2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

سحري:كته+كباب تابه اي+گوجه+ماست+خرما+چاي+سيب+هندوانه(٥٦٣)

افطار:نان سبوس دار١٠ گرم +پنير+خرما+چاي+٢٠ گرم لواش+خوراك لوبيا چيتي(٣٩٩)

شام: يك ليوان شير دارچين(١٠٣)

كالري دريافتي:١٠٦٥

كالري مجاز:١٢٥٩

بخاطر كيك يزدي ديشب سعي ميكنم همين اندازه بخورمو نرسه به مجازم اخه عذاب وجدان دارم

ورزش فقط حلقه زدم نيم ساعت

@مامان_الیساهستم    

@mamanali95    

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمئنی حرفای خودم بود؟من حتی اسکرین حرفامم گذاشتم کاملا واضحه ک به تاپیک توهین نکردم  خدا نگذر ...

برا چی منو ریپ میزنی میگم حوصله ندارم باشه اگه من دروغ گفتم خدا ازم نگذره ولی خودت تو ذهنتت تو مغرت حرفاتو مرور کن حیف ک من تمام پیامامو پاک میکنم......تو گفتی تاپیک زدید تگم کنید گفتم ترکیده اگرم تاپیک بزنیم تو اراده نداشتی و ول کردی چالشو رفای هرچیم تگت کردم ب هیجات نیومد گفتی من با اراده خودم ۱۰ کیلو کم کردم.....حالا نفریناتو برار دم کوزه ابشو بخور من احمقه حداقل حداقلش این بود تو خصوصی دائم جوابتو میدادم

الان امثال من ی سندرومی دارن ب اسم سندورم دست بی نمک خیلی باب شده هه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami     گزارش#   سحری:نان لواش+تخم مرغ+سالاد+خرما=505 افطار:آش رشته+د ...

عزیزم کالریتو پر کن حتما❤بعد افطار ورزشم بکن🤗

آب و مایعاتم تا سحر بخور 🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گزارش#  

@عروسترکم  

🍳صبحانه:  حلوا کاچی (۴۷۰ کالری)

🍎میان وعده : دیر بیدار شدم نخوردم .

🍔 ناهار: ۲۰۰ گرم برنج + نصف ملاقه خورش + یه فنجون دوغ ( ۴۸۹ کالری)

🍏میان وعده: هندوانه + تخی آبپز ( ۲۰۶ کالری)

🍗 شام: یه ملاقه سوپ + دو کف نون بین پنجا تا ۷۰ گرم میشه + یک کتلت + کلم + یه فنجون دوغ ( ۳۶۶ کالری )

🍹 میان وعده : یه لیوان شیر + یه خرما ( ۱۳۳ کالری )

💗 با ۱۶۶۵ کالری میبندم

🏃 ورزش نداشتم

پریودم ورزش نشد بکنم . و اینکه متاسفانه بیشتر غذام کربو شد . از صبح دراز کشم.

عزیزم کالریتو پر کن حتما❤بعد افطار ورزشم بکن🤗 آب و مایعاتم تا سحر بخور 🌹

سلام سرگروه مهربونم.خوبی؟

میگم که من توی ماه رمضونا یکم دیرتر شاید گزارش بدم مثلا ساعت ۹.اخطار ندی😪❤

گزارش# روزانه سحری مرغ با برنج  افطار سالاد الویه  مصرفی ۷۳۵ مجاز ۱۱۰۰  فعلا ه ...

ورزش بکن عزیزم❤

تا سحر آب مایعاتم بخور🤗

منو هم دعا کن حتما🙏🥰قبول باشه