2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
آره همه رو رعایت کردم ولی هورمونام حیلی بهم ریخته ممکنه برا اون باشه؟

بله امکان داره عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عزیزم من دیشب گفتم بهت ک گفتی بهم وزن نکنم ،پری شدم😐😞

گلم..خود یکشنه قانونه که اعلام کنیم اگه پری نیستم که وزن میکنیم و اگه پری  بازم اعلام پری میکنیم...

اینجوری:

وزن هفته قبل را میزنی و وزن الانتم که پری🎈

من موقع لیست نوشتن یادم بمونهه...

وزن هفته قبلت چند بود؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه : دو کف دست بربری + ۵۰ گرم پنیر+ گردو

میان وعده :یه قاچ هندونه + ۷ تا توت فرنگی +۱۰۰ گرم آلوچه+ یه پیاله شله زرد

نهار: نخوردم

شام: ۱۰ ق برنج + ۱۵۰ گرم جوجه + گوجه

هشت لیوان اب + ابلیمو

کالری کل ۱۲۰۰ کالری مجاز ۱۷۰۰

عزیزم میشه من اخر شب گزارش بذارم ؟ به خدا درس دارم وسط روز فراموش میکنم گزارش رو 

بعده كرونا اقدام كن يه دوقلوعه جيگر ايشالا خدا بهت بده😍😍😍 من عاشق دو قلوام چون هم دختر هم پسر جف ...

عزیزم ممنون انشالله بمونه برام فقط دیگ طاقت سقط ندارم 😔

دوقلوهم هردوتا مادربزرگم دوقلو زاهستن یکیشون دوقلو دختر یکیشون دوقلو پسر ولی من ک ارث نداشتم واسه بعدی هم فکرنکنم داشته باشم 🤣همون یکی باشه سالم باشه انشالله دختر وپسرشم دیگ فرقی نداره ازبس اذیت شدم دیگ جنسیت برام مهم نیس هرچند عاشق دختربودم و هستم 

ناشکری نمیکنم الانم پسردارم عاشقشماااااا جیگره 😁😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
بله امکان داره عزیزم

با اینکه موقع پری نیست ولی همه علاییم شو دارم دلمم خیلی درد میکنه الان ۳ ماه اینطور شدم حالا دکتر یه سری آزمایش داذه احتمال میدم کاهش وزنم بخاطر همین قضیه کنده یا نشون نمیده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
فدات عزیزممممم عزیزم محتاجیم ب دعا حتنا یادتم مخصوصا و ب زودی خونه داربشی🥰🥰🥰

مرسی مهربونم🤗🤗🙏❤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
میدونم درست نیست ولی مجبورم آخه شوهرم بدون برنج نمیتونه روزه بگیره باید هر سحری برنج  بخوره خود ...

فاطمه جون من بلد نیستم گزارش# تثبیت و تگ کنم 

بهم یاد میدی

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
هدف اخرت 66 عزیزم؟وزن شروعت هم بگو بهم

اره عزیزم هدف آخرم ۶۶

وزن شروع ۷۹

تو امضام هس

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم ممنون انشالله بمونه برام فقط دیگ طاقت سقط ندارم 😔 دوقلوهم هردوتا مادربزرگم دوقلو زاهستن یکیش ...

من نمونه بارز کسی هستم که 2تا سقط داشتم

ولی بارداری سومم موند برام و دخترم الان صحیح و سالم پیشمه

ولی تو بارداری بابت امپولایی که میزدم دهنم سرویس شد

عزیزم ممنون انشالله بمونه برام فقط دیگ طاقت سقط ندارم 😔 دوقلوهم هردوتا مادربزرگم دوقلو زاهستن یکیش ...

خدا حفظش كنه پسرتو عشقم اميدت بخدا باشه انشاءالله به حق همين ماهه عزيز باردار ميشيو سالمو سلامت بغل ميگيريش عزيزم❤️❤️💙💙❤️❤️

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من نمونه بارز کسی هستم که 2تا سقط داشتم ولی بارداری سومم موند برام و دخترم الان صحیح و سالم پیشمه ...

😔😔😔متاسفانه منم دوتا قبل پسرم سقط کردم دوتا هم سال۹۸ سقط کردم 

ولی گفتن چون بچه سالم دارم احتیاجی ب ازمایش ژنتیک و... نیس

واسه بارداریمم هرشب امپول و شیاف و ....دقیقا سرویس شدم بعدم بچه کولیکی و رفلاکسی و آلرژیک 

همچنان هم آلرژی هست بازم الحمدالله همین هست خداراهزارمرتبه شکررررررر

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
وزن شروعم ٩٦.٤٠٠ وزن فعلي با لباس ٧٣.٢٥٠ اينا بودم بدون لباس ٧٢.٩٥٠ من همون ٧٢.٩٥٠ رو قبول دارم بنظ ...

بدون لباس درسته عزیزم.

کاهشتم مبارک آتی جووون👌👌

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بدون لباس درسته عزیزم. کاهشتم مبارک آتی جووون👌👌

مرسيييييي عشقققم😘😘😘😘😘

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
بدون لباس درسته عزیزم. کاهشتم مبارک آتی جووون👌👌

راستي وزن هفته قبلمم ٧٤.١٠٠ بود