2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

سلام سلام چطورید

رئیس گروه چطوره نگین جونی

@donyay_kochak  

گزارش#  

سحری ۱ کفگیر استامبولی +۳تالیوان آب +۱لیوان چای+۵توت=۱۴۶

.

افطار نون تست جو+۱قوطی پنیر+توت خشک۵+چای+۲لیوان آب=۱۶۴

.

شام ۱۵۰ گرم گوشت کوبیده+۱/۴لواش=۳۰۱

.

میان وعده هندوانه +یه کوچولو کیک خودم پز+شاااااید یه دونه بامیه بخورم خودم پختم حالا من کالریشو حساب میکنم =۳۰۰

یه خورده ام سالم خوری میکنم کالریم پر بشه بخدا نمیدونم چی بخورم دبگه

ورزش چالش ران+حلقه نیم ساعت

😘😘😘😘😘من برم افطار

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهدیه جان ورزشای که انجام دادی چیا بوده  ریز به ریز بگو خواهر راستی هدفت چنده  ندیدم تو ...

عزیزم رژیمتو اول دقیق رعایت کن فستاتو بگیر

ورزشم من طبق تاپیک پیش رفتم

تاپیک‌ورزش رو بخون حتما

ورزش قدرتی خیلی مهمه

اینکه میگین من وزنم کمتر میخوره همینه چون قدرتی زیاد اتجام میدم سایزم کم شده 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچه ها ماست گوسفندي هر قاشقش چند تا كا لري داره  ممنون

پیامم را بجواب🤨

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها نقاشی کشیدم😌👇  

شینیونش را دوست دارم😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گفتم ي جا تگم كن ديگه من هر چي تگ كردم تو را نشد😅

اعلاناتت را بچک😉 تکت وکردم

أيا ماست گوسفندي كالري نداره  أيها الناس

تو خیلیی لاکچریی

مال ما گاویع☹️