2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
بچه ها همه تا ساعت۷ وقت دارین  وزناتونو بگین  @nazijun     @barankhanomi & ...

سلام‌نگین جونم وقت بخیر من دیشب بهت گفتم ک ترازوم خراب شده نمیتونم وزن کنم متاسفانه

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام عزیزم خوبی؟ من دوروزه ک حالم خیلی بده و ضعف و سردرد شدید شدم دوروز نتونستم کالری شماری کنم چو ...

عزیزم نزدیک دوره وتوی پری وزن نکن اگه اینا نبوده پس همین وزنت درسته

عزیزم چایی دارچینی عسلی بخورمن خودم اینو از‌سرگروه پیش کسوتم😆سمیه جون یاد گرفتم خیلی عالیه

فشارت افتاده که اینجوری شدی

عسل وخرما بخور ان شاالله زودی خوب میشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هستی،بانو‍ 

#گزارش‍ 

صبحانه دو ک د سنگک با دو ق ارده شیره 

یانوعده ۵ تا سیبزمینی دوتا خرما

نهار چلوگوشت ۶ ق با یک تکه تهدیگ تخممرغ

میانوعده دوتا خرما و یک چای 

شامم نخوردم چطور گزارششو بدم؟حتی هنوز مشخص نیس شام چیداریم😐

بامداد جان ی نظر بدم من

بنظرم این مدل گزارش دادن واقعا بده من خیلی وقتها حتی تا لحظه ی آخرم نمیدونم نهار یا شامم چیه چطور باید گزارششو بدم یا اینکه شاید دلم بخواد کمتر یا بیشتر بخورم و یک وعدرو حذف یا کم کنم 

بابا تورو خدا یکم درک کنید ما الان تو خونه هم همسریم هم کزتیم هم کارگریم هم مادریم هم شاغلیم هم معلمیم

گاهی بخدا یادم میره غذا بخورم بس ک سرم شلوغه یهو آخر شب گزارش یادم میاد اما اخطار میگیرم 

بنظرم ظلمه😭

بخدایک ماهه ی الگوی لباس کشیدم مشکل داره هنوز بخاطر مشغله ی زیادم نتونستم اصلاحش کنم 😭

شاید بگید ی گزارش مگه چقد وقت میگیره اما واسه من و خیلیا اینطوری نیس یک دقیقه هم ی دقیقس و مشکل من با گزارش فقط و فقط اینکه نمیدونم تو طول روز میخوام چیکار کنم اما باید قبلش گزارششو بدم 😐

مثل این میمونه ک بچها ی درسی رو اموزش ندیده باشن اما معلم میگه اول امتحان میگیرم بعدش درس میدم 😭😭😭😭😭😭

@بامدادخمار‍ 

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

@عروسترکم  

وزنم 

۸۵.۲۰۰ شده 

رفتم تو تاپیک وزن قفل بود 

خودتون مگه نمیزارید؟ منظورم سرگروه هاست من ساعت ۵ اعلام کردم وزنمو ولی آنلاین نبودین

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اشکال نداره بخشیدم😅

گروه شما مال چند کیلو اضافه وزنه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام‌نگین جونم وقت بخیر من دیشب بهت گفتم ک ترازوم خراب شده نمیتونم وزن کنم متاسفانه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم نزدیک دوره وتوی پری وزن نکن اگه اینا نبوده پس همین وزنت درسته عزیزم چایی دارچینی عسلی بخورمن ...

ممنون عزیزم احتمالا همین بوده

مهدیه جان من واقعا نتونستم تا حالا رژیم بگیرم

چون واقعا نمیتونم نخورم یا کم بخورم

من وقتی گرسنم میشه به شدت عصبی میشم و اصلا حالم بد میشه

ولی این دفعه واقعا تصمیم دارم ادامش بدم

خیلی وقتا شیطون میاد سراغم میگه ولش کن😂😂

بذار بعد ماه رمضون یا رژیمو ول کنم بجاش بیشتر ورزش کنم ولی عمراااا

ایندفعه واقعا تصمیمم جدیه

چون از چاقی خستم

خدا کنه ک بتونم😕

🦋فقط خدا🦋
سلام گلم🌸 هر شب برنج بخوری، معلومه وزنت میاد بالا😐 البته یبوس بی تاثیر نیس مایعات، سبزی ...

😖

پس توی ماه رمضون همین که وزنم رو ثابت نگهدارم کافیه😖

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
هستی،بانو ‍  ‍ #گزارش ‍  صبحانه دو ک د سنگک با دو ق ارده شیره  یانوعده ۵ تا سیبزم ...

عزیزم الهه جون هدفشون از این برنامه اینه که ما با برنامه ریزی قبلی غذا بخوریم ،نه اینکه اول بخوریم بعد کااری بزنیم ،که اونم بستگی به خودتون داره ،شما تا ۸شب فرصت دارید ،وتا هشت هم دیگه مشخص شده شام چی دارید ،به جای صبح شبها گزارش بده عزیزم 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
😖 پس توی ماه رمضون همین که وزنم رو ثابت نگهدارم کافیه😖

اره

بیشتر روی سایزت تمرکز کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها همه تا ساعت۷ وقت دارین  وزناتونو بگین  @nazijun     @barankhanomi & ...

#گزارش

یه لیوان آب ناشتا

صبحانه: دو عدد خرما=۴۰ کالری

ناهار:املت۱۱۵ گرم +پیاز ۱۰ گرم +نان لواش ۳۵گرم=۲۹۲ کالری

شام:تخم مرغ آب پز۵۱ گرم +سفیده تخم مرغ ۳۶ گرم +نان سنگک۴۵ گرم =۲۱۸ گرم

میان وعده:انجیر +بادام+چای سبز یه لیوان + چاقاله ۱۰ گرم +گوجه سبز ۱۵ گرم +۱عدد خرما=۱۴۹ 

چالش آب ۱۳ لیوان 

کالری مصرفی ۷۰۰ 

کالری مجاز ۱۴۰۰

نیم ساعت پیاده روی و ۶۰ تا کرانچ

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
ممنون عزیزم احتمالا همین بوده مهدیه جان من واقعا نتونستم تا حالا رژیم بگیرم چون واقعا نمیتونم نخور ...

عزیزم منم اوایل خیلی سست میشدم 

ولی مهم اینه که وقتی شکست میخوری دوباره بلند شی از شکستت نا امید نشی

من اوایل بود مامانم اومد برام کیک یزدی اورد هی گفت بخور بخور تو داری بچه شیر میدی بخور منم نخوردم هرچی گفت نخوردم تا رفت خونشون من نشستم همشا خوردم😕۸تا

بعدم عذاب وجدان دیگه از اون روز تصمیم گرفتم اراده مو قوی کنم

انگیزه#  

اینا بخون

داستان منم هست خیلی اراده ت قوی میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲