2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست
انگیزشی#  

چرا اینا لاغر که میشن گوشیشون هم عوض میکنن

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
پری هستی ؟ وقتایی که پری هستی با این علامت بهم بگو🎈  البته فقط برای وزن کشی😄

نه گلم نبودم ترازو نداشتم من قبلا عمل لابیا کردم امروز رفتم ایراداش رو درست کردم خلاصه که یه چند روز ورزش واسم تعطیله و کل کالری مصرفیم ۱۰۰۰ تا بود 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش روز هوازی و قدرتی 😊🤚

۳۵ دقیقه پیاده روی 

۱۵دقیقه حلقه زدم 

حرکت چرخش پهلو دوتا ۲۰تا

حرکت درازونشست دوتا۲۰تا

حرکت پهلو بغل دوتا۲۰تا

@سمیه1396

@sanaz718  

@پسرزمستان

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

قوانین_رژیم#  

بچه های آبی گروه سه بگووووووووووووووووش 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها امروز نصف گزارشای بیشترتون این بود 

شام : خونه مادر شوهرمم نمیدونم چی قرار بخورم 

بچه ها حق میدم بهتون بیشتریا میرن مهمونی من خودمم خونه مادر شوهرم نزدیکه شوهرم نون یا حلیمی چیزی بخره کلا میبره اونجا چون از خونه خودمون به محل کارش نزدیک تره بنابراین منم هر روز چترم و نمیدونم چی در انتظارمه 😝

پس گزارشاتون رو همه ساعت ۹ بدین از ساعت ۸ تا ۹ منتظر گزارشا هستم گزارش بعد ساعت نه به هیچ وجه قبول نیست مگر این که کسی حتما قبلش منو تگ کنه و بگه فلان ساعت نمیتونم گزارش بدم بچه ها حتما منو تک کنین حتما و حتما تو روخدا 😭😭😭😭😭😭خیلیاتون تگ نمیکنین اتفاقی میبینم 

❌❌❌❌❌❌❌🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

@جوجو1400  

@nazijun  

@barankhanomi  

@سحررخانومی  

@تپلو92  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قوانین_رژیم#   بچه های آبی گروه سه بگووووووووووووووووش  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها امر ...

@کابوووس  

@زهرا14  

@gayran  

@raha_roham94  

@zahra1376  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قوانین_رژیم#   بچه های آبی گروه سه بگووووووووووووووووش  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها امر ...

@viddaaa  

@امیروفا  

@beauty_queen  

افرین عزیزززم تبریک میگم

مرسی سرگروه مهربون

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
هر شب برنج..😐 سعی کن حداقل ۱ شب درمیون بخوری.. 

میدونم درست نیست ولی مجبورم آخه شوهرم بدون برنج نمیتونه روزه بگیره باید هر سحری برنج  بخوره خودمم امتحان کردم واقعا بدون برنج نمیتونم روزه بگیرم کل روز ضعف دارم...حالا امشب آبگوشت گذاشتم ببینم میشه بازم رو خودم کار میکنم ببینم فردا چجور میشه...سمیه جون باورت میشه  من پارسال ماه رمضان ۳ کیلو و شوهرم ۶ کیلو وزن کم کردیم ولی واقعا هم کم میخوردیم زیاده روی نمیکردیم هر سحری هم برنج بود😁🤚🤭

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سرگروه منم میشین؟ 🙁🙁

باید چیکار کنم منم میخوام شروع کنم

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

من گزارشمو ظهر دادم

طبق اون خوردم و هیچ چیزی رو تغییر ندادم 

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
سرگروه منم میشین؟ 🙁🙁 باید چیکار کنم منم میخوام شروع کنم

عشقم عضو جدید نمیگیریم شرمندتم 

@هستی،بانو  

اجی اگه احتمال بارداری میدیم نباید ورزش کنیم؟ 

یا مثلا بازو و اینارو فقط میشه رفت نه؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من گزارشمو ظهر دادم طبق اون خوردم و هیچ چیزی رو تغییر ندادم 

میدونم عزیزم از امروز به بعدو میگم اخه خیلیا نمدونستن افطار چی میخورن

محاز ۱۲۰۰

مصرفی ۱۲۵۳

ورزشام

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒