2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
سلام من الان انلاين شدم تاپيك وزن قفل بود  وزن اول ٩٣ وزن امروز ٩١٩٠٠ وزن هدف ٦٥ @عروسترکم ...

خب عزیزم کاهشت مبارک باشه افرینننن👏👏👏👏👏🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰تبریک میگم

چرا اینقدر سحریت مملو از کربوهیدراته؟؟؟

کتلت..برنج...نون

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش رو بده اشکال نداره فرمول وزنتو چرا داری تغییر میدی؟؟؟؟؟؟

اخه فست ۵۰۰توماه رمضون سخته  توی توضیح رژیم ماه رمضون نوشته بودن کسایی که نمیخوان فست بگیرن منهای ۲۰۰کنن.ولی من میگیرم با۷۰۰اگه اشکال نداره؟؟؟

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم،، ببخشید من از صبح تا الان درگیر مطب بودم ک رفتم و اومدم، هلاکم،،،، ۲بسته دارو دادن بهم ...

برای چی رفتی مطب.خدا بد نده.

وزن هدفتو بهم بگو

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@عروسترکم     وزنم  ۸۵.۲۰۰ شده  رفتم تو تاپیک وزن قفل بود  خودتون مگه ...

اره عزیزم خودمون لیست میزارم..الهه جون تا فردا باز میکنه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

راستی سهیلا جان من هنوز معلوم نیست قراره جی بخورم،، میشه آخرشب گزارش بدم؟ 

اشکال نداره.من زمانش برام مهم نیست فقط دادن گزارش مهمه برام که گزارش هر روز داده بشه گلم.

من خودمم معمولا شبا وقت میکنم گوشی دست بگیرم اکثراوقات

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#   @عروسترکم   @دوباره_زندگی     سحری.۲ق پلوکته+ماهی کبابی+سالادبا ...

عزیزم قبول باشه

سلام عزیزم من نوشتم ندیدی 700گرم کاهش شدم 61😍😍

افرررررین.کاهشت مبارک. عزیرم باید تگم کنین.نمیبینم.

گزارش#   سحر:نان+قورمه سبزی (۴۱۲)😋 افطار:چای+خرما+(۶۲) شام:نان+پنیر+گردو(۲۶۴) میانوعده:کی ...

عزیزمممم چقد عااالی😍😍😍کلی ذوقیدم🥰🥰

منم همونطور که انتظار داشتم هیچی کم نکرده بودم🤦‍♀️البته همینکه میبینم زیاد نکردم کلی خدا روشکر میکنم 🙏😅

التماس دعا روزه میگیری اجی🥰🙏

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
@مامان_الیساهستم     عشقم منو وارد كردي وزنمو تو ليست؟

عزیزم بهم بگو.

وزن شروع .فعلی.هدف

اخه فست ۵۰۰توماه رمضون سخته  توی توضیح رژیم ماه رمضون نوشته بودن کسایی که نمیخوان فست بگیرن منه ...

ن دیگه عزیزمم اگه فست نمیگیری همون منهی ۲۰۰..

ولی اگه فست میگیری ک با ۷۰۰ ببند و همون فرمول قبلی

گزارش#   سحر:نان+قورمه سبزی (۴۱۲)😋 افطار:چای+خرما+(۶۲) شام:نان+پنیر+گردو(۲۶۴) میانوعده:کی ...

گزارش#     @مامان_الیساهستم  

صبحانه : نان و خامه و حلواارده(۳۵۰ تا)
ناهار: نان و خورش قیمه (۳۵۶ تا)
شام : ماکارانی(۳۰۰ تا)
میان وعده ها: یه سیب و یه زولبیا😑 (۲۷۵ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۸۲
چون ماکارانی و زولبیا خوردم کالریمو کمتر بستم😢
امروزم ورزش نکردم فقط رفتیم دنبال خونه،آخرم هیچی بازم بی نتیجه😔😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
افرررررین.کاهشت مبارک. عزیرم باید تگم کنین.نمیبینم.

عزیزم ریپت کنیم چی؟؟

میخونی اونارو؟؟؟

یا حتما باید تگت کنم؟