم با همون اب برنج درست میکنه و بدون دم دادن با دم کنی... 🤷‍♀️

واسه امتحان ۲ لیوان فرانسوی درست کن..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ارههه منم دفعه اول خوردم.. شوهرم درستیدش دخترر خیلیی خوش مزه هستااا... ولی این نباید شفته بشه . ...

اوووو چ خبره دختر دو ليوان فرانسوي 

من ليوان پلوپز برنج ميريزم 

ميشه ي استكان پر فكر كنم

اوووو چ خبره دختر دو ليوان فرانسوي  من ليوان پلوپز برنج ميريزم  ميشه ي استكان پر فكر كنم

پر نه سر خالی..البته لیوان فرانسوی من سایز کوچیکه، سایز قدیمی نیس

از ایناس که یه خورده شیارداره...

خوب ۱ لیوان بدرست😊

دیانا من سایز جی جیم ۸۵ بود😳 الان شده  ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩

چه ورزشی کردی کوچیک شد مینا جون

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
پر نه سر خالی..البته لیوان فرانسوی من سایز کوچیکه، سایز قدیمی نیس از ایناس که یه خورده شیارداره...

عه اتفاقا مال منم سايز كوچيكه من از همونا برنج ميريزم 

ولي أصل فرانسوي ها همون ليوان بزرگاس فكر كردم از اونا ميگي❤️

بچه ها این چربیایی که قلمه بالای باس  ن هستن پشت پایین کمر ،کنار پهلو چین یعنی منظورم اینه که ...

من از ایناا ندارم. کویره لوته😅دارم فرمدهی میرم که یه خورده برجسته شه..